bu monitöre dvi kablo almak istiyorum..dvi kablolar çeşitlilik gösteriyormu yoksa herhangi bi kablo alsam olurmu
hocam selamlar bu lcd ekranı kullanıyormusunuz nasıl kalitesi, benim sormak istediğim lcd ekranı kaplayan dış plastik çerçeve parlakmı yoksa mat bir malzememi ben beyazını alacağımda. teşekkürler...
tam olarak neresi anlamadım ama eğer monitörün dış yüzeyinden bahsediyorsan parlak plastik..
hıhı evet dış yüzeyi hocam parlak diyorsunuz çok iyi. çok teşekkürler zahmet oldu. saolun
önemli deil ama ben hala sorumun cevabını alamadım yokmu yardımcı olacak arkadaş..
DVI'larda çeşitlilik vardır ama senin alacağın ekran kartına göre 24+1 olucak, bnde onu kullanıyorum, çok kalitesiz bişey almamaya dikkat et...
Aynı soruyu bende sormuştum geçen hafta. DVI-I den DVI-D ye olan kablo alman gerekliyo galiba. Monitorün DVI girişi farklı DVI-I olması lazm. Ama pek emin deilim.
ekran kartım fx5700 winfast
dvi-d kablo kullanıyor ekran kartlarının dvi çıkışları çoklu tiptir sorun çıkartmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme