Şimdi Ara

Philips 24' 244E1SB Monitöre Receiver Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Philips 24" 244E1SB monitörü yeni aldım monitörde 3 adet giriş var VGA DVI ve HDMI ben DVI girişinden bilgisayara bağlasam ewimde de ligtv var ligtv ninde 8 tl hd yayınına geçsem receiverida HDMI girişinden bağlayabilirmiyim ikiside bağlı olduğunda bi problem yaratırmı yada geçiş nasıl sağlanır forumda buna benzer konuyu görmüştüm ama tekrar sormak istedim

• yok mu arkadaşlar yardım edecek kimse
  • Reciverı bağlayabilirsin monitör olarakta kullanabilirsin..

Ama hem bilgisayar hem reciever neden bağlayacaksınız anlayamadım doğrusu..

Bağlarsınız tabikide bilgisayarı kapatırsınız recieverin kumandasıylada Hdmı seçersiniz tvye geri dönersiniz vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dronegd

Reciverı bağlayabilirsin monitör olarakta kullanabilirsin..

Ama hem bilgisayar hem reciever neden bağlayacaksınız anlayamadım doğrusu..

Bağlarsınız tabikide bilgisayarı kapatırsınız recieverin kumandasıylada Hdmı seçersiniz tvye geri dönersiniz vs..

eski tüplü televizyonda sd yayın izlemektense 24" monitörümde hd yayın izlemek daha mantıklı hem tv hem monitör zaten ewde sadece bn izliyorum
  • Gayet güzel olur,bir problem olmaz.
  • teşekkürler arkadaşlar konuştum digitürk ile bu akşam bağlamaya gelecekler bakalım nasıl olacak yazarım ilk izlenimleri
  • dün geldi bağladılar vestel dt9102 hd gerçekten mükemmel bi görüntüsü var monitörün höparlörüde beklediğimden kaliteli tv için yetiyo bilgisayarla receiver arasında geçiş olayıda mükemmel hangisi aktifse onu algılıyo direkt olarak ikisi birden aktif ise siz input seçeneğinden hangisini seçmek isterseniz onu kullanıyorsunuz ben bayadır böle bişe düşünüyordum ama bi türlü karar vermemiştim kullanışlı olabilirmi diye gerçekten mükemmel ayrıca HD lig tv de bi başka oluyor gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.