Şimdi Ara

Phenom II x4 955 B.E yerine Phenom II X4 960T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010un son çeyreginde aldigim 955 işlemcimi bir türlü randımanlı kullanamamıştım (boşta 50-stokta 70 dereceleri gördü) en sonunda servise gönderdim serviste ürünü değiştirip 960T göndermiş. Şimdi şunu sormak istiyorum ben şuan kazanclımıyım yoksa zarardamıyım bu 2 işlemci arasında ne fark vardır ?

Netten incelediğim kadarıyla 955 3,2 ghz 8mb cache 960t 3,0 ama turboyla 3,4 ghz olabiliyor gene 8 mb cache var.

Üstadlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 960T aslında 6 cekırdektır kapalı cekırdeklerı acılıp stabıl calısısrsa kardasınız
  • 960T daha yeni bir model ve 955'ten üstün, ayrıca 2 de kapalı çekirdeği var şansın yaver gidip açabilirsen 6 çekirdekli işlemcin olur.
  • 955 Black Edition modeli ise max sıcaklığı 61 derecedir, kar ettiğinizi söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 21 Şubat 2012; 16:00:37 >
  • 960t 955 ten daha iyidir 95w tır daha iyi oc olur voltajsız3.8 ghzde kullanıyorum
  • Bende de aynı işlemci var (955) keşke aynı şey benim başıma gelseydi :)
  • şimdiki aklım olsa 960t işlemci ve anakart olarakta msi 990xa alıırdım. phenom II işlemcilerin max. 3,8-4ghz hızına kadar çıkabildiği söyleniyor, ayrıca kapalı çekirdeklerin açılma ihtimali de var. bence daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 22 Şubat 2012; 9:58:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 GHZ hızda 955 kullanıyorum Voltaj vernedim, çarpanı 18.5'a çıkarıp, AI suite ile (asus m5a99x evo) ile auto overclock yaptım. Şu an makine 600MHZ işlemci hızında ve düşük güç tüketimi ile evde download yapıyor. En güzeli de overclock ayarlarını kaydedebilmek. Bu anakart MSI 990xa ayarında olmasına rağmen MSI ve Gigabyte'ın FX'lerine kök söktürüyor.
  • Sağolun beyler. Pcyi toparlamak bugüne nasip oldu. Boştayken 22 derecede aida64ün stability testine 5 dklık maruzu esnasinda ise 41 dereceyi gördü. 955ime göre mükemmel rakamlar benim için. En kısa sürede detayli olarak makinayi kastırıp O.C işine giricem. Kastırmak için önerdiğiniz bir program varmi ? GPUyuda kastırmak istiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Sağolun beyler. Pcyi toparlamak bugüne nasip oldu. Boştayken 22 derecede aida64ün stability testine 5 dklık maruzu esnasinda ise 41 dereceyi gördü. 955ime göre mükemmel rakamlar benim için. En kısa sürede detayli olarak makinayi kastırıp O.C işine giricem. Kastırmak için önerdiğiniz bir program varmi ? GPUyuda kastırmak istiyorum ama.

bu işlemciden bir arkadaş aldı. sıcaklık değerleri gerçekten 955' e göre çok iyi. ayrıca stok fanıda fazla sesli çalışmıyor gibi geldi.
  • Gpu nvidia ise md5 kirarak gpuyu kasabilirsin.
  • Bence çok ballısın :)
  • 960t 955den her haliyle avantajlı bir işlemcidir.kardasınız..
  • biraz kullanıp ayrıntı versen nasıl olur ?
  • ayrıntı rica edecektik..fark varmı (test sonuçlarına baktık varda gerçek hayattta varmı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.