Şimdi Ara

Phenom X4 925 Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , işlemcim phenom x4 925 2.8Ghz Athlon X2 250 stok fanı ile kullanıyorum ısınma seviyesi bana normal gelmiyor normal çalışmada bazen 55- 65 i görüyor yük altında 75 78 i görüyor normal mi? Yoksa soğutucu aramaya başlamalıyım uygun fiyatlı bir soğutucu önerebilir misiniz? Kasa küçük, tower soğutucuların olacağına pek ihtimal veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaktanT. -- 11 Eylül 2017; 0:21:37 >

• athlonun fani kucuktur.benim ikinci sistemdeki 940'da kule fan var bosta bendeki de sicak 40 45 oluyor macundan mi diyorum ama yukte 55 dereceyi gecmedigi icin ellemek de istemedim.iyi bi fan alalim sana kule olmayandan.su sigar mi bi bak bakalim.iyi bi de macun alirsan sicaklik sorunun olmaz.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-cnps7000c-alcu-7751156754939940am2-islemci-sogutucu.html
  • X4 925'i baya sattığım oldu bendeki stok fanlarda 60-62 dereceyi pek geçtiği olmadı.

Kasanız çok havasız olabilir , x2 250'nin fanı verimsiz olabilir ama çok masraf yapıpta pahalı bir fan almanıza gerek yok bence biraz daha heatsinki sağlam stok fan alsanız sorun olmaz(Eğer kasanız ufak ve içinde sıcak hava birikmiyor ise)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phenom II X4 945 (3.0 GHz) orijinal fanıyla boşta 30 derece altında, oyunlarda ise 40-50 derece arası çalışıyor.

Phenom II X4 925 kullanmadım ama o işlemciye özel, farklı bir durum yoksa, Phenom II X4 fanıyla en azından 945'te elde ettiğim sıcaklık değerlerine benzer değerlerde çalışması gerekir ki frekans hızı az da olsa daha düşük 925'te. Fazla para vermeden, 2. elden kendi orijinal fanını veya muadili bir fan alırsanız sorun çözülebilir gibi görünüyor. Tabii, kasa içi hava sirkülasyonu da önemli.
  • Kasa böyle , şimdi bakınca fark ettim sanırım bana fazla küçük gelmiş.

Phenom X4 925 Isınma

Akasa Venom Atto buldum uygun fiyatlı bence ama performansı nasıldır bilemem. Bu kasaya sığar mı acaba? Yoksa stok fan arayışına mı gireyim kesinlikle?

Akasa Venom Atto

• atto cok performansli degil ama o kasaya rahat sigar.stok fan arayacagina atto alsan daha iyi olur bence.
  • Peki 100 TL ye kadar daha performanslı bir soğutucu önerir misiniz?
  • http://www.hepsiburada.com/deep-cool-gammaxx-300-soket-intel-ve-amd-120x25mm-fanli-islemci-sogutucusu-pm-bd801429

Bu soğutucu fiyatına göre çok iyi ama sığar mı diye yorum alalım.başka yerlerde de olabilir modeli aratın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaktanT. kullanıcısına yanıt
    Tuoni arkadaşın önerdiği güzel, 135,7 mm yükseklikte ve kasanıza sorunsuz sığar
    Ben alternatif olarak Deep Cool dan biraz daha iyi 2 model daha önericem
    Siz beğendiğinizi alırsınız

http://www.nanokatalog.com/Antec-A40-PRO-Islemci-Sogutucu,PR-98549.html

http://www.nanokatalog.com/Arctic-Freezer-13-Islemci-Sogutucu-AM2AM3ST775-92-mm-2000-rpm,PR-2165.html

• İlave olarak kasanızda şu an egzoz fan bulunmuyor
    Resimde soldaki delikli boşluğa gelicek şekilde bir 8 cm veya 9,2 cm egzoz fan mutlaka takın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 12 Eylül 2017; 19:2:44 >
  • Kasa kapağında 2 tane fan var yarın fotoğrafını atarım. Onların fan filtresi de tozlanmış sanırım eve döndüğümde bakacağım.
  • iki adet uzun süreli phenom kullandım biri hala 940 çalışma sıcaklıkları ortalama şu standart fanı en iyi olanlarından altı bakır 2 borulu olanlardan yazın ortalama boşta 45-48 yükte 61i geçmiyordu gerçi kule tipindede aynı sonuçları alıyordum ama en azından sessizdi sizin o fan kesinlikle yetersiz olduğu kesin + sağlam thermal macun gerekli. .
  • Peki , standart fanın bile iyi derecelerde çalıştırdığını duydum sizlerden. Kendi stok fanını bulmam zor olur ama cooler master vb. markaların standart fanları da bulunmakta , o fanlardan hangisi alınabilir sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.