Şimdi Ara

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
1
Favori
28.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yokmu aramızda 4.çekirdeği açan bi desin hele kaç kişi çıkacak bakalım?
  • var mi odunc 790gx verecek hemen deneyeyim. 4 cekirdekle stabil 3d test yapabilecek mi bakalim oc bolumunde bir hemsehrim acmis 710.yuksek mhz 3d test alamazsa benim icin fantezi bu olay.kapaliyken carpanla bile 3.6 uzeri zor 3d almak ki 710 3.6 uzeri biraz zor cikip da 3d test alir hele 4 cekirdekle.sitenin testinde 3.5 ghz yapmislar umidim yok yani daha yukarisina.
  • Niye dostum 1.50v ile 3.8ghz alıyorum ben benchmark gigabyte boardla , yanlız sıcaklık çok önemli havalar biraz ısındı 3.4ghz voltajsız alırken şimdi 0.125v vermem gerekiyor oyundan atıyor namussuz. Boarda baktım 40c görmeye başladı,demekki yazın dahada sıcak olcak.
    Bu arada FRC2 oynarken cpu kullanımı %90 lara kadar çıkıyor baya zorluyor sistemi.
  • simdi bir yerde haklisin bir yerde degil.ben 3.8 icin 1.55 verdim gene de olmadi ya nb'ye yeterli voltaj vermedigimden ya overdrive'den ya anakarttan yani dogru dedigin sey 3.6 uzeri 720 ile bench alinir 3.8 filan ama umidim yok dedigim sey 710'u 4 cekirdek yapacak, 3.5 ghz'yi gecip 3d bench alacak.3 cekirdekle bile 3.6'i gecip 3d bench alirsa helal diyecem.oyunlarda 4 cekirdek destegi yok nasilsa 4. cekirdek yerine mhz para eder diyecem ama o da bir yerden sonra gereksiz kaliyor alet default bile kullaniliyor iste bu intellerin genelde yapamadigi bir sey.
  • @mustafa goksel
    hocam program zaten kurulum gerektirmiyor ki, tek dosya halinde geliyor.
    çalıştırmasına çalıştırıyorum ama testi başlattığımda hata ile çıkıyor hemde her zaman.
    bu arada oc yok ve başlatmadan tüm programları kapatıyorum...

neyse yine de teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Mart 2009; 15:08:48 >
  •  Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma!

http://img3.imageshack.us/img3/8026/3dmarl068800gts36ghz.jpg

gtx260 la arasında 2500 puan var 8800gts in bu arada 3.7ghz de 1.45v ile alamadım sıcaklık limiti var sanırsam başka bi açıklaması yoktur. şimdi oda 22c daha önce aldığımda 13c felandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promity -- 8 Mart 2009; 17:03:56 >

• 3.7 icin 1.45 az degil mi ben 3.6 icin 1.47 vermistim.hos sen 3.4 stok voltaj diyorsun ben daha 3.2'de voltaj vermeye basladim bu is sisteme gore degisiyor.sitelerde 3.7 icin 1.55 veriyorlardi.daha once 1.45v ile 3.7 test aldiysan sicakliktandir daha once oda 13 derece gibi diyordun simdi 22 diyorsun.dusuk ortam sicakligi sayesinde daha dusuk voltaj verilebiliyor.ben hala bu islemcide cok oc yapmanin oyunlar acisindan pek getirisi olmadigini dusunuyorum.bu da sisteme gore degisir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma!

http://img3.imageshack.us/img3/8026/3dmarl068800gts36ghz.jpg

gtx260 la arasında 2500 puan var 8800gts in bu arada 3.7ghz de 1.45v ile alamadım sıcaklık limiti var sanırsam başka bi açıklaması yoktur. şimdi oda 22c daha önce aldığımda 13c felandı.

cpu puanın neden çok düşük allah allah hani geçiyordu q6600ü kendi testin birde

cpu puanın 4000mi bana mı öle geldi

ben 3600mhzde q6600le 5500puan alıyorumda demek q6600daha iyiymiş oyunda

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma!

http://img18.imageshack.us/img18/3506/gtx2603dmark06oc.jpg

bu arada bendeki cpu 3900mhz full stabil

amd daha iyisini çıkardımı bana ulaşın test atalım 2 3tane daha ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 9 Mart 2009; 16:38:37 >

• Ben demişim Konya ağzı sendimişin yandı bilmem neresi Ozaman e8500 ölsün. Bak D.H video incelemeside yapıldı x3 oyunda x4 ten daha iyi çıktı. Ben diyorum ki Oyunda Q6600,Q8200,q8300,q9300 den daha iyi Programlardada e8400,e8500,e8600 den daha iyi, Sırf hem program hemde oyun konusunda onumu alayım bunumu alayım diye tonla başlık açıldı, şimdi diyoruzki 2sinin arası Al x3 Bak keyfine.

