Şimdi Ara

Phil Spencer Daha Fazla Single Player Oyun Geleceği Konusunda Söz Verdi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kredi kartı bilgisi çalınan bir kişi var mı, göstersenize, biz de öğrenmiş oluruz sayenizde.

Online la ilgili neden PS4 e çamur atmak için bir nesil önceki konsoldan örnek veriyorsunuz?

Milletin burada haklı olarak dile getirdiği şey, bu nesil Xbox tarafında bir tane exc oyunun olmaması, bu kesinlikle doğru bir soru. Oyunlar yurtdisinda her konsolda aynı fiyat ve oyun satış rakamlarına bakın, yetmedi attact rate'e bakın. Ülkemizde de PSN store da oyunlar daha ucuz.

Gamepass ve EA Access için konsol alan kaç kişi vardır bilemem ama PS kanadında bunu pek umursayan yok gibi. Belkide yetişkin insanların para sorunu sizin gibi gençlere oranla daha az olduğu için olabilir. Buradan bakarak 12-18 yaş arası öğrencilerin para temininde güçlük çektiği için Xbox markasını neden tercih ettikleri de anlaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Ağustos 2019; 15:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çok büyük bir hata yapıyorsun! Karşında fan boy yok, fan Dede var ve maalesef kendisi için koca bir ömür yaz tatili yani ölene kadar forumda Bu sıvı soğutmalı fan Dedemiz, dünya üzerindeki bütün oyun oyanayan insanları; sadece, Uncharted, Last of Us gibi birkaç adet linear TPS oynayan kişiler olarak tahayyül edip, tek potada eriten bir zihniyete sahip ve bu ex leri oynamayı tercih etmeyenleri aciz gördüğü gibi, konsollarını sevmelerini, övmelerini de ayıplıyor. Düşünün ki; bu insanlar (One X sahipleri) konsollarına taktıkları tüm FPS/TPS/RPG/Futbol/Yarış/Dövüş/Strateji/Hack 'n' Slash oyunlarını neredeyse istisnasız 4K oynuyor. Düşündüm de hak verdim, Xbox One X gerçekten övülmeyi hak etmiyormuş. Kim ne yapsın 4K oyunu? Kim, EA access'e 150₺ civarı bir meblağ bayılıp 12 tane oyuna erişmek ve oynamak varken, 65₺ ya 70 civarı oyuna erişebilmeyi istesin? Bu defa Gamepass 1 YETALE diye kinayeli cevap hakkını kendilerine, mizahi anektod olarak kullanmak üzere teslim ediyorum. O kadar da olsun Remastered Station 4 akarrrr

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Sen de ciddi bir hazımsızlık yapmışım, çok belli. Ortaya koyacak sağlam bir önerme olmayınca medyum keto gibi konu dışından giriyorsun ama memiş'in tokadını da yemekten kurtulamıyorsun, bir alca seltzer al iyi gelir.

Ortalama bir PC si ve PS4 u olan birinin Xbox ta olupta oynayamayacağı kaç oyun var söyler misin, aynı şekilde PS4 ve PC sahiplerinin oynayabildiği ama Xbox sahiplerinin oynayamadigi kaç oyun var?

Bu kadar basit bir hesabın altından kalkamıyor ve Keto'luk yapmaya devam ediyorsan bize de sana "Allah kurtarsın" demekten başka bir şey kalmıyor.

Hadi iyi bayramlar, bol et ye protein açığını kapat kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Ağustos 2019; 16:29:37 >
  • Özel oyun dışında hiçbir numaranız yok.Ve hala zannediyorsun ki özel oyunlar yüzünden tercih ediliyor.

Bu neslin başında Xboxın Kinecti zorunlu satmaya çalışması.İkinci el dvd için para istamesi.İnternet bağlantısı olmadan oyunlarınısı açmayacağız demesi ve konsol özelliklerini düşük yapması yüzünden oldu.Hatalarından ders aldılar ama bir nesil kaybedildi çoktan.Şimdi güzel kardeşim tek üstün özelliğin olan özel oyun.Bunu da sizin gibi insanlara üstünlük sağladığını düşünenler dışında o kadar önemseyen yok.Şu sonynin para verdiği yayıncıları konuşacaksan lütfen komik duruma düşme hiç.

