Şimdi Ara

Philips 170X5FB Lcd Monitör'ü nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 170X5FB Lcd Monitör nasıldır, kullanan varsa yorumlayın...

• bence ii bi monitor..
    yanliz dvi varmı yokmu konusu büyük muamma..
    tasiyem x6 modelini veya yeni hızlı sistem kataloguunda gördügüm ama henuz fiyatlandırılmayan b6 modelli philips lerlende ilgilenmen ..
  • ben pek lcd lerle çalışma fırsatı bulamıyorum cahilliğime verin.Bu DVI olması çok önemli mi lcd nin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

ben pek lcd lerle çalışma fırsatı bulamıyorum cahilliğime verin.Bu DVI olması çok önemli mi lcd nin?

kişiden kişiye değişiyor..

çok diil diye düşünen bi grup var..

ben önemli oldugunu düşünüyorum ..
  • evet o kataloğu bende gördüm, henüz gelmedi galiba türkiyeye hiç biyerde yok, güzel bişeye benziyor ama fiyatı ne olur kim bilir? bu x5 modelinde 0 nokta hata garantisi vermiş, bana bu çok cazip göründü. bide lightframe varmış. kullanan arkadaşlar varsa söylesin nasıldır bilelim ona göre alalım...

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

bence ii bi monitor..
    yanliz dvi varmı yokmu konusu büyük muamma..
    tasiyem x6 modelini veya yeni hızlı sistem kataloguunda gördügüm ama henuz fiyatlandırılmayan b6 modelli philips lerlende ilgilenmen ..

• dvi tabi ki var ama o kadar parayı vermeyi göze aldıysan viewsonic V191B model süper bir monitör. forumda incelemesi var.
    bunun şeklifalan karizma ama dediğimi al sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 2 Ağustos 2005, 23:20:49 >
  • Ben geçen bi mağzada gördüm görüntü oldukça aydınlık ve parlaktı. dvi çıkışıda üzerinde vardı. lightframe özelliğini falan gösteriyolardı müşterilere İçim gitti valla
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CE121PHI19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradoks_82 -- 2 Ağustos 2005, 23:38:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vp171 de iyi bi monitör yani birazda lcd deyince dış görünüşte lazım gibi geliyo bana, vp171 veya vp191 aynı şekildeler ve hiç albenisi yok, vx715 modelinin görünüşü vp171 e uygulansaydı süper olurdu...

quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

dvi tabi ki var ama o kadar parayı vermeyi göze aldıysan viewsonic V191B model süper bir monitör. forumda incelemesi var.
    bunun şeklifalan karizma ama dediğimi al sen
  • yokmu bu lcd den alan yorum yapabilecek bi delikanlı?
  • bence philips tasarım ve kalite olarak en üst segmentte yer alıyo .. bahsedilen monitor philisin üst seri bir modeli.. ama tekrar ediyorum ki dvi cıkısı olmayan modelleride var..
    her yönüyle başarılı bi monitor.. yanlız "pahallı" denebilen benq 71e+ danh yaklaşık 35 dolar daha pahallı olması gözü korkutuyo . ama kalite farkıylan bile o parayı cok rahat hak eder...

benim icin tek kusurusu bazılarında dvi olup bazılarında olmayışı ...

bu arada v171 e tercih ederim... 40 dolar cebimde kalır..
  • + yeni hızlı sistem kataloğunda "b6" ların geliyor oldugunu gördüm ....
    8 ms lik panel kullanmışlar.... sanırım yine 360-370 dolar gibi bi fiyatla gelicekler..

göz önünde bulundurulması gereken bi monitor..
  • atoprak, aynen katılıyorum sana.
    kararım biraz daha 170x ten yana ama 1-2 hafta içinde alırsam bu yeni model gelicek olursa onada kayabilirim fiyat farklı olmazsa tabi.
    birde 170x te dvi li satan yerleri biliyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperio -- 3 Ağustos 2005, 21:38:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emperio

atoprak, aynen katılıyorum sana.
    kararım biraz daha 170x ten yana ama 1-2 hafta içinde alırsam bu yeni model gelicek olursa onada kayabilirim fiyat farklı olmazsa tabi.
    birde 170x te dvi li satan yerleri biliyormusun?

walla bilmiyorum ama tavsiyem gidip bizzat gerekirse açıp bakman ..

bu konuda sanırım hızlı sistem daha iyi yardımcı olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.