Şimdi Ara

Phenom 2 x4 955 r9 280x (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    peki şuan benim kullandığım ramler üretilmediği gibi piyasada bulmam imkansız nasıl ram takviyesi yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

r9 270 veya 270X alın.

bunu aklıselim kim söyleyecek diye tek tek okudum mesajları.o işlemciye overclock bile yapsanız en uygun model bunlardır.karta overclock yapacaksanız 270 modeli daha iyi.iki kart arasında sadece mhz farkı var temelde aynı kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

yani kesin olarak 280x bu sisteme fazla gelir diyosun ?

evt. performans alamazsın. çoğu oyunda darboğaz yaşayabilirsin. o işlemciye oc li olduğunu varsayarsak max r9 270x veya gtx 760 olabilir. bu kartlar bile bazı oyun sahnelerinde sorun çıkarabilir. yerinde olsam biraz sabırla beleyip r9 370 çıktığında alırdım.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    bekleyebilirim sıkıntı değil o kadar ama bu yeni çıkacak kartlar nihayetinde daha güçlü kartlar olacak nasıl olacakta onlar bu işlemciyle beraber çalışabilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

bekleyebilirim sıkıntı değil o kadar ama bu yeni çıkacak kartlar nihayetinde daha güçlü kartlar olacak nasıl olacakta onlar bu işlemciyle beraber çalışabilecek.

r9 370 dengi R9 270 olacağı söyleniyor. beleyelim hele bir çıksınlar. hem bu kartların windows 10 ve directx 12 performansı üst düzey olacaktır.
  • saldıray_16 kullanıcısına yanıt
    aynı marka olmasına gerek yok gecikmesi frekansı aynı olsun kâfi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.