Şimdi Ara

Phenom 2 x4 955 r9 280x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. 2009 yılında toplamış olduğum sistemim geçtiğimiz günlerde gta 5 i kurmamla birlikte pc nin ne kadar eskimiş olduğunu anladım. ekran kartımı değiştirmek istiyorum.
    Sistem özellikleri şöyle
    Phenom 2 x4 955 (sunbeam contact freezer)
    ocz 1333 mhz 4gb ram
    asus hd 4870 1gb
    1 tb wd cavier black hdd
    sandisk ultra plus 120 ssd
    cooler master rp-600 600w psu
    bu sistem gtx 280 x e dar boğaz yapar mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldıray_16 -- 5 Haziran 2015; 18:47:53 >

• saldıray_16 kullanıcısına yanıt
    çözünürlük ne 1080pden aşağı gibi sanki öyleyse darboğaz felaket olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

çözünürlük ne 1080pden aşağı gibi sanki öyleyse darboğaz felaket olur
    gtx 280x derken? Sanırım r9 280x den bahsediyorsunuz. Bazı oyunlarda darboğaz kaçınılmaz olacaktır
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Yanlislik olmus r9 280x demek istedim
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğüm 1080p
  • Ayrica güç kaynagida sıkıntı olurmu bunuda merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Ayrica güç kaynagida sıkıntı olurmu bunuda merak ediyorum
    955 hala çok iyi bir cpu üzmeyecektir bende yakın zamanda değiştim ama atmadım hala kullanıyorum yedek pc de hatta youtube a bak aynı işlemci ve 280 lerle bir çok oyunu yüksek ayarlarda oynuyorlar sorunsuz , benimde aklımda 280 ler ama bekliyeceğim şu 3xx leri bir göreyim acelen yoksa bekle derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    güç kaynağı idare ederde pek emin olamıyorum doğrusu ama amd'den karar kılmışsın mantle war dx 12 geliyor ocde yapabilirsen sorun kalkar gibi ben yerinde olsam alırdım

öte yandan 1080p ekranda 4870 ile bunca zaman idare ettiysen counter falan oynuyorsun galiba 750 ti ayarında bi kart alıp geç paran cebinde kalsın
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda dota 2 oynuyorum ama gta 5 çok oynamak istediğim bir oyun bu güncellemeyi bu sebepten yapmak istiyorum ayrıca düşük fps ve takılmalar beni çok rahatsız ediyor.Açıkçası ekran kartı alırken de iyi bir şey almak istiyorum 750 ti yine gta 5 de yüksek bir performans veremeyecek bir kart. İşlemcimin ve güç kaynağımın karşılayabileceği maksimum kartı almak istiyorum.
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Bir süre daha bekleyebilirim doğru karar vermek istiyorum.Güzel bir işlemci soğutucum var biraz overclockla 3.8 ghz çıkabileceğimi düşünüyorum umarım yeterli olur.
  • quote:

Genel anlamda dota 2 oynuyorum ama gta 5 çok oynamak istediğim bir oyun bu güncellemeyi bu sebepten yapmak istiyorum ayrıca düşük fps ve takılmalar beni çok rahatsız ediyor.Açıkçası ekran kartı alırken de iyi bir şey almak istiyorum 750 ti yine gta 5 de yüksek bir performans veremeyecek bir kart. İşlemcimin ve güç kaynağımın karşılayabileceği maksimum kartı almak istiyorum.
    işlemciyi 4 veya 4.5 ghz ye oc yapıp. kart olarak ta r9 270x veya gtx 760 olabilir. bu kartların üzeri sıkıntı olur.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    4.5 ghz bu işlemci için imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

işlemciyi 4 veya 4.5 ghz ye oc yapıp. kart olarak ta r9 270x veya gtx 760 olabilir. bu kartların üzeri sıkıntı olur.

Alıntıları Göster
    r9 270 veya 270X alın.
  • quote:

4.5 ghz bu işlemci için imkansız

o zaman 4ghz stabil çıkıp. r9 270 olabilir. ama yerinde olsan amd 3XX serisini beklerdim. çıktığında 370 alınabilir. bende bu kartı bekliyorum.
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    yani kesin olarak 280x bu sisteme fazla gelir diyosun ?
  • bende onun bir ustu amd 1055 t var.
    bende degistirmeye kiyamiyorum 2010 dan beri tik demedi.
    yanina bir gtx 960 dusunuyorum.
    hem az watt cekmesi hem de darbogaz yapmayacagini arastirmistim.
  • quote:

Merhaba. 2009 yılında toplamış olduğum sistemim geçtiğimiz günlerde gta 5 i kurmamla birlikte pc nin ne kadar eskimiş olduğunu anladım. ekran kartımı değiştirmek istiyorum.
    Sistem özellikleri şöyle
    Phenom 2 x4 955 (sunbeam contact freezer)
    ocz 1333 mhz 4gb ram
    asus hd 4870 1gb
    1 tb wd cavier black hdd
    sandisk ultra plus 120 ssd
    cooler master rp-600 600w psu
    bu sistem gtx 280 x e dar boğaz yapar mı.

Bendede amd nin 3.2 ghz hizinda 4 cekirdekli eski bir cpu su var. R9 270 ile 8 gb ram ile gta5 te sorunsuz çalışıyor. Sen eger 280x alacaksan seni uzen seyy sistem rami olur. Mutlaka 8 gb kapasitesine cikartmalisin
  • vamp kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş bide ram çıktı başımıza benim makine harbiden eskimiş artık bu gerçekle yüzleşmem gerekiyor sanırım. Üniversite yıllarında dişimden tırnağımdan arttırarak borç harç almıştım
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    955 ile 1055 arasından çekirdek hızları benzer bu durumda 955 inde dar boğaz yapmaması gerekir diyecem ama kafam çok karıştı.
    rame kesinlikle el atman lazım ben onu görmemiştim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.