Şimdi Ara

Phenom II X4 925 Overclock Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 23 Mart 2022; 12:55:51 >

• Aynı işlemciye sahibiz günlük işlerde gayet yeterli ama bazen artık beni değiştir diyor sanki :D Stok fan ile kullandığım için hiç oc denemedim.Takipçisiyim konunun.
  • blackforreal kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

Aynı işlemciye sahibiz günlük işlerde gayet yeterli ama bazen artık beni değiştir diyor sanki :D Stok fan ile kullandığım için hiç oc denemedim.Takipçisiyim konunun.
    ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 23 Mart 2022; 12:56:10 >
  • 4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİYİ NİYE 2 ÇEKİRDEK OKUYOR CPU-Z CORES 2 Yazmış raporlarda everestte 2 core gösteriyor tavsiyem :..biosu güncelle ve 200 olan çarpan hızını biostan 240 -245 aralığında yap+ bellek ayarlarını 1333 dan 1066 ya çek (çarpan artınca zaten 1333 çalışırlar)+ pcıe hızını 100 e sabitle +voltajla oynama +3200 veya 3400 mhz de bu işlemciler daha verimli oluyor.(sıcaklık farkı yok)ancak iyi bir soğutucu her zaman tercih edilir.
  • bu phenom II 4 955 nasıl bir model peki onu önerirmisiniz
  • sarbooss kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: sarbooss

4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİYİ NİYE 2 ÇEKİRDEK OKUYOR CPU-Z CORES 2 Yazmış raporlarda everestte 2 core gösteriyor tavsiyem :..biosu güncelle ve 200 olan çarpan hızını biostan 240 -245 aralığında yap+ bellek ayarlarını 1333 dan 1066 ya çek (çarpan artınca zaten 1333 çalışırlar)+ pcıe hızını 100 e sabitle +voltajla oynama +3200 veya 3400 mhz de bu işlemciler daha verimli oluyor.(sıcaklık farkı yok)ancak iyi bir soğutucu her zaman tercih edilir.
    ..............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 23 Mart 2022; 12:56:25 >
  • ANAKART BİOSU 880GMA F1 GÖZÜKÜYOR BENDEDE AYNI KART VAR BEN F4 BİOS KULLANIYORUM ..AYRICA YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU ..BENDE BİR SORUN İÇİN GEZERKEN SİZİN KONUYU GÖRÜNCE AYNI İŞLEMCİ VE AYNI ANAKART KULLANDIĞIM İÇİN YORUM YAPTIM..BEN PHENOM IIX4 925 İ 790X UD4 ANAKARTTA KULANMIŞTIM İYİ BİR İŞLEMCİ.
    OC SUZ VİDEOSUNU BURDAN GÖREBİLİRSİNhttp://www.youtube.com/watch?v=agomwyZSNt0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarbooss -- 23 Ekim 2013; 14:07:30 >
  • sarbooss kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: sarbooss

ANAKART BİOSU 880GMA F1 GÖZÜKÜYOR BENDEDE AYNI KART VAR BEN F4 BİOS KULLANIYORUM ..AYRICA YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU ..BENDE BİR SORUN İÇİN GEZERKEN SİZİN KONUYU GÖRÜNCE AYNI İŞLEMCİ VE AYNI ANAKART KULLANDIĞIM İÇİN YORUM YAPTIM..BEN PHENOM IIX4 925 İ 790X UD4 ANAKARTTA KULANMIŞTIM İYİ BİR İŞLEMCİ.
    OC SUZ VİDEOSUNU BURDAN GÖREBİLİRSİNhttp://www.youtube.com/watch?v=agomwyZSNt0
    .............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 23 Mart 2022; 12:56:39 >

• hortlatmış olacam ama aynı kart bende de var gta5 için bir o.c denemek istiyorum. stock soğutucu var ama kasa havalandırmaları biraz işe yarıyor. yarın yukarıda yazılanlara göre bir o.c denmeside ben yapayım.
  • Ordic O kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Ordic

hortlatmış olacam ama aynı kart bende de var gta5 için bir o.c denemek istiyorum. stock soğutucu var ama kasa havalandırmaları biraz işe yarıyor. yarın yukarıda yazılanlara göre bir o.c denmeside ben yapayım.
    ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 23 Mart 2022; 12:56:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.