Şimdi Ara

PHENOM 2 920 KULLANANLAR BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz ?

Her Kartın kendine has özelikleri parasına göre hizmetleri bulunmakta 200Liralık kart ile 350 liralık kartın arasında farklar vardır Öncelikle Overclock deneyimini stabilitesini ve kartın işlemciye ve diğer bilşenlere verdiği destek önemlidir.örnek vereyim Asus m3n-ht deluxe nforce 780a SLI kartım vardı bundan 4-5 ay önce 450 Liraya almıştım şuan kartın fiyatı 550 küsür anakartla o/c yapamıyordum mosvetden acayip sesler geliyordu bios düzeni iyi değildi stabil değildi bütün yolları denenme rağmen sorunu halledemedim şuan garantiyle tüketici derneğiyle uğraşıyorum Gel gelelim ki baktım bu iş uzun sürecek dayanamadım bir kart daha aldım MSI 790gx platinum bu karttan okadar memunm ki %100 stabil %100 amd desteyi sunuyor fiyatı 350 lira fakat ASUS'da bulunan Hizmetler msıda msı daki hizmetler asusda .

sonuç olarak Sen 200 Liralık kart alıp 350 liralık kartla kıyaslarsan olmaz 200 lira olan kart atıyorum 2000mts fps destek verirken am3 soketli 350 liralık kart 5200MTS/ destek verrir performans farkı ortaya çıkar 200 liralık kartla ıkına ıkına 3,5ghz çıkarken 350 lira olan kart desteği sayesinde 3.9 4.0+ ya çıkarır kendimden örnek verreyim a asusla 3.5 gz zor yaparken şuan msı 790gx platinumla 4047mhz ye kadar 30 dk sorunsuz prime testi aldım sıvı soğutma ile sonuç olarak kartın fiyatı fazla ise bir+sı yada belirgin bir hizmeti vardır

Hocam siz su sogutma kullaniyosunuz acaba siz
    quote:

baba parası veya parası cok olan şımarık hayatta hiçbir zorluk görmemiş insan
    misiniz??
    Sanmiyorum ama sirf kullandigimiz sistemlere gore bizi yargilayan insanlar mevcut bu forumda ve bizler icin
    quote:

senin seviyene düşmeyeceğim gerci seviyen yok orasıda ayrı konu
    diyebiliyorlar..Bu nasil insanliktir hem buna cüret edebiliyorlar hemde halen bu tavirda konusmalarina devam edebiliyorlar gercekten merak ediyorum.
    Neyse hocam sana bir sorum var 400mhz icin 150lira fazla vermek mantiklimi??Neyse bunu gectim sonucta bizim yaptigimiz daha cok hobi, zevk almak icin yapiyoruz bu OC isini, her yeni cikan teknoloji bizi heyecanlandiriyor.Paralari da saciyoruz ama neyse Peki siz X4 940 i tabiri caiz ise kiytirik Asus boardunuzda denedinizmi??Denediyseniz de chipsetlerin ayni olmadigini size hatirlatmak isterim.Amd nin testlerinden de goruldugu uzere, 790gx alinda ne alirsaniz alin diyorlar.İllaki en uc boardlarla yapmamislar testlerini..Ornek olarak Foxconn un ucuz 790gx boardu da mevcut bu testlerde ve 4ghz uzerine ulasilmis.Hatta net teki diger forumlarida arastirirsaniz benim dedigimi savunmaktalar.Yine de daha fazla tartismak istemiyorum, sonucta konu acayip sapti.Bu dediklerim bilgilendirme amacliydi belki birileri bundan ders cikartir.Yada cikartmaz cokta onemli degil sonucta herkesin kendi parasi oyuzden kimse kimseye karisamaz.

• evet arkadaşlar p2 920 kullananlarla bilgi alışverişi yapmak düşünce aşamasında olan arkadaşlara yardımcı olmaktı ama konu üslubsuz sözler nedeniyle başka yerlere kaydı
    artık bu tartışmayı uzatmıcam
    son olarak p2 920 fiyat olarak uygun orta halli kullanıcılar için anakartınız 790 gx ve soğutmanız iyi ise 3.8 stabil kullanabilirsiniz
    orta sınıf kartınız varsa p2 940 alabilirsiniz
  • yusuf1985 tam benim toplamk istediğim sistemi toplamıssın gta ıv testleri yapıp ss koyar mısın??
  • @beriko

Kime hitaben konuştuğunu bildirirsen ona göre cevap vereceğim şuan yanlış birşey söyleyerek kimsenin kalbini kırmak istemem saygılarımla...
  • 1-öncelikle mehmet 45 arkadşım tabiki koyarım ama şuan anakartım garantide gelince elimden geleni yaparım
    2-brokensafety kusura bakma ama kimlere söylediği acık ve net sen ve ben
    ben uğraşmayı bıraktım bence sende uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

@beriko

Kime hitaben konuştuğunu bildirirsen ona göre cevap vereceğim şuan yanlış birşey söyleyerek kimsenin kalbini kırmak istemem saygılarımla...

