Şimdi Ara

qHandırdım XD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok komiksiniz ahaha troll olduğunu anlamadınız üstüne ciddiye alıp cevap yazanlar oldu hatta bir arkadaş gaza gelip paragraf yazmış teleskoptan girmiş gerçek islamdan çıkmış ahahahha

Orijinal Mesaj:

Hemen hakaret edenler falan olacak ama ben yine de konuyu açmak istiyorum.
    Bilindiği gibi Ay ve Güneş dünyamızdan eşit büyüklükte görünüyor. Geçmiş çağlarda insanlar Ay ve Güneşi eşit görmüşler bunları mitoloji kaynaklarında da görebiliyoruz. Günümüze geldiğimizde ise Güneşin çok daha uzakta olduğunu bu yüzden aynı büyüklükte göründüğü kabul ediliyor ama işin aslı öyle değil.
    Siyonistler ve Emperyalistler dünyayı evrenin önemsiz bir parçası olarak göstermek için güneş sistemi denilen bir palavra uydurdular. Böylece insanları akılsızlaştırmaya ve kendini küçük görmeye itelediler. Yeni gerçek bilim adamları ise Dünyanın evrenin bu bölümünün merkezi olduğunda hemfikir. Evrenin diğer bölgeleri ise aynı şekilde farklı gezegen merkezli. Mesela cinler bu gezegenlerden birinde yaşıyor olabilir. Ya da bu merkezlerden biri cehennem biri de cennet olabilir. Neyse asıl konumuza dönersek güneş dünyanın bir uydusundan ibaret. Zaten o kadar büyük olduğu iddia edilen güneşin dünyayı bile aynı anda tamamen aydınlatamamasından bu sistemin palavradan ibaret olduğunu anlayabiliriz. İkinci argüman ise Güneş gerçekten o kadar büyük olsaydı dünya onun çevresinde dönerken kütle çekimine kapılır ve güneşe düşerdi.
    Diğer gezegen olduğu iddia edilen cisimler de aynı şekilde aslında uydular: Venüs Mars Jüpiter vs.
    Ne evren sanığımız adar büyük ne de güneş. Biz bu evrenin merkezlerinden biriyiz. Zaten bu kadar büyük olduğu iddia edilen evrende tek akıllı canlılar olmamızın başka açıklaması olamaz.
    Konuyla ilgili bilim adamlarının hazırladıkları Resimler
     qHandırdım XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanHakim -- 7 Mayıs 2016; 23:50:33 >

• anlıyorum
  • Kendini akıllı mı sanıyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrenin her yerini adam akıllı taradın da mı konuşuyorsun?

Okumayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzay yok atmosfer yalan yaşa imam
  • Hmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolur ironi de lan, qhandirdim xd de nolur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diamond oldum ssli
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aristoteles evren modeli mi?
  • Troll yapıyor beyler. Bir coğrafya hocam demişti ki eve gidip forumlara üye oluyorum. Sonra dünya dönmüyor, dünya yuvarlak değil diye konu açıyorum. Millet de ciddiye alıyor gülmekten yarılıyorum.

Ayrıca dünya dönmüyorsa günler nasıl oluşuyor?

• Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Düz ne alaka öyle bir şey mi dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Troll yapıyor beyler. Bir coğrafya hocam demişti ki eve gidip forumlara üye oluyorum. Sonra dünya dönmüyor, dünya yuvarlak değil diye konu açıyorum. Millet de ciddiye alıyor gülmekten yarılıyorum.

güneşin dönmesinden işte
  • füzyon ile etrafa ısı ve ışık yayan bir şey uydu mu olur? radyasyondan ölürdük şimdiye.

• ne diyeceğimi şaşırdım anasını satıyım o kadar saçma bir yazı ki...

• Gerçekleri duymak hoşunuza gitmedi sanırım
  • adam ciddi
  • Up

• Yoh amuha

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Troll yapıyor beyler. Bir coğrafya hocam demişti ki eve gidip forumlara üye oluyorum. Sonra dünya dönmüyor, dünya yuvarlak değil diye konu açıyorum. Millet de ciddiye alıyor gülmekten yarılıyorum.

güneşin dönmesinden işte

bir lamba kendi etrafında döndüğünde diğer tarafa ışık vermiyor mu?

• bu osmanlının ilk astronomik on gorusu ona inanmışsın kısaca ideolojik yani inancın + ondan bir 200 yıl oncede öküzün üstündeydik kafasını sallayınca deprem oluyordu...soylediğin şeyler ilkel astronomi ideolojik fikir tabi yine saygı duyulur...fikir fikirdir..
    +diğer gezegenlerde uydu filan değil osmanlı keşfedemediği için orda yoklar...ömrü yetmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mayıs 2016; 2:50:15 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.