Şimdi Ara

qHandırdım XD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi de bunlar çıktı şimdi de kalitesiz troller sizi
     qHandırdım XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 7 Mayıs 2016; 2:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Troll yapıyor beyler. Bir coğrafya hocam demişti ki eve gidip forumlara üye oluyorum. Sonra dünya dönmüyor, dünya yuvarlak değil diye konu açıyorum. Millet de ciddiye alıyor gülmekten yarılıyorum.

Ayrıca dünya dönmüyorsa günler nasıl oluşuyor?

güneşin dönmesinden işte

bir lamba kendi etrafında döndüğünde diğer tarafa ışık vermiyor mu?

Aksini mi söyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Agora diye bir film var sen onu izle kendini bulursun orada
  • dünya tüz tepsi gibi sıra halinde ay güneş görünüp kayboluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

dünya tüz tepsi gibi sıra halinde ay güneş görünüp kayboluyo

Ne tepsisi orta çağdan kalma o

• 2016 Türkiyesi

• Hayır,dünya balığın sırtındadır.Aksini kanıtlayamazsınız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Troll yapıyor beyler. Bir coğrafya hocam demişti ki eve gidip forumlara üye oluyorum. Sonra dünya dönmüyor, dünya yuvarlak değil diye konu açıyorum. Millet de ciddiye alıyor gülmekten yarılıyorum.

güneşin dönmesinden işte

Aksini mi söyledim

senin mantığına göre güneş dünyanın etrafında dönüyor bu mantıkla dünyanın bir tarafının sürekli karanlık diğer tarafının sürekli aydınlık olması lazım.

• Arkadaş haklı, alın size bilimsel kanıtı
  • GÜNEŞİN BÜYÜK OLDUĞUNU VARSAYALIM. DEMİSSİN Kİ NEDEN O ZAMAN DÜNYANIN HEPSİNİ AYDINLATMIYOR?
    DÜNYANIN YAKIN ETRAFINDAN IŞINLAR YANSIMA İLE GÖLGE TARAFI AYDİNLATABİLİR ANCA. AMA ÖYLE BİRŞEY YOK.

GÜNEŞ İSTERSE DAHA BÜYÜK OLSUN AMA DÜNYAYI TAMAMEN YİNE AYDİNLATAMAZ.GÜNEŞ DÜNYANIN ÖN KİSMİNA IŞINLAR YOLLAYABİLİR, ARKA KISMINA DEĞİL.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güneşin dönmesinden işte

Aksini mi söyledim

senin mantığına göre güneş dünyanın etrafında dönüyor bu mantıkla dünyanın bir tarafının sürekli karanlık diğer tarafının sürekli aydınlık olması lazım.

Gece ve gündüz güneşin dünya etrafında dönmesiyle oluşsaydı bile sürekli karanlıkta/aydınlıkta kalan bir taraf olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 7 Mayıs 2016; 13:56:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  qHandırdım XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametArtuc

GÜNEŞİN BÜYÜK OLDUĞUNU VARSAYALIM. DEMİSSİN Kİ NEDEN O ZAMAN DÜNYANIN HEPSİNİ AYDINLATMIYOR?
    DÜNYANIN YAKIN ETRAFINDAN IŞINLAR YANSIMA İLE GÖLGE TARAFI AYDİNLATABİLİR ANCA. AMA ÖYLE BİRŞEY YOK.

GÜNEŞ İSTERSE DAHA BÜYÜK OLSUN AMA DÜNYAYI TAMAMEN YİNE AYDİNLATAMAZ.GÜNEŞ DÜNYANIN ÖN KİSMİNA IŞINLAR YOLLAYABİLİR, ARKA KISMINA DEĞİL.

Bir lamba al ve bir lastik topu tut. En azından yarısından daha fazlasını aydınlattigini göreceksin

• Konu sahibi hakli sonunda benim gibi dusunen birilerini bulabildim ve eklemek istiyorum ki dünya düzdür dünyanın sonunda ise şelale vardir gitmeyin uzaya düşersiniz zamaninda macellan gitti ve onu birdaha gören olmadi

• şu anda seni tekme tokat dövmek istiyorum
  • quote:

quote:

GÜNEŞİN BÜYÜK OLDUĞUNU VARSAYALIM. DEMİSSİN Kİ NEDEN O ZAMAN DÜNYANIN HEPSİNİ AYDINLATMIYOR?

Bir lamba al ve bir lastik topu tut. En azından yarısından daha fazlasını aydınlattigini göreceksin

tamam ama etrafta lambanın ışınlarını yansıtan madd er var. Birde sen demissin ki güneş büyükse neden dünyanın hepsi aydınlatmıyor
    Cevabını sen verdin bir kısmını aydınlatıyor

• quote:

Hemen hakaret edenler falan olacak ama ben yine de konuyu açmak istiyorum.
    Bilindiği gibi Ay ve Güneş dünyamızdan eşit büyüklükte görünüyor. Geçmiş çağlarda insanlar Ay ve Güneşi eşit görmüşler bunları mitoloji kaynaklarında da görebiliyoruz. Günümüze geldiğimizde ise Güneşin çok daha uzakta olduğunu bu yüzden aynı büyüklükte göründüğü kabul ediliyor ama işin aslı öyle değil.
    Siyonistler ve Emperyalistler dünyayı evrenin önemsiz bir parçası olarak göstermek için güneş sistemi denilen bir palavra uydurdular. Böylece insanları akılsızlaştırmaya ve kendini küçük görmeye itelediler. Yeni gerçek bilim adamları ise Dünyanın evrenin bu bölümünün merkezi olduğunda hemfikir. Evrenin diğer bölgeleri ise aynı şekilde farklı gezegen merkezli. Mesela cinler bu gezegenlerden birinde yaşıyor olabilir. Ya da bu merkezlerden biri cehennem biri de cennet olabilir. Neyse asıl konumuza dönersek güneş dünyanın bir uydusundan ibaret. Zaten o kadar büyük olduğu iddia edilen güneşin dünyayı bile aynı anda tamamen aydınlatamamasından bu sistemin palavradan ibaret olduğunu anlayabiliriz. İkinci argüman ise Güneş gerçekten o kadar büyük olsaydı dünya onun çevresinde dönerken kütle çekimine kapılır ve güneşe düşerdi.
    Diğer gezegen olduğu iddia edilen cisimler de aynı şekilde aslında uydular: Venüs Mars Jüpiter vs.
    Ne evren sanığımız adar büyük ne de güneş. Biz bu evrenin merkezlerinden biriyiz. Zaten bu kadar büyük olduğu iddia edilen evrende tek akıllı canlılar olmamızın başka açıklaması olamaz.
    Konuyla ilgili bilim adamlarının hazırladıkları Resimler
     qHandırdım XD

Hocam şu cennetin olduğu galaksinin yol tarifini verir misin?

• Okumayin kamil yazisi

• yaaa tüm oyunu bozdun -god
  • quote:

quote:

quote:

tamam ama etrafta lambanın ışınlarını yansıtan madd er var. Birde sen demissin ki güneş büyükse neden dünyanın hepsi aydınlatmıyor
    Cevabını sen verdin bir kısmını aydınlatıyor

Neden hepsini aydınlatmiyor?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.