Hocam yarim sana yarim da diger arkadasa idi ama artik onemli degil .Hem mesajlarin hepsini okuduysan aslinda sana solemedigimi gorursun
  • Aslında kime söylediğinden ziyade insanların kendi bildiklerini doğru kabul etmesi ve karşı taraftaki bir kişininde buna itaraz etiği zaman buna karşın bunu kabul edemem gibi bir durum var burada kimse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değildir.

Herkezin bir bütteçesi vardır ve bu bütçeği ona göre kulanır Ayrıca eğer Kişini sistemine göre kişiye davranılıyorsa bu forumda ozaman yazıklar olsun derim.

ben baba parası yiyen biri değilim sabah 8 akşam 5:30 çalışan biriyim söylemesi ayıp ben babama yardımcı oluyorum.

konu işlemci konusu olmaktan ziyade kişisel tavırlar içeren bir konu oldu gereksiz yere gerginlik yaratmak kimsenin hakı değildir.

Ayrıca kıytırık dediğiniz anakarttın fiyatına bir bakmanızı öneriyorm

SİZİN MESAJ İÇERİĞİNİZ (Neyse bunu gectim sonucta bizim yaptigimiz daha cok hobi, zevk almak icin yapiyoruz bu OC isini) Tamamen bundan iaberettir yani sizin şunu demeye hakınız bulunmuyor Yine sizin mesajınızdan alıntı(400mhz icin 150lira fazla vermek mantiklimi) bunu sorgulayamasınız

Konu Anlamını kaybetiği ve gereksizi yere gerginlik oluşmasını engellemk amacıyla Yönticiye şikaette bulunulmuştur

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 10 Mart 2009; 1:05:49 >

• 1.Yöneticinin verecek olduğu karara saygı duyarım
    2.sadece şu yorumdan sonra (kesinlikle beriko udlı arkadaşa katılmıyorum imzamdaki sistemle 3.75 ghz de prime 95 2 saat geciyordu vendetta 2 ile 60 gecmedi boardım gelsin resim koyarım ) dedim ve beriko adlı kişi hakaret içeren sözlere başladı karar sizin

saygılar
  • @Yusuf1985 Yahu arkadasim ben neyine hakaret ettim senin??Sen kendin attin kendin tuttun ortada baska birsey yok.Ayrica burda sikayetlik bir durumda yok.
    @Brokensafety Arkadasim yaptigim kinayeli konusmayi anlamamissin sanirim!! Sana satastigimi falan sandin ama ortada oyle bir durum yok.
    @Yusuf1985 Egitim durumuma , yaptigim işe, kazandigim yada harcadigim paraya hatta "seviyeme" bile dil uzatan sensin "Yusuf1985"
    Bir seyi savundugum icin sikayet ediliyorum ve hayret ediyorum acaba toplumumuz daha ne kadar geriye gidecek diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: Beriko

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf1985

ne alırsan al banane senden aklı kim istedi sisteminden belli nekadar akıllı bir iş yaptığın ayrıca herkez sen kadar zengin olmayabilir oc nin amacı az paraya yüksek performanstır bilmem anlata bildimmi araştırmadan denemedn girdiğimi nerden biliyorsun birde senin gibi baba parası veya parası cok olan şımarık hayatta hiçbir zorluk görmemiş insana da busözler yakışır zaten kardesim (sen git 18 taksitle kendine ufak tefek biseyler al , anca o seni paklar ) çünkü konuyu başka yerden bastıramazsın neyse sen abanmaya ve paranla küçük görmeye devam et bende az paraya senden fazla performans almaya devam edeyim
    birde şunu anlamadım hangi akıl 920 alıpta su soğutma kullanır gercekten sivri zekasın belli bu tartışmayı kapatıyorum para muhabbeti yerine bilgi konuşup tartışacaksan gel bilgi olarak her türlü ama işi başka yerlere koyacaksan senle yarışamam çünkü sen kadar maddi gücüm yok
    bence sen ln2 kulan paran cokya göster dünyaya engin bilgilerini yine voltaja abanıp 2.0 volt ver cıkarsın 8 ghz e onuda günlük kullanırsın bulafın üstüne başka laf etmem

