Şimdi Ara

phantoml0rd xd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler acil phantomu acın pc si gg oldu kartusun sesi takıldı xd

• gg oldu ne demek ?

edit : harbiden lan xdxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleJift -- 15 Eylül 2013; 0:52:01 >
  • sejuaninin ultisini düşünhttp://www.twitch.tv/phantoml0rd
  • ""

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga çok komik ya tam nexusu kesmeye gitcekler gg dedi kartus q atarken pc dondu sesler korkunclu kadın cıkıcakmış gibi :D chat yıkılıo adam sorry gg dio xd
  • kapalı
  • aynen tam o sırada izliyordum bi anda gülmekten yarıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    qHandırdım XD
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishframe

aynen tam o sırada izliyordum bi anda gülmekten yarıldım

why nunu why nunu şeklinde bağırdı ya adam la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehup

aga çok komik ya tam nexusu kesmeye gitcekler gg dedi kartus q atarken pc dondu sesler korkunclu kadın cıkıcakmış gibi :D chat yıkılıo adam sorry gg dio xd

-Aga
    -Korkunclu kadın
    -yıkılıo
    -xd
    Edit: - yaw he he

Gerçekten biz bu çocuklarla mı oyun atıyoruz? Zamanımıza yazık.
    Start-Control Panel -Uninstall a program-League of legends-Are you sure you want to uninstall this product? -Yes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarentinaa -- 15 Eylül 2013; 1:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarentinaa

quote:

aga çok komik ya tam nexusu kesmeye gitcekler gg dedi kartus q atarken pc dondu sesler korkunclu kadın cıkıcakmış gibi :D chat yıkılıo adam sorry gg dio xd

-Aga
    -Korkunclu kadın
    -yıkılıo
    -xd

Start-Control Panel -Uninstall a program-League of legends-Are you sure you want to uninstall this product? -Yes.

yaw he he
  • GG demedi rakip takımdaki Kha ya JJ adını taktı bir türlü öldüremiyordu en sonunda öldürdü F*CK YOU JJ dedi ve pc çöktü sonra I'm sorry JJ falan dedi baya iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: BioCookie

GG demedi rakip takımdaki Kha ya JJ adını taktı bir türlü öldüremiyordu en sonunda öldürdü F*CK YOU JJ dedi ve pc çöktü sonra I'm sorry JJ falan dedi baya iyiydi

oralarını kaçırdım jj ne alaka .D
  • quote:

quote:

GG demedi rakip takımdaki Kha ya JJ adını taktı bir türlü öldüremiyordu en sonunda öldürdü F*CK YOU JJ dedi ve pc çöktü sonra I'm sorry JJ falan dedi baya iyiydi

Bende orayı bilmiyorum ama JJ diyip durdu adamı kesemiyordu 3 kişi kovalıyorlardı önce e ile pl yi sonra birdaha zıplayarak caiti alıyordu adamlar nexusta iken bırakıp kha yı kovalıyordu base e kadar en sonunda öldürüncede pc çöktü

• quote:

quote:

quote:

Bende orayı bilmiyorum ama JJ diyip durdu adamı kesemiyordu 3 kişi kovalıyorlardı önce e ile pl yi sonra birdaha zıplayarak caiti alıyordu adamlar nexusta iken bırakıp kha yı kovalıyordu base e kadar en sonunda öldürüncede pc çöktü

o deilde ultiyle ahrinin %40 canın aldı dafuq .D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.