Ayrıca burası Türkiye ben xboxa red deadi 250 liraya aldım ilk çıktığı dönem.Sen Ps benim maaşım var vb kafasıyla 450 lira vermeyi göze alıyorsan bu senin problemin(Xbox Türkiye mağazadan almadım)
    Hani diyeceksen ki ben de farklı hesaba açıp alırım ona bir de plus alman gerekir.Ben kendi hesabıma istediğim bölgeden alabiliyorum.

Öğrenci de olsam iş güç sahibi de özel oyun fanboyluğum olmadığı için tabiki xbox tercih edeceğim.Ha ilk çıktığındaki kafayı devam ettirselerdi tabiki tercih etmezdim ama artık o kafada değiller.Ders aldılar.

Forza gibi yarış oyunu dünyada yok
    Sea of thieves bence aşırı zevkli arkadaşlarımla oynamaya bayılıyorum.
    Bir çok oyunda pcden cross desteği verdiği için xboxı olmayanlarla bile oynuyorum.
    State of decayla dalga gçiyorsunuz oyun 60 liraya çıktı.Her indirimda da 30 lirayı görüyor.Ben oynadım bi 20 saat kadar gayet keyifliydi.Sen bunları beğenmiyorsun duye Xbox özel oyunları çjp olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 10 Ağustos 2019; 16:34:12 >

• Konsol benim babamın malı değil, çıkan oyunlardan pay falan da almıyorum. PC, PS4, Switch beraber kullanıyorum. Yakın zamana kadar Xbox ta vardı ama sattım, cihaz resmen yatıyordu.

Senin beğendiğin Forza yi ben PC de rahat rahat oynuyorum, ustelik ultra detay ve 60 fps de. Ayrıca daha hiç bir PS4 oyununa 250 liradan fazla para vermedim, o da nadir oyuna 250 vermisimdir. Geneli 50-150 lira arasıdır.

VPN gibi zahmetli işlerle uğraşacağıma, gidiyorum store dan uygun fiyata alıyorum. Topluluk olarakta ülkemizde çok küçük ve zayıf bir topluluk. Oyun bulmak, almak, satmak çok zahmetli. Tüm bunları bilerek konsol olarak bunu tercih edene lafımız yok ama işi kişisel alanlara çeken hazımsızlara da cevabını veririz...

• Vpn e gerek yok kaldı ki zahmetli de değil.Xbox mağazaya ğiriyorsun sitasinden ülke seçiyorsun kodu giriyorsun bitti gitti.

Sana deyorum ki ilk çıktığında bul pse 250 liraya red dead gibe oyunları?

Anca lafı dolandır.Tamam hocam Allah daha çok verzin sen oyunlara daha çok hana latırmak istiyor olabilirsin.Büyük çoıunluk öyle değil.

Dünyaya kendi özel oyun çerçevenizden bakıp saçma sapan saldırıyorsunuz millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 10 Ağustos 2019; 17:10:22 >
  • Memiş bey geçin bu hazım sızım muhabbetini. Forumda yatıp kalkıp iki Xbox haberi görüp hemen koşup eximiz şöyle eximiz böyle yazmaktan başka fonksiyonunuz yok, kimseyi hazımsızlığa uğratacak bir durumda değilsiniz. Konumuza dönelim. Ortalama PC diyecekseniz eğer bu rakam, konsol tercih eden kişi için konsoldan pahalı olamaz çünkü PC yerine konsol tercih etmiş ve asgari fiyata 4K oyun oynuyor kişi ve 2000-2.500₺ civarı 4K açan bir PC toplayabilirim ben Memişim diyorsanız buyrun hodri meydan. Toplayamayan, boşun da boşudur ama ok? Konu dışı derken ne demek istediniz, inanın hiç anlamadım! Siz Kuantum falan mı konuşuyordunuz? Beşeri diyalog esnasında, yırtık don misali fırlama olayını, her Xbox haberinde belli başlı malûm Sony müdavimlerinden öğrendik. Gözünüzü Last of Us bürümüş yahu. Sanki sanırsın Berlin duvarı var ve Batı'da PS4, doğu'da Xbox var ve Sony alan kesim kısmetli ballı şanslı ama Xbox alan kişi mecburiyetten, çaresizlikten almış, mahcubiyet içinde ezilip büzülüyor ve içi yandığı halde evlat acısı gibi koyduğu halde Last of Us oynama şansı yok PS4 onun için bir hayal. Herkes oyun zevkine göre tercih ve alışveriş yapar. Nitekim, mutsuz olma pahasına Xbox almadı alanlar rahat olun. Neymiş efendim ortalama PC ve PS 4 müş ideal sistem. İlk 11 mi diziyorsun hayırdır? Zaten spiderman isteyen gider PS4 alır. Senin gibi olur

