Şimdi Ara

Phenom x6 1090T 3.2 için soğutucu önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran kartı - shapphire radeon hd6790
    Kasa: Asus Vento TA-B72 - Boyutları 180 (W) x 408 (H) x 438 (D) mm
    -
    ses sorunu var.
    MSI greenpower programı ile bakınca 45-55C arası bir sıcaklık görüyorum cpu fan ise 7000 rpm ile çalışıyor sys fan 2000 rpm iken 3000 e çektim faydası olur diye ama etkisiz kaldı :)
    sanırım cpu fan değiştirmem gerek bana önerebileceğiniz bir şeyler varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q9a2 -- 27 Ağustos 2012; 1:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: q9a2

Anakart - MSI - 970A-G45
    Ekran kartı - shapphire radeon hd6790
    -
    ses sorunu var.
    MSI greenpower programı ile bakınca 45-55C arası bir sıcaklık görüyorum cpu fan ise 7000 rpm ile çalışıyor sys fan 2000 rpm iken 3000 e çektim faydası olur diye ama etkisiz kaldı :)
    sanırım cpu fan değiştirmem gerek bana önerebileceğiniz bir şeyler varmıdır?

Sunbeam Core Contact Freezer öneririm

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu.html

ısı boruları Direkt olarak İşlemci yüzeyine temas ettiği içni maksimum soğutma sağlar. Fan kontrolcüsü + içinde macun da mevcut o macunu kullan.

• öneri için teşekkürler... macunu olması iyi bir avantaj.
    ayrıca oc yapmayacağım hızdan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q9a2 -- 27 Ağustos 2012; 16:32:19 >
  • ürünü inceledim gayet olumlu...alıp kurarsan bilgi verir misin biz de alalım İnşallah...
  • sunbeam ccf kullanmıştım gerçekten hakkını veren bir üründü fazlasıyla fiyatına göre en iyisiydi
  • kafama benimde yattım yalnız benim sıkıntım kasaya oturmaması bu konuda şüphe ediyorum kasa boyutunu ve anakart modelini yazmıştım bu konuda görüş belirtebilecek bir arkadaş varmı?
  • quote:

kafama benimde yattım yalnız benim sıkıntım kasaya oturmaması bu konuda şüphe ediyorum kasa boyutunu ve anakart modelini yazmıştım bu konuda görüş belirtebilecek bir arkadaş varmı?

CCF'nin yüksekliği 155mm. Kasa 180mm. ise olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Ağustos 2012; 9:10:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akasa venom da sccf kadar etkilidir ikiside ayni fiyat hemen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsair h80 nasıl olur ? hazır sıvı soğutma hemde performansı oldukça iyi
  • forumda bile 160 tl galiba :) bu fan
    nerdeyse işlemci parası...benim phenom II X4 840 bile 160 etmez herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

kafama benimde yattım yalnız benim sıkıntım kasaya oturmaması bu konuda şüphe ediyorum kasa boyutunu ve anakart modelini yazmıştım bu konuda görüş belirtebilecek bir arkadaş varmı?

CCF'nin yüksekliği 155mm. Kasa 180mm. ise olur

Sanırım Uyuyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.