ben aldığımda ölü pixel cıktı ama götürdüm vatan bilgisayara değiştirdiler şimdi yenisinde yok çok şükür ama şu kadarını söyliyim mükemmel bir monitör bu arada parlak ekran yansıma yapar alma demişti arkadaşlarım onlarda gördü yansıma felan yok bu monitörde parlak ekran alıcaksanız hem özellik bakımında HDMI var hemde yansıma olmaması açısından tavsiye ederim.
evet ya ekran parlak ama yansıma yapmıyor daha doğrusu kasmazsan gözükmüyor ilginçtir ???
Arkadaşlar ben de Benq nun X2200W modelinde karar kılmıştım ama bu monitör de hep aklımdaydı. Gerçi henüz almadım ama 1-2 hafta içinde karar vermem gerek artık.
Şimdi sorularım şunlar: Ben bu monitöre hem PS3 ümü hem de laptopumu bağlayacağım. PS3 ü hdmi dan, laptopu da dvi dan bağlarım diye düşündüm...
*Hdmi dan bağladığım PS3 den 1080i veya p görüntü alabiliyormuyum ? *Laptopumun hdmi çıkışı var ve onu hdmi to dvi kablo ile monitöre bağlamayı düşünüyorum.PS3 ü direkt hdmi to hdmi ile bağladıım için 5.1 ses sistemimi monitörün ses çıkışına bağlayınca 5.1 ses verimi alırım. Aynı şekilde laptopumdan hdmi to dvi ile bağladığımda 5.1 ses verimi alabilecek miyim ?
bunun 19 inçliğini almayı düşünüyom nasıl dır
Kullanıcılar biraz fotoğraf koysalarda görsek uygulama halinde nasıl görünüyor monitör.
ya resim koyamadım şimdi daha sonra koyarım ama gerçekten çok güzel bir monitör tavsiye olunur ben bizzat karşılaştırdım fark bırak gözü burunla bile hissediliyor. HDMI abi daha ne. High difinition mu ne :D
Bugün vatana gidip monitörleri inceledim. Özellikle samsung 226cw ile karşılaştırdım. Gerçekten çok güzel monitör yandan bakış açısıda oldukça iyi. İnşallah haftaya bende alacağım
alper yaman'a DVI to HDMI bağlantıdan ses alamazsın.. ses sadece HDMI to HDMI da iletilir
Vayyy, HDMI Girişi varmıymış bunda o kadar baktımda hiç incelemedim. Başka varmı arkadaşlar 22" olupta HDMI olan. (Asus Hariç).
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
Vayyy, HDMI Girişi varmıymış bunda o kadar baktımda hiç incelemedim. Başka varmı arkadaşlar 22" olupta HDMI olan. (Asus Hariç).
hp ve benq un modelide var
quote:
Orjinalden alıntı: MMXex
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
hp ve benq un modelide var
BenQ'nun biliyorum tamam onuda hatırladım hatta 19" da da vardı, HP'ninde sanırım bir HDMI lı birde HDMI'sız 22" Monıtoru vardı doğrumu?
Benq nun x2200w modeli ile bu model arasında gidip geliyorum. Nasıl karar verecem şaşırdım. İkisini yanyana görme fırsatım olmayacak gibi. Bu yüzden forumdaki yorumlara önem veriyorum. Monitöre PS3 ve laptopumu bağlayacağım. Bu monitörü PS3 e bağlayarak denediniz mi? 1080p görüntü alınabiliyor mu? Aslında imkanınız varsa foruma fotolar atsanız çok iyi olacak üstatlar.
Bu monitörün yanında HDMI kablosu geliyor mu acaba.
Bugün bu monitörden almak için vatan bilgisayara gittim. Malum başka yer ölüpiksele garanti vermiyor. Bu monitörden ellerinde 2 tane kalmış, denedik ne yazık ki ikisindende ölü piksel çıktı. Ayrıca kutusunun içerisinde ne dvi nede hdmi kablosu var. Yalnıca analog giriş için kablo koymuşlar. Kaç kişi bu monitörle o kabloyu kullanır ki nedir bu yani
226BW çok daha ucuz bundan ayrıca 226BW'de dvi-hdmi dönüştürücü ile çok da güzel hdmi alınıyor fiyatı da 100ytl kadar daha ucuz.
quote:
Orjinalden alıntı: alperyaman
Arkadaşlar ben de Benq nun X2200W modelinde karar kılmıştım ama bu monitör de hep aklımdaydı. Gerçi henüz almadım ama 1-2 hafta içinde karar vermem gerek artık.
Şimdi sorularım şunlar: Ben bu monitöre hem PS3 ümü hem de laptopumu bağlayacağım. PS3 ü hdmi dan, laptopu da dvi dan bağlarım diye düşündüm...
*Hdmi dan bağladığım PS3 den 1080i veya p görüntü alabiliyormuyum ? *Laptopumun hdmi çıkışı var ve onu hdmi to dvi kablo ile monitöre bağlamayı düşünüyorum.PS3 ü direkt hdmi to hdmi ile bağladıım için 5.1 ses sistemimi monitörün ses çıkışına bağlayınca 5.1 ses verimi alırım. Aynı şekilde laptopumdan hdmi to dvi ile bağladığımda 5.1 ses verimi alabilecek miyim ?
HDMI bağladığında 1080i görüntü alabilirsin ama 1080p alamazsın. HDMI üzerinden ses alabilmen için HDMI-HDMI kablo lazım HDMI-DVI üzerinden olmaz.
dahili hoparlörden iyi ses alınıyormu?Yani sesler tatmin ediyormu?(ps3 veya xbox360 bağlayanlara bu soru.)
Beyler bır kac sorum olarak bu monıtor teknosada tepkı suresı 5ms dıyor vatanda 2ms bırde olu pıksel olayını nasıl anlıyoruz cahılım bunda :) yarın almayı dunuyorumda
Vatanda Tepkı suresı 2ms yazıyor vatandakılerde ole soyluyor ama cogu sıte ve ojınal phılıpsın sıteısnde 5ms yazıyor
yalnız griden giye 2ms olması lazım. Bende bu monitörden alacaktım ama kısmet değilmiş işte.
@melart ana renkler tam ekran olarak açılıyor(böyle programlar var örneğin dead pixel tester gibi) o zaman anlaşılabiliyor.