• Yine bir xbox haberi ve altında her zaman ki Sony nin bordo klavyelileri. Bunlar her xbox haberinde delirdiklerine göre one x baya baya tokatlıyor pro çöpünü. Aferim Microsoft ve Phil böyle devam. Scarlett Day 1 yapılacak PS5 ise kapıdan sokulmaz içeri.

• Muhatap olamakla hata ettik, dedik ki çoluk, çocuk ilmimizin zekatindan faydalansın. Gördüğünüz gibi olmuyor ketosu bir yandan, alyeni bir yandan. Nihayetinde biz tebliğ görevimizi yerine getirdik.

Hocam size de helal olsun 3-5 sony fanı var forumda onlarıda iyi susturdunuz cevap da veremiyorlar size korkudan veren de 30+ gün yok oluyor

• Hayırdır Memiş kardeş? Konsol konusunda yetkili merci misin, yoksa SONY seni misyoner olarak mı kiraladı git konsolumuzu orda burda öv, Xbox kullananları ex hakkında bilinçlendir Sony + PC şekli yapsın diye?

Kişi kendiden bilir işi Ketocuğum...

Phil Spencer Daha Fazla Single Player Oyun Geleceği Konusunda Söz Verdi

Susmuş durumdaki PS4 kullanıcıları kahkahalar atıyor bu arada. Sonbaharda bu kahkaha atanların arasına 2.5 yıl sonra çıkan Switch kullanıcıları da eklenecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Ağustos 2019; 18:3:1 >
  • Arkadaşlar, şair burada demek istiyor ki; Dünya'da 43 milyon aptal insan var ve paralarını sokağa atmışlar, zavallılar Last of Us oynayamayacaklar. Bineceğim Last of Us'ın sırtına, vurucam kırbacı vurucam kırbacı diyor.
    Ayrıca şair diyor ki; benim babam senin babanı döver. Kim dedi allah aşkına bu adama, Xbox adet olarak Sony'den daha fazla satmıştır diye? Çıksın ortaya vallahi kızmayacağım. Adam ne yapacağını, ne yazacağını şaşırdı. Mavi ekran verecek. Biz onu mu konuşuyoruz lütfen ama.. Satış rakamı ya da ulaştığı kişi sayısı fazla olan her şey daha mı iyi demek oluyor bu? Demet Akalın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi şarkıcısı, Recep İvedik ise bu toprakların gördüğü en iyi komedyen ve film yapımcısı sonucu çıkıyor o zaman.

Ne kadar ironik oldu cevabın.

Biz oyunda kalitede bahsederken sen ve senin gibi bir kaç fanatik performansta, performans diye ortalığı yıktınız. Yetmedi Gamepass, EA Access diye köşe başlarında ağladınız. Simdi mi kalite senin için önemli oldu?

PS4 exc leri oyun dünyasının Pavarotti'si ise örnek verdiğin Recep Ivedik'leri de Xbox in sureti temsilidir senin anlayışına göre.