Sozlerin bana cok komik geldi, yardin beni gulmekten.Benim ne kadar param oldugu yada olmadigi , neye harciyacagim seni ilgilendirmez.Su sogutmam bi suredir var ve bunu sirf X4 920 icin almis degilim seni sivri zekali arkadasim.İstersem celeron u istersem sahin motoru soguturum senden akil alcak degilim.Baba parasi demen beni cok eglendirdi.KKarsindaki hakkinda fikir sahibi olmadan agzina geleni soylemek ne kadar kolay, ama bi yandan da guzel , sayende seviye tespitini rahatca yapabiliyoruz.Cocukca satasmalar icindesin, acilarin cocugu gibi davraniyorsun yok zengin cocuguymus yok cok paran varmis..Sanirim cok buyuk bir eziklik icindesin, hayat sana agir gelmis bari bizi bulandirma kucuk emrah triplerinle.
    Kesinlikle su foruma yas sinirlamasi getirilmeli artik senin gibi yeni yetme cocuklardan cok sıkıldım.Neyi nerde konusucagini ogrenememissin, cahillik de bu olsa gerek.

• quote:

Orjinalden alıntı: 575m

Mesajların tamamını okudum.Amacım kimseyi savunmak değil ama bir süredir takip ediyorum konuyu ve yazmadan da geçemiyeceğim.Bence belli bir mesajdan sonrası silinmeli.Buna benimki dahil.2niz de abartmışsınız.Yalnız sürtüşme nasıl meydan gelmiş;Beriko kendi tecrübesinden yola çıkarak pahalı bir anakart ile orta seviye bir işlemci yerine orta seviye bir anakart alıp çarpanı açık bir işlemci almanın daha karlı olacağını ve oc açısından rahatlık kazandıracağını söyleyip bu yönde tavsiye vermiş..Yusuf kardeşim de tam tersini iddia etmiş,ben gayette stabil kullanıyodum falan demiş 920 ile.(boardu uçurmuş,orası ayrı)Arkasından bir de benzetme yapmış şahin kasasına amg motor tak diye.Halbuki ikisinin sistemi arasında da nerdeyse fark yok biri 920+msı gx platinum diğeri yine 920+ds4 aşşa yukarı aynı değerde.Sonra bir de ne kadar akıllı olduğun kurduğun sistemden belli demiş, -(su soğutmadan başka kendi sisteminden ne kadar farkı varsa)tabii bu arada beriko da sen 18 taksitle şunu al anca paklar demiş-Yusuf kardeşim de altta kalmayım diye biz senin gibi baba parası mı yiyoruz falan diye iyice çivisini çıkarmış atışmanın.Herneyse benim anladığım bu kadar.Velhasılı konu rayından çıkmış.Kişisel fikrim mesajların bir kısmı silinmeli.Hatta daha güzeli siz silinmeye bırakmadan kendi hatanızı düzeltip kendi mesajlarınızı silin tavsiyem.Herkesin yazdıklarınızı görüp seviye tespitine teşvik etmeyin .Şimdi bunları yazdığım için şikayet eden olursa da canı sağolsun.

Hocam cok guzel soylemissin.Ama beni forumda taniyan taniyor, nasil bir insan oldugum , karakterim , bilgi seviyem bilinir.Yardimci olmak istedik , elimizde bunla kaldik.Uzucu ama olan oldu.
    Bu arada diger arkadasa yani BrokenSafety ye kotu birsey soledigimi dusunen veya oyle bir izlenim edinen birisi var mi??Halen neye icerlendigini anlamadim umarim sizler yardimci olursunuz

• cevap yazmayayım dedim ama insanları anlamak zor ben sadece kaliteli boardla 920 ninde 3.7 civarında stabil olabileceğini söylemeye calıştım anakartın tüm sistemiçin daha önemli olduğunu söyledim sadece insaf diyorum kimin hakarete başladığını bir bakın ama tarafsız bakın artık baska diyecek sözüm yok size birisi sen gitt sen git 18 taksitle kendine ufak tefek biseyler al , anca o seni paklar desin sonra ben suçlu olayım burda bilgimi var
    saygımı var neyse artık nasıl düşünürsünüz orası size kalmış
    bu konu cok uzadı kapansın artık bilgi ve tecrübe konuşucalaksa herzaman varım
    son olarak bu da benim için tecrübe oldu cok sağolun

