Şimdi Ara

Phenom X4 955 yükte 63 derece yardım !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 saat oyun oynuyom cpu mun ısısı normal fanla 39 ile 43 arası gidip geliyor intel işte çözümü biliyorki 1 aydan beri hiç kimse intel işlemcim ısınıyor diye konu açmıyor farkındamısın bence değilsin farkında olsan zaten öyle konuşmazdın bay çok bilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 30 Ağustos 2010; 22:21:22 >
  • intel islemcilerin isinmasi anormal bir durum degil de ondan konu acmiyorlar 100 derece oluyor giklari cikmiyor intel ne cozumunu biliyormus yak milleti giklarini cikaramasinlar mi? intel 5200 olarak inan intelcileri temsil etmiyorsun i7'ler bildigin yaniyor su sogutma pesinde hepsi.amd phenomII'ler fazla isinmiyor alismis kudurmus meselesi hic yaz gunu mu, dogru yaptik mi, kac kurusluk sogutucu demiyorlar hani bu soguktu diyorlar.prime95 indir maximum heat testi yap bi saat tut bakalim 43 mu kaliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

i7'ler bildigin yaniyor su sogutma pesinde hepsi.amd phenomII'ler fazla isinmiyor alismis kudurmus meselesi hic yaz gunu mu, dogru yaptik mi, kac kurusluk sogutucu demiyorlar hani bu soguktu diyorlar.prime95 indir maximum heat testi yap bi saat tut bakalim 43 mu kaliyor?

elemanlar 80 derecelerde geziniyor i7ler diyor ama biri de çıkıp inteli kötüleyemiyor. Neden mi o kadar para verdik paramla rezil olmayayım mantığı

Bknz: 5 mesaj öncesi @Just in Time (Sıcaklık adına söylüyorum hocam yanlış anlamayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 30 Ağustos 2010; 23:14:44 >

• benim testle flaan işim olmaz kullanmak olduğum zaman ve işlevlerle ilgili olan kısımlara önem veririm bu amd ısınma olayı ben bildim bileli olan bişi bunu niye kabul etmiyorsunuz ayrıca ben inteli falan temsil ettiğimde yok sadece memnuniyetimin nedenini söylüyom elemanlar 80 derecelerde geziniyor i7ler diyorsunuz ee tabi basarlarsa puan için oc yi tabiki cpu ısınacaktır bende şuan oc yapsam direk ısı 50 ye çıkacak boşta onu analtmaya çalışıyorum anlıyan analr zaten demek istediğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

3-4 saat oyun oynuyom cpu mun ısısı normal fanla 39 ile 43 arası gidip geliyor intel işte çözümü biliyorki 1 aydan beri hiç kimse intel işlemcim ısınıyor diye konu açmıyor farkındamısın bence değilsin farkında olsan zaten öyle konuşmazdın bay çok bilmiş

Sayın bilgisayar mühendisi;
    Millet intel i serisinden bahsediyor milattan kalma 2 çekirdek e serisinden değil.
  • hadibe bilmiyordum e serisinin milattan kaldığını çok bilgilisiniz sanırım bay bilmiş
  • quote:

benim testle flaan işim olmaz kullanmak olduğum zaman ve işlevlerle ilgili olan kısımlara önem veririm bu amd ısınma olayı ben bildim bileli olan bişi bunu niye kabul etmiyorsunuz ayrıca ben inteli falan temsil ettiğimde yok sadece memnuniyetimin nedenini söylüyom elemanlar 80 derecelerde geziniyor i7ler diyorsunuz ee tabi basarlarsa puan için oc yi tabiki cpu ısınacaktır bende şuan oc yapsam direk ısı 50 ye çıkacak boşta onu analtmaya çalışıyorum anlıyan analr zaten demek istediğimi

Ne alaka? O.c yapsın öldüresiye mi o.c yapıyor. Just In Time cpu cooler nedir ona bakmanı tavsiye ederim. Noctua gibi bir soğucu amd için kullanılsa çok daha fazla o.c yapabilirsin b.e için. Heleki o.c olsa yanında yazardı he o işlemciyle 4.0ghz üzerine geçip de o değeri alıyorsa normaldir. Amd için de çok kastığında 80lere fırlayan sıcaklıklar görmüyorsunuz ben 3.9 ghz yaptım 1.5v verip eski kasada max 62 gördüm şimdi max 55 hani o.c çok etki ediyordu.

• quote:

benim testle flaan işim olmaz kullanmak olduğum zaman ve işlevlerle ilgili olan kısımlara önem veririm bu amd ısınma olayı ben bildim bileli olan bişi bunu niye kabul etmiyorsunuz ayrıca ben inteli falan temsil ettiğimde yok sadece memnuniyetimin nedenini söylüyom elemanlar 80 derecelerde geziniyor i7ler diyorsunuz ee tabi basarlarsa puan için oc yi tabiki cpu ısınacaktır bende şuan oc yapsam direk ısı 50 ye çıkacak boşta onu analtmaya çalışıyorum anlıyan analr zaten demek istediğimi

İntelciler basar oc'yi puan için demişsin. o zaman amd kullanan biri olarak bende basıyorum oc ye. sıcaklık gör o zaman hangisi daha çok ısınır intel mi amd mi.
    Laf ile değil işlerim ss iledir.30 dakikalık OCTT testi. taze taze geldi buyrun sistem imzamda
     Phenom X4 955 yükte 63 derece yardım !!!!

