Şimdi Ara

phantom lancer'e karşı hangi karakter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dotada yeni sayılırım seviyem 7 Phantom Lancer'e karşı seçtiklerim zayıf kalıyor karakter ve item önerilerinizi yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ember, sven , magnus + herhangi bir melee carry. en büyük counteri ember, diğerleride cleave hasar ile ilizyonları temizleyebiliyor. viper, templar gibi tek hedefe yoğunlaşan karakterler pl'ye karşı zayıf kalır, counterinin temeli aoe hasar. şuan ilizyonları eskisinden daha fazla hasar aldığı için oyun başında lina gibi alan hasarı bulunan herolar ile bile sıkıntı yaşatırsın plye..
  • BlackVnM kullanıcısına yanıt
    Anladım peki ilizyonları ayırt etmem için item var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fzh

Anladım peki ilizyonları ayırt etmem için item var mı?

item bulunmuyor, dikkatli gözlemleyerek verdiği veya aldığı hasar ile ayırt edebilirsin, veya saldırı hızıda ayırt etmek için kullanılabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 28 Ekim 2014; 23:11:24 >
  • Melee karakterli veya battlefury tarzi radiance kasarak isi çözebilirsin diye düşünüyorum

• Tam olarak çözüm sayılmasa da Medusa'nın ultisi tüm ilüzyonları anında yok ediyor. Asıl çözüm Ember Spirit önceden söylendiği gibi, ilüzyonları PL'in dezavantajı haline geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  phantom lancer'e karşı hangi karakter?
  • Ember iyidir. Yada cleave olan tüm herolar pl yi bozar.

• sven pickle. battlefury kas. kime vurduğunun önemi kalmıyor daha sonrasında.

ember al. ya da scepterlı earth shaker ultisi de işe yarıyor. hatta parçalıyor. karşı takıma yazık oluyor adeta
  • Od de counteri sayilir. Qsu ilizyonlara fazladan hasar veriyor, aninda temizliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu öğrendikçe ilüzyonlarla başetmeyi öğrenirsin. Razor bile anlamaya yetebilir. Basacağı tek skill ile hangisi gerçek görürsün.

ek: önemli olan gördükten sonra yapabileceklerin :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 29 Ekim 2014; 13:00:11 >
  • Kunkka
  • Axe, Legion Commander.. iş yapacak çok hero var.
    Lina lion bunlar bile iş yapar. Al bi eul. Vur aoe yi. Eulu bas yere düşüşüne stun at. Kurbağayı çak, ultiyi vs. işte hangisini oynuyorsan ona göre combo. Hani en kötü öldüremezsin ama combatdan uzaklaşmasını sağlarsın. Buda üstünlük sağlar zaten takımına.
  • Axe çok işe yarayabilir. Counter helix sağolsun.

• yeniysen oynayamayabilirsin ama puck. yada es.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlizyonu olan herolar seçilince panda alan bir arkadaşım vardı. Ben sevmiyorum biraz fazla güçlü olduğundan. Ultisindeki pandaların birinin dispell magic'i var. Onu atınca bütün ilizyonlar yok oluyor. Bir başkası da es alıyordu. Ancak bu versiyondaki pl'ın ilizyonları komple bir anda gidip geldiği için sadece dikkatli kullanmak gerekiyor ultiyi. Medusanın ultisi halen etkili mi ama o da ilizyonlara karşı etkiliydi yanılmıyorsam. Ben sürekli CM aldığımdan sorun yok pek.

Aslında yeni pl'de ilizyonun hangisi olup olmadığını anlamak çok da önemli değil zira tek tuşla tekrar çıkartabiliyor. bunun için hızlı kesmen lazım eğer skilline güveniyorsan. kasmıs pa, sven, ember vs isen sorun yok.

Buradan yazınca epey antisi var gibi görünüyor ama en son o almışsa ve senin takımında da bunlardan birisi yoksa hiç kastırmamak gerekiyor
  • dark seer ile kendi ilizyonlarını yarat tam counter degil ama güzel iş yapabiliyor
  • Es pickle.

Blink aghanim reflesher al.

Pl birine dalip 30 parçaya bolundüğünde

Blink R reflesher R bide tam temizlim icin w q da bas phantom toz olsun.

• teşekkürler cevaplarınız için sürekli pl alan arkadaşım var ona karşı bunları uygulayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fzh

teşekkürler cevaplarınız için sürekli pl alan arkadaşım var ona karşı bunları uygulayacağım

Bence en iyisi fury kasmış ember. 6 sn cooldownu var skillinin ölmediyse bir daha atarsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.