Şimdi Ara

Phenom 550 BE+4 GB Ram+MA785GTM için PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir aile dostu için sistem aldık,
    Phenom 550 BE+4 GB DDR3 Ram+MA785GTM ana kartlı sisteme kasanın içinden çıkan 300 PSU yeterli gelir mi?
    Ekstra bir ekran kartı olmayacak, over clock zaten mümkün olmaz sanırım bu psu ile, ama peki sorunsuz çalışır mı sistem, cevaplarsanız sevinirim.

• eğer kasa içindeki psu kaliteli ise ve gerçek 300 watt değerini verebiliyorsa oc ve harici ekran kartının olmadığı koşullarda çok rahat yetecektir.

kasa ve güç kaynağı markası-modeli nedir?
  • Cevap için teşekkürler, tam olarak içim rahatladı diyemeyeceğim.
    Zira ben öneri olarak Gigabyte'ın 420 watt'lık kasalarını düşünürken, eksen bilgisayara gittiğimizde In Win markasının, Allure modelini gördük, bu sistemi lise çağındaki bir kız için topladığımızdan ve kızımızın odası bembeyaz olduğundan dayanamayıp bahsini ettiğim, In Win'in Allure modeli kasasını aldık.
    Kasanın içinden standart gelen güç kaynağı 300 watt, kurulumu ben yapmadım ama dandik bir güç kaynağı olduğuna eminim.
    Bu durumda genede cevabınız evet olur mu? bu arada kasa m-atx, 9 mm tek fanla çalışıyor.
  • psunuz dandik ise risk almış olursunuz,ancak yetmeside muhtemel...
  • In Winn öle kalitesiz bir kasa markası değil aslında, çok kaliteli olmasada idare eder bir psu kullanmıştır diye düşünüyorum. ama yinde @makedonn un dediği gibi kesin ne olarak sorun çıkmaz diyemiyoruz bu durumda. normal kullanımda bir sorun çıkarmasa bile ani elektrik kesintileri yada voltaj dalgalanmalarında, muhtemelen devre koruması olmadığı için pc ye zarar vermesi olası. aynı şekilde yük altındaki stabilitesi sorun olabilir, bu durumda da yerli yersiz restart larla karşılaşabilirsiniz.

high power ın 35$ a 350watt lık psu ları var, onlardan alıp içinizi rahat ettirip sisteminizde güvenli hale getirebilisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

In Winn öle kalitesiz bir kasa markası değil aslında, çok kaliteli olmasada idare eder bir psu kullanmıştır diye düşünüyorum. ama yinde @makedonn un dediği gibi kesin ne olarak sorun çıkmaz diyemiyoruz bu durumda. normal kullanımda bir sorun çıkarmasa bile ani elektrik kesintileri yada voltaj dalgalanmalarında, muhtemelen devre koruması olmadığı için pc ye zarar vermesi olası. aynı şekilde yük altındaki stabilitesi sorun olabilir, bu durumda da yerli yersiz restart larla karşılaşabilirsiniz.

high power ın 35$ a 350watt lık psu ları var, onlardan alıp içinizi rahat ettirip sisteminizde güvenli hale getirebilisiniz.

güvenli bir yol secmeniz gerekir psu konusu pc nin en önemli parçasıdır,aslında...trulli arkadasımızın önerdigi psuyu alabilirsiniz...

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, sistem konusunda onları yönlendirdiğim için kendimi sorumlu hissediyorum, kısa sürede dediğiniz şekilde bir eklenti yaptıracağım o zaman.
    Kasaya gelince, gerçekten çok zarif, insanı hayran bırakan bir kasa, kız çocuğu olanlara tavsiye ederim, 35 dolar ciddi bir rakam değilmiş, tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim...alınca haberdar edersiniz,nasıl çalıstıgı konusunda..

iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.