Şimdi Ara

Phil Spencer Daha Fazla Single Player Oyun Geleceği Konusunda Söz Verdi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Last of Us oynuyorum gram heyecanım yok, The Walking Dead'in ilk sezonunda gözleri sürekli dolan ben Last of Us'da bir his yaşayamadım. Bana hitap edebilecek 3-5 exc dışında Ps4'ün bana gelen hiçbir cazip tarafı yok.

komedisin en iyi oyunlarından birini oynarken hangi kafayla oynadın insanların sürekli övdüğü oyundan keyif almaman senin karakterle alakan birşey sonycilerden nefret ettiğin için oyuna karşı böyle saçma bir duruma gelmen senin sorunun oyunun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Şu kredi kartı bilgisi çalınan bir kişi var mı, göstersenize, biz de öğrenmiş oluruz sayenizde.

Online la ilgili neden PS4 e çamur atmak için bir nesil önceki konsoldan örnek veriyorsunuz?

Milletin burada haklı olarak dile getirdiği şey, bu nesil Xbox tarafında bir tane exc oyunun olmaması, bu kesinlikle doğru bir soru. Oyunlar yurtdisinda her konsolda aynı fiyat ve oyun satış rakamlarına bakın, yetmedi attact rate'e bakın. Ülkemizde de PSN store da oyunlar daha ucuz.

Gamepass ve EA Access için konsol alan kaç kişi vardır bilemem ama PS kanadında bunu pek umursayan yok gibi. Belkide yetişkin insanların para sorunu sizin gibi gençlere oranla daha az olduğu için olabilir. Buradan bakarak 12-18 yaş arası öğrencilerin para temininde güçlük çektiği için Xbox markasını neden tercih ettikleri de anlaşılabilir.
    İnsanların alım gücünün kötü olması sanırsam size epeyi zevk veriyor. İnsanların bütçesini düşünmeleri kötü birşey değil. Exc oyunları oynadın bitti ne oldu elinde yine aynı oyunları oynatan bir konsol var. Abonelik sistemi ile belli bir kütüphaneden oyun seçerek oynamanın neresi kötü veya tercih sebebi değil anlamış değilim. Hocam 15 yıl oldu yeter düşün artık Xbox'ın yakasından istirham ediyorum.

• Arkadas playstationa ozel denilen oyunlarin yarisi pcye geldi zaten. Cok kasmayin artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation dedigin sey alti ustu bir bilgisayar. Eskiden oldugu gibi kendine ozel donanim urettirmiyorlar bu cihazlar. Dolayisiyla o optimize olaylari artik eskiden oldugu kadar anlamli da degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Haziran 2020; 14:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni xbox'ın düzgün bir halo ve gears of war yanına 2 3 tane de sağlam hikayeli oyun getirmesi lazım. forza zaten kendini ispat etti, ama elde bir forza var şu anda. pc'ye çıkmasının da bir sorunu yok, forza her türlü xbox'ın gücünü sonuna kadar kullanıyordur eminim, adamlar pc'ye de yapıyoruz diye xbox'a optimizasyonu bırakmış değil. zaten xbox ile pc arasında mimari farkı minimum düzeyde. o yüzden optimizasyonlar o kadar zor değildir inanın. unraal 5 ve muadili motorlarla da zaten optimizasyon biraz daha kolaylaşacak. motor bunları vaadediyordu en azından. her neyse, donanım olarak şu an avantajlı. servisler olarak da avantajlı. ps5 henüz spiderman (ki dlc), horizon (gow, uncharted, the last of us seviyesinde değil) dışında dişe dokunur exclusive göstermemişken 2 3 tane sağlam exclusive yapabilirlerse rüzgarı kaybetmezler. exclusiveden kastım tekrar xbox ve pc'ye çıkacak oyunlar. ille sadece xbox'a çıkması gerekmez ki böyle bir oyun olacağını sanmıyorum 2020'de artık.

• Chandler Bing kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayında sunumda göreceğiz ne var ne yok.

Zaten az çok pekçok yeni oyun belli oldu. Bir ton stüdyo aldılar, şelale gibi para akıtılıyor üstüne Sony stüdyolarında adam bırakmadılar transfer ede ede eğer bunca çabaya rağmen dağ fare doğurursa artık yapacak birşey yok...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.