• @Beriko Hocam Sakın sana karşı sitem etiğimi düşünme benim amacım burada kişilerin bir birini ""BOŞTAN"" yere kırmasnı engellemek için uğraşıyorum

Hem yusuf arkadaşımızın hemde sizin ürünlerini görüşlerini ve bakış açılarınız farklı olabilir... Doğru siz 200 ytl orta seviye bir kart ile yüksek seviye kartın yaptığı( OVERLOCK) Değerine çıkarsınız fakat benim anlatmak isteğim herşey overlock değildir Örneğin Sizin 200 liraya aldınız 790gx çipli anakartın ses çıkışı 8+1 değilde 6+1 yada 5+1 destekliyordu yada spğutma sistemi yazıftır yada kulllandı kapisatörler elektroniktir katı değldir 350 lira olan anakartta 8+1 ses destekiliyordur kulantığı kapisatörler katıdır soğutma sistemi iyidir vs yanlış anlaşılmasın sadece örnek veriyorum

Amacım 200liralık kart ile 350 liralık kartın bize sağladığı hizmetlerdir(Overlock bazından düşünmeyelim) kendimi ifade edebilmişimdir.

ben elimden geldiğince foruma ve forum üyelerine yardımcı olmaya çalışıyorum eğerki bir kişiye karişı hatam ksurum var ise afola

• Ben kendi tarafimdan konuyu kapatiyorum, kirdigim arkadaslarda kusuruma bakmasinlar , fikir ayriliklari olsa da bilgi paylasmaya calistim.
    Konunun daha fazla uzamasina gerek yok.İyi forumlar dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beriko

Ben kendi tarafimdan konuyu kapatiyorum, kirdigim arkadaslarda kusuruma bakmasinlar , fikir ayriliklari olsa da bilgi paylasmaya calistim.
    Konunun daha fazla uzamasina gerek yok.İyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 575m -- 11 Mart 2009; 18:44:31 >
  • 16 gün oldu hala anakartım gelmedi exa ya mail atıyorum iki üçgün sonra geliyor türkiyede bu işi hakkıyla yapan varmı merak ediyorum tüm işlerim yarıda kaldı
    güya bu hafta içi göndereceğiz demişlerdi neyse çare yok aydında olduğum için internetten almaya mecburum napalım
    şimdi durduk yere bunu niye söylemiş bu adam derseniz içimden geldi
  • quote:

16 gün oldu hala anakartım gelmedi exa ya mail atıyorum iki üçgün sonra geliyor türkiyede bu işi hakkıyla yapan varmı merak ediyorum tüm işlerim yarıda kaldı
    güya bu hafta içi göndereceğiz demişlerdi neyse çare yok aydında olduğum için internetten almaya mecburum napalım
    şimdi durduk yere bunu niye söylemiş bu adam derseniz içimden geldi

exa deme hocam ya beni deli ettiler bi hdd yolladım mail üzerine mail attım tenezzül edip cevap yazmadılar ses seda yok adamlardan insan bi mail yollar en azından ürününüz elimize gecti diye

• bu gün aradım exayı 24 şubatta göndermiştim anakartı 25inde mail çektim elinize ulaitımı diye evet dediler işlemler başladı diye 12 mart yani bugün aradım ekik servis dediki 4 martta elimize ulaştı dün gönderdik stokta yokmuş bekliyoruz dedi kafayı yiyeceğim bunlar insanları keriz sanıyorlar galiba ah bir istanbulda olcaktım gülermisin ağlarmısın bakalım artık doğruysa haftaya gelecekmiş kesin oda yalandır ya neyse artık başkaa çaremiz yok
  • quote:

bu gün aradım exayı 24 şubatta göndermiştim anakartı 25inde mail çektim elinize ulaitımı diye evet dediler işlemler başladı diye 12 mart yani bugün aradım ekik servis dediki 4 martta elimize ulaştı dün gönderdik stokta yokmuş bekliyoruz dedi kafayı yiyeceğim bunlar insanları keriz sanıyorlar galiba ah bir istanbulda olcaktım gülermisin ağlarmısın bakalım artık doğruysa haftaya gelecekmiş kesin oda yalandır ya neyse artık başkaa çaremiz yok

Sitelerinde Stokta var gözküyor ama

• evet kardeş bunlar malı satıncaya kadar ilgilenirler sonra sonrası yok
    birde insanlar bende dahil üreticiye suç buluyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.