Askadaşlar, Philips 190x modeli 2 MS 300 USD'ya aldım. Pahalı mı aldım ucuz mu bilmem ama üründen son derece memnun kaldım. Dokunmatik power (Smart Touch) Smart Image, Perfect Panel, USb Connectivity, Dual INPUT DVI -VGA, hdcp ready, SMART RESPONSE.
8 ms monitörler iyi değil arkadaşlar. Gözlerini seven 5 ve aldı alsın. 22 Inch Wievsonic alacaktım ama bunu aldım o monitör de bence çok harika 50 USd fark verip 22 inch alacaktım ama bunda karar kıldım. KAlite biraz daha yüksek gibi geldi. Memnun kaldım size de tavsiye ederim.
Saygılar.
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan..nerden aldın 300 dolara arkadas kdv dahilmi?
muhtemelen kdv'lidir,,, kdv eklenincede 495 ylt gibi bir fiyat gayet iyi duruyor,,,,,,
çok iyi yapmışsın..bu model lcd(tn panellerin)mercedesidir..ne 2230 dan nede 226 bw den(22 inç ve wide olmalarına)rağmen bu tadı alamazsın..ben alamadım ve geri döndüm..tabii bu benim şahsi fikrim
Arkadaşlar bende bu monitör var ps3 ü hdcp ile bağlasam çalışır mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme