Şimdi Ara

Phenom II X4 için iki soğutucudan hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Araştırmalarım sonucu bütçeme uygun iki soğutucu buldum.İkiside iyi ve performanslı ürünler.Birbirleri arasında karşılaştırmalı test bulamadım.
    Stok fanın gürültüsünü 1 sene çektikten sonra biraz daha iyi birşeyler almayı düşündüm.Sizce hangisi daha iyi olur?Özellikle Thermalright'ı kullanan arkadaşlar varsa izlenimleri nelerdir?Bunların dışında tavsiye edeceğiniz ürünler varsa bakabilirim en fazla 75-80 TL civarı.

1-Thermalright COGAGE True Spirit

2-Sunbeam Core Contact Freezer(artık efsane olma yolunda bana göre, popüler)

Cevaplar için teşekkürler...

• o stok fanın allah belasını versin ben hala çekiyorum en kısa zmanda değişmem lazım kafayı yedirtti bu konunun gidişine göre ikisinden birini bende alabilirim takip deyim
  • Aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım.Aslında iki üründe bizi üzmez gibi ama kullanıcı yorumlarını almanın faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Ben SCCF kullanmıştım.Gayet iyiydi.
  • Cevap için teşekkürler.Bu düzeyde başka alternatif yok gibi.Thermalright için ayrıca soket dönüştürücü almak gerekecek ve artı masraf.Sunbeam CCF alacağım.Başka alternatif sunan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.