< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 26 Nisan 2022; 16:34:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🎉 Phemex - Raca & Luna - KYC Yap - 10$ Yatır - Çekilebilir ~36-108$ Ödül 🎉 (2. sayfa)
-
-
Hocam 10 cent için mi bu kadar zahmete girdik xd
-
Hocam böyle konular bence bir daha açmayın 10 cent nerde 108$ nerede
Zaten gönderme çekme derken daha fazla ödedik şu kadarlık airdrop var 1 kuruş da gelebilir 100 dolarda yazmaniz daha doğru olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Canlı destekle görüştüm. Bu racalar arkadaşın kimse katılmadı dediği çekiliş ödülleriymiş. 20 dolarlık lunalar 6 mayısta gelecekmiş o da kazanırsak. İlk 3000 kişi ödül alacakmış
-
Arkadaş ben sana zorla katıl mı dedim? konuyu açtım isteyen şansını denesin dedim size kampanyadan haberdar etmekte suç!
Şuan katılım böyle eğer bu şekilde katılım olursa alacağımız tutar bu aralıkta değişebilir dedim ama katılım fazla oldu bizde böyle düşük tutarlarda hediye aldık.
Sanki ben zorla dayatmışım üye olacaksın hediye alacaksın diye hayret bir şeysiniz.
-
Hocam sorun bilgilendirme kısmında oraya katılım fazla olursa ödül düşer biye belirtilmemiş clickbait gibi minimum 36 dolar ibaresi var. Ek olarak luna için yanlış bilgi vermişsiniz 10 dolar fonlama şartı yok. Parayı tutmaya da gerek yok. Kazananlara mail 29 nisanda ulaşacak 6 mayısta ödüller dağıtılacak
-
Luna için herhangi bir yatırım yapılması gerektiği konunun hiçbir yerinde yazmıyor, hocam bundan sonra konuları tam eksiksiz okuyun lütfen boş yere burda belirtilmemiş eksik paylaşılmış gibi şeylere düşmezsiniz konuları tam anlamıyla okuyun ayrıca kimse zorla kampanyaya katılacaksınız diye zorlamıyor bunuda unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam soru cevaplarında 11 dolar yatırın diye belirtmişsiniz. Ek olarak başlıkta ve içerikte minimum ödül 36 dolar diye yine yazmışsınız bahsettiğim olay clickbait şeklinde başlık açıp içerik yüklemeniz. Belirtirken ödül miktarı düşebilir havuz şu şekilde diyebilirdiniz. Dümdüz yazdığınız 36 dolar alt limit ödül. Ben zorla referans yaptırdınız demiyorum. Benim söylediğim şartları direkt ref için yazmış olmanız. Başlık ve içeriğinizi tekrar okursanız hiçbir yerde ödül şu şekilde değişecek demiyor. Her yerde belirttiğiniz limitleri ve şartları kendiniz tekrar gözden geçirin.
-
Hocam Raca için konuda belirttiğim gibi üzerine soru sormuşsunuz ve Luna için sorduğunuzu ben mi varsaymalıyım? Luna için hiçbir yerde yatırım yapılması gerektiği yazmıyor yatırım sadece Raca etkinliği için gerekliydi ve bu etkinliğe katılınca Luna etkinliğine de herhangi bir yatırım yapmadan katılabilmeniz için paylaşım yaptım bir taşta iki kuş misali bu 1.
Konunun en başında " Bin kişi katılsa bile kişi başına en az 36-180 Dolar ödül yeni üyeleri bekliyor." demişim daha ne yazmalıyım anlamanız için bu 2.
Gerçekten sizlere kampanya promosyon vs paylaşmak bile suç oldu artık hata nerde ne açık bulurum da kötülerim mevzusuna dönüldü artık konuda daha fazla uzamasın konuda her şey yer alıyor ama ben eksik bilgi ayrıntı vermişim referans ile üye olsanız bile hiçbir artısı yok bana ve ben clickbait yaptım aynen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 28 Nisan 2022; 15:46:51 > -
Komik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X