Şimdi Ara

🎉 Phemex - Raca & Luna - KYC Yap - 10$ Yatır - Çekilebilir ~36-108$ Ödül 🎉

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not 1 : Kampanya başlayalı 5 gün olmasına rağmen sadece 200 kişi katılmış. 20 Nisan'da kampanya bitiyor. Bin kişi katılsa bile kişi başına en az 36-180 Dolar ödül yeni üyeleri bekliyor. Eski üyeler de katılabilir onların ödül havuzu farklı.

💰 Toplam ödül 185 Bin Dolar değerinde 100 Milyon Raca Token.

Borsaya aşağıdaki linkten kayıt ol ve KYC (Kimlik doğrulama) yap;

👉 Phemex Kayıt Linki : https://phemex.com/register?referralCode=C334S4

Ödülü alabilmek için refli linkten kayıt zorunludur. Ben gereken 10$ yatırımı fazlasıyla yaptığım için referanslarımda sorunsuz ödülü alacaktır.

Refsiz link : https://phemex.com (Ödül Yok)

⚡ Eski ve Yeni Tüm Üyeler Gleam formunu doldursun : https://phemex.com/announcements/raca-launch-party-100000000-raca-prize-pool

(Form sayfasındaki Total Entries'i 210'a bölerek toplam katılan sayısını bulabilirsiniz. Şuan 50.000/210= en az 238 kişi katılan var)

Görevler :

1 - Phemex sitesini ziyaret et

2 - Phemex UID'ini gir. (Phemex borsasına giriş yap, profilinde UID yazanı kopyala gir)

3 - 3 ve 6 arası diğer adımlara da evet

⚡ Ödül Detayları ve Şartları :

Etkinlik 1 : Sadece yeni üyeler 37 Bin dolar değerinde Raca paylaşacak. Etkinlik şartı : Yeni üye olmak ve borsaya en az 11$ yatırım yapmak. (Kendi borsanızdan örneğin Ltc veya Trx alarak Phemex'e yatırabilirsiniz)

Etkinlik 2 : Eski yeni tüm üyeler 55 Bin dolar değerinde Raca paylaşacak. Etkinlik şartı : Borsaya en az 3 kişiyi kendi referansı ile davet etmek ve hem 3 referansın hemde kendisinin Phemex'e 11$ yatırmış olması.

Etkinlik 3 : Eski yeni tüm üyeler 92 Bin dolar değerinde Raca paylaşacak. Etkinlik şartı : Borsaya en az 5 kişiyi kendi referansı ile davet etmek ve hem 5 referansın hemde kendisinin Phemex'e 11$ yatırmış olması.

Not 2 : Kazananlar 27 Nisan da açıklanacak. Phemexten kazandınız maili gelene kadar yatırdığınız tutarı çekmenizi tavsiye etmiyorum. Phemex'e mail ile kayıt olmadıysanız profilden mailinizi kaydedin. Şartlar 10$ yatırım diyor ama siz 11$ yatırın garanti olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 22 Nisan 2022; 15:51:20 >

• Ek olarak LUNA dağıtımı da var!

20 Dolar Çekilebilir Luna Ödülü

Not 1 : Eski yeni tüm üyeler için geçerli toplam 100 Bin Dolar değerinde Luna Airdrobu

Buradan Görevleri Yapın: https://gleam.io/IVzRH-dHVk0vmjB1?l=https%3A%2F%2Fphemex.com%2Fannouncements%2Flive-love-luna-100000-giveaway

Formda ki sorunun cevabı : Centralization

Phemex'e yeni üye olanlar için bir de 60 Bin Dolarlık Luna Airdrobu var. 3000 yeni üye 20$ değerinde çekilebilir Luna alacak.

Eski üyelere ise 40 Bin Dolarlık ödül havuzu ayrılmış. En büyük ödül 10 Bin Dolar. Aynı linkten katılım sağlayınız.

Not 2 : 29 Nisan'da kazananlara mail gönderilecek. 6 Mayıs'ta ödüller çekilebilir olacak.

• zıp-zıp Z kullanıcısına yanıt

kyc 3-4 gün sanırım ben bekliyorum hala 2 gün oldu

• Dostlar kyc benim hesabımda 15 dakika sürmüştü referans olan arkadaşlarıma da 15-20 dakika sürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgokhand kullanıcısına yanıt

Az önce onaylandı hocam 11 dolar mı yatırmam gerekiyor yoksa direkt ödül dağıtımını mı beklemek lazım

• Paykipel kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam 11 dolar yatırmak yeterli, dağıtıma kadar bekletmek öneriliyor fakat tercih sizin

• Hala katılmayan varsa mutlaka şansını denesin Raca airdrop için son bir gün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yatırım yaptım da ödüller etkinlik bitince mi geliyor

• Hocam Raca için 27 nisanda mail gelecek, Luna için 29 nisanda mail gelecek sonra 1 hafta içinde dağıtılıyor

• your entries 0 diyor ve total entries 93 bine düşmüş

• Hocam onu bende farkettim airdrop bitmeden kontrol ettim fakat gleame girince sayfa düzeldi 0 gözüken entries eski haline döndü muhtemelen bir sıkıntı olmaz

• mgokhand kullanıcısına yanıt

Evet lunada gleam açıldığı için benim puanım da yazıyo. Bu arada teşekkürler başka airdroplar vs. olursa konu açarsan referansınla üye olucam kesin

• enestuysuz E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam mutlaka paylaşacağım fırsatları

• Ödül yattı mı hocam yoksa tümü 29 nisanda mı

• Kazananlar öncelikle 27 ve 29 nisanda mail alacaklar hocam ondan sonra akabinde ki 7 gün içinde yatacak denilmiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.