Şimdi Ara

philips 190 x6fb ışık ve renk sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gecen hafta bu monitörü aldım ve oyunlarda denedim ilk etap, yanlız bi sorun var driver larınıda kurmama rağmen bakış açısı az biraz deiştiğinde ekran kararıyo ve ya cok aydınlanıyo.
    özet olarak şöyle anlatyıyim oyunda hafif yana kayıp ekrana baktığında netlik ve renkler değişiyo ve özellikle oyunlarda rahatsız edici boyutta sabit olrak tam karşısından bakman lazım az biraz yayılıp aşağıya kayarsan ekran kararıyo hafiften.tamam çok net herşey ama gereğinden fazla parlak ve özellikle bakış açısı büyük sorun.monitörün orijinalinin böyle olduğunu sanmıyorum tamam lcd lerin oyunlarda crt ler kadar iyi görüntü vermediğini biliyorum ama en ufak acı değişiminde bu sorun olmaması lazım çok kenardan falan baktığında değişimi anlarım da.bu arada ayarlarda bunun düzeltcek bi fonksiyonda bulamadım aynı monitöre sahip arkadaslar bi yorum yaparsa sevinirim.

• Monitörün sağındaki düğmelerden auto'yu dene, otomatik ayar yapsın. Görüntü sana hala garip geliyorsa bu sefer dvi bağlantıyı denemeni öneririm.
  • bağlantım dvi zaten şu an auto da işe yaramadı
  • @madwick

İmkanın varsa birkaç foto koyabilir misin dostum? Bir de film izlerken karanlık ortamlarda tepeden parlama yapıyor mu? Fotoğraf çekebilirsen bir tanede bu şekilde foto koymanı rica ediyorum, imkanın varsa tabi. Görüş açılarındaki sorunun ayarlardan çözümlenebileceğini hiç sanmıyorum ama yine de kesin bir kanım yok, benim bilmediğim bir ayar olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.