• o zaman bana şunu açıklarmısın neden 1 aydan beri habi amd nin ısınma sorunları konu oluyor yada benmi yanlış görüyorum birisi cevabını versin madem çok iyi biliyorsanız ayrıca her amd ısınacak yada kötü diyede bişi yok ama genelde bu böyle ve ben formda gördüklerim üzerine konuşuyom
  • quote:

o zaman bana şunu açıklarmısın neden 1 aydan beri habi amd nin ısınma sorunları konu oluyor yada benmi yanlış görüyorum birisi cevabını versin madem çok iyi biliyorsanız ayrıca her amd ısınacak yada kötü diyede bişi yok ama genelde bu böyle ve ben formda gördüklerim üzerine konuşuyom

amd phenomII'ler fazla isinmiyor alismis kudurmus meselesi hic yaz gunu mu, dogru yaptik mi, kac kurusluk sogutucu demiyorlar hani bu soguktu diyorlar.

forumda artik daha cok amd kullanicisi var intelciler acmayinca amdciler acacak tabii ki viacilar mi acacak?forumda bir aletin cok konusunun acilmasi basligi acanlarin bu isi bilmedigini mi gosterir yoksa o aletin kotu oldugunu mu?isin gucun yok oturup acilan amd sogutma basliklarini mi sayiyorsun?varmaya calistigin noktanin temeli yok bu isi bilmeyen amdcilerin iki kati bilen kullanici var hepsi sana amdnin her modelini buz gibi gosterirler intele gore.754 pinden beri amd islemciler isinmiyor kullandigim icin biliyorum ama kabul edin ama etmeyin.

• quote:

o zaman bana şunu açıklarmısın neden 1 aydan beri habi amd nin ısınma sorunları konu oluyor yada benmi yanlış görüyorum birisi cevabını versin madem çok iyi biliyorsanız ayrıca her amd ısınacak yada kötü diyede bişi yok ama genelde bu böyle ve ben formda gördüklerim üzerine konuşuyom

İnanın o amd ısınıyor bilmem ne diye başlık açanların çoğu önceden amd kullanmamış ve tavsiye sonucu amd almış kişilerdir.Maddi açılardan dolayı intele fazla para vermek işlerine gelmediği için amd almışlardır veya aldırttırılmıştır. Ve o amd alanların kafası hala birtakım geri(!) ler tarafından hala amd çok ısınır lafını duyarlar.Ben athlon(barton çekirdekli socket 462: Bu seri inteli yerlere sermiş hatta süründürmüştü.) serisinden beri amd kullanırım ısıyla ilgili hiç sorunum olmadı. hala da kullanırım ve halen amd kullanamaya devam edeceğim ne zaman kadar mı intel uygun fiyatlı işlemci üretene, müşterilerini soymamayı öğrenene kadar (f/p ürünü yani.)
    63 derece çok değil 70 e kadar yolu var 68 dereceden sonra zaten ısı senrsöründen dolayı reset atar yanmaz (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 30 Ağustos 2010; 23:57:05 >

• hayır saymıyorum sadece görüyorum ve ayrıca intel kullanıcıları herzaman amd kullanıcısından fazladır sizde bunu kabul edemiyorsunuz işte haaytımda bi kere kullandım x5200 serisini ve pişman olup 3 gün içnide geri verdim
  • O ısılar normal kafanı yorma bu havada intel ciler sanki 40 derece çalışyıolar 70-80 Gidiyo intelciler bide amd ısınıyo derler
  • quote:

hayır saymıyorum sadece görüyorum ve ayrıca intel kullanıcıları herzaman amd kullanıcısından fazladır sizde bunu kabul edemiyorsunuz işte haaytımda bi kere kullandım x5200 serisini ve pişman olup 3 gün içnide geri verdim

Seningibi intele takıntısı olanlar Parayı boşa savurmayı sevenler . İntel Notebook larda amd kullanıcısından fazla ama Şunu kabul edin Amd F/P OLarak inteli katlamakta . x5200 serisi dediğine gelince o Senin sorunun aklında intelin dual core işlemcileri varken amd yi Kullanamazsın zaten
  • benim takıntım yok kafan rahat olsun en yakın arkadaşım amd kullanıcısı kendiside ısıdan şikayetçi x5200 serisinide denemek için almıştım takıntıdan değil ayrıca 90 tl verip d. cpu alıpta yaz sıcağında 38 derece olmazı belki zorunuza gidiyordur diğer amd kullanıcılarına göre
  • ben anlamadim neyin 38 derece olmasi zorumuza gidiyor?kendi islemcinden bahsediyorsan senin anlamadigin olay su 2mb cache x2 65w tdp 2.5 ghz pentium 5200 ile 8mb cache x4 125w tdp 3.2 ghz phenomII arasinda dag tas kadar cap farki var tabii ki phenom daha cok isinacak ama benim alet dun aksam saatlerce acik kaldiktan sonra bosta 40 dereceydi ustelik fan devri dusuk.37 gorunce rahatlarim diyorsan acivereyim fani.
  • arkadasin sicakliklari normal... islemci calisma sicakliklari araliginda zaten...

@ghost recon advenced
    Seni anakarta ekleyecem.. her sicaklik ciktiginda DH'e mesaj at..
  • benim ısınma sorunum olmadı çok şükür 4-5 saat oyun oynasamda ekran kartım 52 derece cpu 45 derece nede olsa intel farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 31 Ağustos 2010; 17:56:01 >
  • quote:

2mb cache x2 65w tdp 2.5 ghz pentium 5200 - 8mb cache x4 125w tdp 3.2 ghz phenomII

intel farki diyosun yukardaki farktan degil yani.isinmiyor demek hemen sistemi satip pentium 5200 sistem toplayip tas devrine donesim geldi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.