Valla büyük fail oldun ama anlayabilmek için asgari 60 IQ gerekiyor ketocugum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Ağustos 2019; 20:5:52 >
  • Oyunu yaratan ve geliştiren, sanki yapımcı değil de PS4 makinası gibi konuşuyorsun. Başkasının emeğini, sırf anlaşması var diye Sony'ye mâl ediyorsun. Luciano Pavarotti, Demet Akalın'dan az kazanıyordur bu arada. Performansı, grafiği hemen zeki-aptal terazisine çeken, buradan pay biçen aciz bir insansın ama IQ testlerinin güvenilirliğinin sarsıcı derecede güvensizliğe uğradığı konusunda bilgi sahibi olmayan insansın aynı zamanda. İnsanın zekasını ve potansiyelini asla ölçemezsin. Genel bilgisini ve tecrübesini ölçebilirsin. Kalkmış burada konsol 100 milyon sattı, öyleyse EN GRAL BİZİZ diyorsun. Rakamlara bakarak şu açıklamayı emin ol SONY bile yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 10 Ağustos 2019; 20:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar, şair burada demek istiyor ki; Dünya'da 43 milyon aptal insan var ve paralarını sokağa atmışlar, zavallılar Last of Us oynayamayacaklar. Bineceğim Last of Us'ın sırtına, vurucam kırbacı vurucam kırbacı diyor.
    Ayrıca şair diyor ki; benim babam senin babanı döver. Kim dedi allah aşkına bu adama, Xbox adet olarak Sony'den daha fazla satmıştır diye? Çıksın ortaya vallahi kızmayacağım. Adam ne yapacağını, ne yazacağını şaşırdı. Mavi ekran verecek. Biz onu mu konuşuyoruz lütfen ama.. Satış rakamı ya da ulaştığı kişi sayısı fazla olan her şey daha mı iyi demek oluyor bu? Demet Akalın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi şarkıcısı, Recep İvedik ise bu toprakların gördüğü en iyi komedyen ve film yapımcısı sonucu çıkıyor o zaman.
    Last of Us oynuyorum gram heyecanım yok, The Walking Dead'in ilk sezonunda gözleri sürekli dolan ben Last of Us'da bir his yaşayamadım. Bana hitap edebilecek 3-5 exc dışında Ps4'ün bana gelen hiçbir cazip tarafı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 10 Ağustos 2019; 20:59:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Sea of thives gayet iyi oyun?
    Yarış oyunun var mı?Artist seni

Bölge kilidi yok dünya üzerinde istediğim yerden oyun alabiliyorum çok ucuz fiyatlara.Sen de indirim diye kendini avut

Gamepass gibi muhteşem bir nimet.Çökmeyen online serverlar var.

Ea accesimiz var sizden çok daha ucuz.

Kıytırık dandirik ıyun kolunla basın şişirmesi aynı düşmanları vur parçala oyunnua rivam edebulisin.Şey ya hala sırayla geliyorlar değil mi?

Alıntıları Göster
    Bölge kilidi yok dünya üzerinde istediğim yerden oyun alabiliyorum çok ucuz fiyatlara.

Yukarıda böyle yazmışsınız. Pardon ama bunu VPN olmadan nasıl yaptığınızı yazar mısınız lütfen?

Not: 12-13 yıldır xbox kullanıyorum, bana da giydirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 11 Ağustos 2019; 0:31:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Hocam size de helal olsun 3-5 sony fanı var forumda onlarıda iyi susturdunuz cevap da veremiyorlar size korkudan veren de 30+ gün yok oluyor
    Forumdan sınırsız dehlettiğimiz varlığa bak çenesi açılmış. Shhh pinkicik yazık oldu la o eski hesabına, baya da kullanmıştın oysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 11 Ağustos 2019; 1:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Last of Us oynuyorum gram heyecanım yok, The Walking Dead'in ilk sezonunda gözleri sürekli dolan ben Last of Us'da bir his yaşayamadım. Bana hitap edebilecek 3-5 exc dışında Ps4'ün bana gelen hiçbir cazip tarafı yok.

Alıntıları Göster
    Ah canım sana crackdown 3 verelim, binalar yıkıldıkça ağla ağla dur. Hemi de 4k o ps4 ü alıyorsun oyundan anlayan birine satıyorsun hemen, senin elinde heder olmasın makina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 11 Ağustos 2019; 1:28:12 >

• +
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.