Şimdi Ara

phenom ii x2 550 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldıgm x2 550 black edition model islemcimi pc ye taktıgmda özelliklerden bakınca

phenom ii x2 550 olarak görüyor. black edition yazmıyor. bu normal mi?

dier soruma gelince gigabyte ma785gt model anakartımla acc özelligini aktive ederek cekirdek acmayı denedim. pc acılırken cıkan yazılarda x4 oldugunu belirtiyor. buraya kadar hersey tamam cekirdek acılmıs ve islemci x4 olarak calısıyor fakat windows loading ekranından sonra siyah ekran geliyor öylece kalıyor. pc acılmıyor. bunun sebebi ne olablir?! ne yapmam gerekiyor arkadaslar?! ,

önerilerinizi bekliyorum.. iyi günler..

• Çekirdek arızalı demek ondan dolayı 4 tane acamıyor, 3 tane deneyebilirsin.

Black edition yazmaması normal.
  • biraz arastırdım x2 550 leri hiç 3 cekirdek olarak kullanımını okumadm nette. value core seceneklerinde auto, all core, per core war. per core olarak mı ayarlıycam onu tam bilmiyorm yalnız.. =((
  • önce bios update yapıp tekrar çekirdek açmayı deneyin. Genelde en son bioslarda farklı çekirdekleri açabilme imkanları sunulmaya başladı.
  • onuda yaptım usta =(( mevcut anakartım icin son bios indirip yükledim.. bana mısn demedi.. =//
  • per core leri teker teker dene, uğraştırır ama denemek çözüm olabilir.
  • forumda bir çok yazı var
    cool and quiet açıktır.Biostan ara kapat
    Denetim masasından güç seçeneklerine girin.Ordan dengeli yüksek performans gibi seçenekler olacak.Sen ordan yüksek performansı seç
    ec firmware hybird,aşağıdakini de auto yap
    Başlat > çalıştır > msconfig > ön yükleme > gelişmiş seçenekler > işlemci sayısı kısmını kontrol et, tick işaretini kaldır
    Biostan cool and quite yi kapat, cool and quite seçeneğini kapatsan bile bazı anakartlarda green özelliği (çevre dostu,az enerji tüketimi) var, o seçenekleri de kapat. (bu seçenek sen cool and quite yi kapatsan bile kendi kendine aktif ediyor kapatılmadıkça)
    Denetim masası güç seçeneğini performansa ayarla.
    forumdan yazılanlardan ve benım denedıklerımden bazıları
    benımkıler kabak çekirdeği çıkmıştı 2 denemem oldu bakalım bu gün 3. am3 cpu geliyor :) o ne çıkaçak
    550 be ve sempron 140 denemiştim.
    550 be üretim seriside öenmliydi yanlış hatırlamıyorsam 14 hafta sonrası seriler daha çok açıldığı söylenmişti eski açtığım başlıklara bak orada bir çok şey bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athlon x3 450 o.c. yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.