Şimdi Ara

Phenom X4 955 yükte 63 derece yardım !!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ha ha ha nekadar da komiksiniz ya taş devri hangi taş BEŞİKTAŞMI KABATAŞMI YOKSA DİKİLİTAŞMI buda sana kapak olsun bay bilmiş o taş devri dediğin cpu halen üretimce ve çok memnun kalınan bi cpu bir kerede ısınma konusu açılmayan cpu işte zorunuza giden olay bu ama işinize gelmiyorki doğruyu söylemek gelseydi zaten bu kadar uzamazdı
  • hani ne bana kapak olsun no ss no guven genc gosterecen 4-5 saat sonrasi 45 dereceyi.gosteremiyorsan ki gosteremezsin kimse 4-5 saat oynadigina inanmaz o zaman sentetik mentetik prime95'e kuzu kuzu gelip yapacan bos lakirdiya karnim tok benim.islemci farki gozetmiyorsak bu da sempron 2500

Phenom X4 955 yükte 63 derece yardım !!!!
  • sana ispatlamak zorunda değilim ayrıca kimseyede ispatlamak zorunda değilim kanıt dersen işlemci ısı konularından bulabilirsin amd mi daha çok açılmış yoksa intelmi daha neyi tartışıyon oldu bitti işte istiyen amd istiyen intel sen o sempron cpu da sanırım milattan kalma cpu olmasın senin güncel e 5*** serilerini taş devri diyonya sanırım bunuda ilk insanlar kullanmış sanırım
  • Amd isiniyor diyenlere yeni aldigim taze taze cinebencler kapak olsun,
    ayni anda 2 adet cinebenc 10+11,5 versionu,cekirdekler 100% load

ayni anda 4 adet oyun aciyorum,sistem trayda resim yok ama bana guvenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

sana ispatlamak zorunda değilim ayrıca kimseyede ispatlamak zorunda değilim kanıt dersen işlemci ısı konularından bulabilirsin amd mi daha çok açılmış yoksa intelmi daha neyi tartışıyon oldu bitti işte istiyen amd istiyen intel sen o sempron cpu da sanırım milattan kalma cpu olmasın senin güncel e 5*** serilerini taş devri diyonya sanırım bunuda ilk insanlar kullanmış sanırım

chicken.

birakin ya su sabit fikirliye resim filan gostermeyin.once tas devri pentiumdan kurtulup bizim kullandigimiz ayarda bir intel alsin o zaman gorur nasilsa hanyayi konyayi.

• o zamna son nokta şudur bu ilanları açan kişi yada şahıslar amd yi kirletmek amacıyla açıyorlar o zaman bu haberlerin yani ilan veren arkadaşların ilanları face başka bi anlamı yok
  • kusura bakma benim sokağa atacak fazla param yok üzgünüm o işi zamanında çok yaptım sabit fikirli falan değilim çok şükür asıl sen sabit fikirlisinki halen devam ediyorsun işte milattan kalma ısınma sorununu çözememiş amd işlemcilerini övüp duruyon
  •  Phenom X4 955 yükte 63 derece yardım !!!!

prime95 yuk de gosterirdim ama sen gostermeyecekmissin.hangi guncel islemcide isinma sorunu x6 gosteriyor adam.milattan kalma islemci gosterdim onda da yoktu.754 pinden beri sorun yok kullandim bugune dedim sen bilene degil nedir ki diye baslik acana inanirsan yapacak bisi yok.
  • işte bende onu diyom o zaman bu işte başka bişi var ilan açanlar amd yi kötülemeye çalışıyorlarsa buda çok çirkin bi davranış

• bi tane daha

• biz de anamizin karninda ogrenmedik sonucta ben p4 3.0'da merak saldim sogutmaya netten arastirdim filan oradan geliyor temel.hadi para harcamayalim stok kullanalim gene problem cikmaz vatandasin biri sempronu sogutucunun altindaki plastik korumayi cikarmadan 6 ay kullanmis. sorun stok kullananlarin bu ses fazla diyip ozel fan almalari ve genelde bunu monte edememeleri ya da beklentilerinin cok daha yuksek olmasi hani stok buysa ben buna para verdim hesabi ama stok fanin kotulugu sesidir ya da 60-80 liraya alinan fanlarin guzelligi sessizligidir super sogutma saglamazlar.islemci dusuk sicaklikta calisirsa daha verimli olur gibi bir de yanlis inanc var.islemcilerin belli bir calisma araligi mutlu olduklari bir derece vardir mesela hdd'lerin 40 dereceymis google boyle arastirmis.x filan islemcinin 50 dir i7'lerin 70'dir ve bunda problem cikmaz ama kullanici istiyor ki daha soguk olsun.kisin bu problem olmuyor ama yazin problem oluyor.yani kullanici biraz bilgisiz diye ben bir kotu niyet aramiyorum bilmediklerinden yapiyorlardir.intel kullanicilari genelde daha bilincli ki bu da normal intelin mazisi daha eski.amd'nin fiyati uygun oldugu icin gencler ragbet gosteriyor.simdi bir i7'ye yuklu bir mebla veren filan yasindaki bir adam gelip de buraya baslik acmaz su mu bu mu diye.sorun diye baslik acanlari hos gormek lazim.

• o zaman soz söz şudur bu aşırı ısnmalar belkide kullanıcıların hatalarından dolayı olmuş olabilir işte resimde gördüğün gibi 2 oyun açıkken stok fan ve ısınma yok keşke bütün işlemciler böyle olsa yani ısınma olamsada kimsenin başı ağrımasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

o zamna son nokta şudur bu ilanları açan kişi yada şahıslar amd yi kirletmek amacıyla açıyorlar o zaman bu haberlerin yani ilan veren arkadaşların ilanları face başka bi anlamı yok

Lanet olsun yakalandım. İtiraf ediyorum Intel'den bu başlığı açmak için yüklü para aldım. Istanbul'da çeşitli duvarlara "Tek yol Intel - AMD'ye karşı omuz omuza, Yarı iletkenlerin onuru AMD'yi yenecek" yazan da benim.
    Ayrıca "ilanları verenlerin ilanları face" cümlesinde yazar feyk (ing: fake, Tr: Sahte) demeye çalışıyor sanırım facebookla alakası yok.

Geyiği bi tarafa bırakırsak ben yük altında OCZ Vendetta'nın daha iyi bir performans göstermesi gerektiğini düşündüğüm için acaba nerde hata yapıyor olabilirim diye bu başlığı açtım. Sanırım termal macunun sürülme şekliyle alakalı bir hata yapmış olabilirim. Henüz deneyemedim. Ama şurda arkadaş nasıl sürülürse iyi performans alınıra bir cevap vermeye çalışmış. En kısa zamanda deneyip sonucu burda yazacağım. Ama bu değerler normal değerler değil o konuda eminim. Yine de yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
    Şekil:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Lc1N -- 1 Eylül 2010; 0:24:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.