Şimdi Ara

Philips 22' 220XW8FB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu monitörü canlı olarak gördüm gerçekten etrafındakilere fark atan harika bir görüntü kalitesi var.ancak yansıtma baya yüksek mat cw olanı düşünüyorum bende ama hiçbir yerde bulamadım ekran görüntüsünü.bu modeli referans alıp riske giricem bu gidişle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WacLeon

Bu monitörü canlı olarak gördüm gerçekten etrafındakilere fark atan harika bir görüntü kalitesi var.ancak yansıtma baya yüksek mat cw olanı düşünüyorum bende ama hiçbir yerde bulamadım ekran görüntüsünü.bu modeli referans alıp riske giricem bu gidişle..

226cw modelini kullanıyorum. En hoşuma giden özelliği, monitör pencereye doğru bakıyor camda perde olmadığı halde en ufak yansıma bile yok(konstrat %30 da bile). Daha önce viewsonic vx922 vardı perdeyi çektiğim halde yansımadan oldukça etkileniyordum. Vatan bilgisayara gittim inceledim. Evet philips ve 226cw hemen kendilerini belli ediyorlar diğer monitörlerin arasından. Gördüğüm kadarıyla philips baya bir yansıma yapıyor parlak ekranıyla, birde hoparlörler monitörün alt kısmını kalınlaştırıyor bu da bana göre estetiği bozuyor ama yinede alınası bir monitör

• quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Orjinalden alıntı: WacLeon

Bu monitörü canlı olarak gördüm gerçekten etrafındakilere fark atan harika bir görüntü kalitesi var.ancak yansıtma baya yüksek mat cw olanı düşünüyorum bende ama hiçbir yerde bulamadım ekran görüntüsünü.bu modeli referans alıp riske giricem bu gidişle..

226cw modelini kullanıyorum. En hoşuma giden özelliği, monitör pencereye doğru bakıyor camda perde olmadığı halde en ufak yansıma bile yok(konstrat %30 da bile). Daha önce viewsonic vx922 vardı perdeyi çektiğim halde yansımadan oldukça etkileniyordum. Vatan bilgisayara gittim inceledim. Evet philips ve 226cw hemen kendilerini belli ediyorlar diğer monitörlerin arasından. Gördüğüm kadarıyla philips baya bir yansıma yapıyor parlak ekranıyla, birde hoparlörler monitörün alt kısmını kalınlaştırıyor bu da bana göre estetiği bozuyor ama yinede alınası bir monitör

Aslında parlak istiyorum bende ama pencere tam arkamda monitore bakıyor direk.bu yüzden mat alıcam mecbur. ama dediğin doğruysa iyiymiş gerçekten 226cw canlı görmedim hiç ama beğendiğim bir monitor. görünümüde güzel samsungun son popüler tipleri gibi değil..

• Monitör almaya karar verdiğimde 220xw8fb ve 226cw modellerini belirlemiştim. philipste yansıma olayı, hoparlörün estetiği bozması ve içerisinden hdmi kablosu çıkmaması içime sinmiyordu. Yinede bu modeli almak için vatana gittim 2 tane vardı ellerinde 2side lü pikselli çıktı alamadım. Bende samsung aldım monitörden çok memnunum, tipide çok hoş
  • arkadaşlar yanlış anlaşılmasın hoperlörler estetiği hiç bozmuyor yok gibi nerdeyse,ayrıca yansıma olayı en aza indirgenmiş ben okudum önünde yansımayı engelleyici extradan bi panel var yansıma sıfır değil tabiki ama çoook az benimde arkamda pencere var. HDMI kablosuda çok pahalı bişey değil ben HDMI-DVI kablosu aldım vatandan 10 ytl bence monitör çok güzel inanmıyormusunuz gidin ve gözlerinizle görün aradaki farkı çok baba monitör bende gözlerimle test edip aldım yoksa 2232gw alacaktım bu çok farklı bişey tavsiye ederim.ölü pikselde çıkmıyor genelde çıksada değiştiriyorlar direk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turambar91

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın hoperlörler estetiği hiç bozmuyor yok gibi nerdeyse,ayrıca yansıma olayı en aza indirgenmiş ben okudum önünde yansımayı engelleyici extradan bi panel var yansıma sıfır değil tabiki ama çoook az benimde arkamda pencere var. HDMI kablosuda çok pahalı bişey değil ben HDMI-DVI kablosu aldım vatandan 10 ytl bence monitör çok güzel inanmıyormusunuz gidin ve gözlerinizle görün aradaki farkı çok baba monitör bende gözlerimle test edip aldım yoksa 2232gw alacaktım bu çok farklı bişey tavsiye ederim.ölü pikselde çıkmıyor genelde çıksada değiştiriyorlar direk.

Monitör güzel ve performanslı ona lafımız yok fakat şahsi görüşümdür bence hoparlörü gizlemeleri gerekirdi. Yani monitörün alt tarafı kalın görünmese daha iyi olurdu. HDMI-DVI kablosu 10ytl ye de var 50ytl ye de elbet aralarında fark var, bu monitörü aldıktan sonra gidipte dandikten bir kablo almak olmaz bence

• quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Monitör güzel ve performanslı ona lafımız yok fakat şahsi görüşümdür bence hoparlörü gizlemeleri gerekirdi. Yani monitörün alt tarafı kalın görünmese daha iyi olurdu. HDMI-DVI kablosu 10ytl ye de var 50ytl ye de elbet aralarında fark var, bu monitörü aldıktan sonra gidipte dandikten bir kablo almak olmaz bence

50 ytl lik kablo bulamadım hem olsaydıda bişey değişmezdi sadece uzun ömür vss pasif özellikler yönünden iyi olurdu kablo kablodur sonuçta ama ben 200 ytl lik kablo görmedim hayatımda bi kablo en fazla nekadar olabilir aynından 10 ytl ye bile varken.

ayrıca monitöründe aşşağı tarafı hiçte öyle abartıldığı kadar kalın değil yahu gerçekten.bizzat ben evet kendim parmağımda ölçtüm işaret parmağımdan daha ince hoperlör yeri.ayrıca aşşağısıda ince olsaydı cılız bişey olur estetik açıdan böylesi daha iyi hem burda estetiği konuşmuyoruz onu beğenen beğenir özellik olarak muhteşem,kalite olarak kusursuz,garanti olarak tavizsiz hizmet veriyorlar ben baika bişey aramam monitör alırken ayrıca yıllarca kullanıp neye alışılmamış ki yıllardan sonra insan 20 tane ölü piksel bile olsa alışır kafanızı takmayın estetiğe direk alın çok güzel monitör.

• Demek ''kablo kablodur'' işin tekniğine girersek bu iş uzarda uzar. Neyse sana 10ytl lik kablonla başarılar. Ayrıca samsung kullanıyorum diye fanatiklik yaptığım anlaşılmasın. Bir numaralı tercihim bu monitördü ama kısmet olmadı almak. Tekrardan sana hayırlı olsun
  • HP PVL W2207H mi bu mu desek ne denir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.