Sen bench le kendini avut , bu arada işlemcim 4300K iken 16900 küsür puan aldım ben gtx260la sen gene az almışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promity -- 9 Mart 2009; 17:36:17 >
  • Bu arada benim 4. çekirdek fıss çıktı :( bütün sinirlerimi bozdu AMD, biranda soğudum nedense :)
  • Burhan kusura bakma ama resmen havaya tutuyon namluyu. o bakımdan fps lerin artması doğal. yani o oyunu o şekilde oynuyorsan diyecek bişey yok ama vuracak adamlar yerde o zaman bu oyunun zevki nerde?
  • dikkat ettimde crysis ss leriniz hep havaya bakarken alınmış ss ler hiç çatışma anında alınmış ss göremedim
  • PHENOM II X3 720 BLACK ile testler yakında uç noktada gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: re@per

dikkat ettimde crysis ss leriniz hep havaya bakarken alınmış ss ler hiç çatışma anında alınmış ss göremedim

Arkadaş siteden Test sonucu vermiş bize q6600 default 120fps almış diyordu, bende nasıl alındığını gösterdim kendisine hoş dikkatli okuduğunda mesajları neden öyle olduğu anlaşılıyorda tekrar belirteyim yeri gelmişken.
  • Karşılaştırma testleri eklendi. Diğer kullanan arkadaşlarda burdan devam edebilirler bilgi alışverişine. Kirlilik olmaması açısından iyi olur.
  • Promity

daha oncede bir kac bilgi alisverisinde bulunmustuk ... ben oc yaparken ht link e dokunmuyorum biraz acemiyim bu konularda 3,5 te 1,4 v ile kullaniyorum su an sicaklik 30 u gecmiyor solemistim ...

ben su an performans olarak memnunum ama yazilarini okudum ht linki bi asaga bi yukari cekiyosun:))) bu ht link nedir ne degildir ne ise yarar biraz acarsan konuyu sewinirim ayrica ben sadece carpan ve V i degistiriyorum baska farkli ayarlarda varsa anlatirsan cok iyi olur elimizde kalmasin islemci :)
  • @psycophat

Çok fazla teknik bilgim yok HT hakkında ama duyduğum Bantgenişliğini artırıyormuş Yani 2li 3lü CF da işe yarıyormuş. Ben sadece 3.8de çalıştırmak için 1.8e çekmiştim, Yukarı çektiğimde OC ile beraber boardu kilitliyor ordada NB voltage felan vermen lazım, karışık iş biraz o yüzden bende senin gibi kullanıyorum. Ayrıca benim anakart çarpan ve fsb ye aynı anda OC u kabul etmiyor. Bence fazla kurcalama sende HT NB olayını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

@psycophat

Çok fazla teknik bilgim yok HT hakkında ama duyduğum Bantgenişliğini artırıyormuş Yani 2li 3lü CF da işe yarıyormuş. Ben sadece 3.8de çalıştırmak için 1.8e çekmiştim, Yukarı çektiğimde OC ile beraber boardu kilitliyor ordada NB voltage felan vermen lazım, karışık iş biraz o yüzden bende senin gibi kullanıyorum. Ayrıca benim anakart çarpan ve fsb ye aynı anda OC u kabul etmiyor. Bence fazla kurcalama sende HT NB olayını.

tesekkurler :)
  • Ben de aranıza katıldım. Stock soğutucu kullanmıyorum, ocz gladiator var. Daha kurcalama fırsatım olmadı ama şöyle 3 ghz nin üstüne çıkartayım dedim 16.5 yaptım carpanı 3.3 ghz de tamamen stabil çalışıyor. Yarım saat prime sonunda sıcaklık üç core için de 28 dereceyi geçmedi. Kısaca tavsiye ederim her eve lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onefootingrave

Ben de aranıza katıldım. Stock soğutucu kullanmıyorum, ocz gladiator var. Daha kurcalama fırsatım olmadı ama şöyle 3 ghz nin üstüne çıkartayım dedim 16.5 yaptım carpanı 3.3 ghz de tamamen stabil çalışıyor. Yarım saat prime sonunda sıcaklık üç core için de 28 dereceyi geçmedi. Kısaca tavsiye ederim her eve lazım.

bendede 3,5 1,4 V 30 dereceyi gecmiyor demekki bende sorun yokmus :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.