Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benq RL2450H bu modelı almayı dusunuyordum ama fıyatı sızın vatandan ındırımlı phılıps 27 yı aldıgınzı fıyata esıt.en ıyısı vatan ındırımını bekleyıp almak galıba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

Benq RL2450H bu modelı almayı dusunuyordum ama fıyatı sızın vatandan ındırımlı phılıps 27 yı aldıgınzı fıyata esıt.en ıyısı vatan ındırımını bekleyıp almak galıba.

Sadece Fps oyunları oynamayı düşünüyorsan (Counter Strike, Battlefield, Call of Duty gibi ) o monitör uygun denilebilir.
    Ancak görüntü kalitesine önem veriyorsan genel anlamda (oyunlarda, filmlerde vs.) Tn panel olan rl2450h kesinlikle alma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkers

quote:

Benq RL2450H bu modelı almayı dusunuyordum ama fıyatı sızın vatandan ındırımlı phılıps 27 yı aldıgınzı fıyata esıt.en ıyısı vatan ındırımını bekleyıp almak galıba.

Sadece Fps oyunları oynamayı düşünüyorsan (Counter Strike, Battlefield, Call of Duty gibi ) o monitör uygun denilebilir.
    Ancak görüntü kalitesine önem veriyorsan genel anlamda (oyunlarda, filmlerde vs.) Tn panel olan rl2450h kesinlikle alma derim.

2 amacım var birisi film digeri xbox baglamak.oyun turu ıse her tur oynuyorum.bu amaclar dogrultusunda 2450h mi yoksa phılıps 27 mi.gerci bu fıyatlarla alamam ındırım beklemem gerek.bu arada hepsıburada da 2450h 576 tl

• film ve xbox ise rl2450h yi tercih etme bence. a-mva, va monitorlere bakmanı oneririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkers

quote:

2 amacım var birisi film digeri xbox baglamak.oyun turu ıse her tur oynuyorum.bu amaclar dogrultusunda 2450h mi yoksa phılıps 27 mi.gerci bu fıyatlarla alamam ındırım beklemem gerek.bu arada hepsıburada da 2450h 576 tl

PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 tepki süresi 1ms, sıfır input lag ile xbox için en iyi monitör olur sana.Ayrıca film içinde çok iyidir burda 13 kişiye sorabilirsin .

Film için ise AMVA 273E3QHSB/00 Response Time: 6ms , input lag : 6ms öneririm fakat türkiyede yok. Onun için BenQ VW2424H VA Led alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 7 Eylül 2012; 19:15:57 >

• quote:

Bekle vatan %25 indirimi yakında olur alırsın 607tl'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farques

Bi' ara monitorü ve kasayı kutusundan çıkarıp ölçüm yapmam gerek, masa ve sandalye alacağım yakında, özel mi yaptırsam diyorum ama İstanbul forum da ikea'nın koca binası var, gidersem kesin orada seveceğim bir model vardır. Sandalye de şu tekerlekli siyah çalışma sandalyesi istiyorum. Her şey maksimum oyun keyfi için. :P

Aldınmı masa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya daha alamadım, bu ay sonuna kadar almak istiyorum.
  • Slm ben 3 adet bu monitorden almayı düşünüyorum.. Anwa paneli Hong Kong ta gördüm ama türkiyede yok henuz aradım sordum philips e..Hong Kong ta çok populer değil ne yazıkki..sizin incelemeniz çok başarılı tesekkür ederiz ve monitorun fiyatıda çok uygun ..bu kablo konusu kafama takıldı DVI-D 24 +1 altın uçlu kablomu yoksa hdmi altın uçlu kablomu ekran kartım MSI GTX 690 .. 3 monitorün ses bağlantısında farklı tavsiyede olur iseniz sevinirim...Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssamix

Slm ben 3 adet bu monitorden almayı düşünüyorum.. Anwa paneli Hong Kong ta gördüm ama türkiyede yok henuz aradım sordum philips e..Hong Kong ta çok populer değil ne yazıkki..sizin incelemeniz çok başarılı tesekkür ederiz ve monitorun fiyatıda çok uygun ..bu kablo konusu kafama takıldı DVI-D 24 +1 altın uçlu kablomu yoksa hdmi altın uçlu kablomu ekran kartım MSI GTX 690 .. 3 monitorün ses bağlantısında farklı tavsiyede olur iseniz sevinirim...Teşekkürler

Bir şey değil hocam , elimdeki imkanlarla yaptım bu incelemeyi.

Siz 3 tane PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 alıp Eyefinity'mi yapıcaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 11 Eylül 2012; 5:16:18 >
  • Evet eyefinity de yapmayı düşünüyorum..Farklımı bağlantı şekli bilmiyorum..Bilgisi olan var ise sevinirim..saygılar
  • MSI GTX690 ekran kartının 3 adet DVI-D girişi var buna 3 monitor bağlamayı düşünüyorum..

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssamix

MSI GTX690 ekran kartının 3 adet DVI-D girişi var buna 3 monitor bağlamayı düşünüyorum..

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi)

http://www.vatanbilgisayar.com/kablolar/s-link-slx-515-dvi-24+1-mm-1,5-mt-cable/productdetails.aspx?I_ID=33522 bundan 3 tane alıp kullanabilirsiniz.

• Ekran kartında
    2 adet 24+5 dual link
    1 Adet 24+1 dual link
    aralarındaki fark nedir..?
    Ayrıca 3 monitorun 1ini 24+1 olarak ve diğer 2sini 24+5 bağlamak arasında ne fark vardır?Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  • Ürünü bugün bulunduğum şehirde büyük mağazalar olmadığından yerel bir bilgisayarcıdan 680 liraya aldım. Yarın akşama elimde olacağını sanıyorum. Yardım isteyeceğim 2 nokta var;

1. Ölü pixel test etmek için bir program varsa yönlendirirseniz sevinirim.

2. Ürünü HDMI çıkışlı bir receiverle kullanmak mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 11 Eylül 2012; 17:08:02 >
  • @Antor. keşke biraz daha bekleyip 600 TL'ye Vatan'dan alsaydınız. Ölü piksel için program yok zaten gerekte yok, ekranda herhangi bir siyah nokta yok ise ölü piksel yoktur. Zaten mağazalarda yapılan şeyde budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Ürünü bugün bulunduğum şehirde büyük mağazalar olmadığından yerel bir bilgisayarcıdan 680 liraya aldım. Yarın akşama elimde olacağını sanıyorum. Yardım isteyeceğim 2 nokta var;

2.Evet...
  • quote:

Ürünü bugün bulunduğum şehirde büyük mağazalar olmadığından yerel bir bilgisayarcıdan 680 liraya aldım. Yarın akşama elimde olacağını sanıyorum. Yardım isteyeceğim 2 nokta var;

Hayırlı olsun gülle güle kullanın.ölü piksel testi programı linkini pmden atıcam şu anda mobilden yazdıgım icin atamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrim doğrudur diye idda etmiyorum belki burada bir vatan,mediamarkt v.b olsa durum farklı olurdu ama online elektronik eşya almayı sevmiyorum çünkü bozulunca gidip malı kafasına vuracağım (sevgili yeni tedarikçim eski tedarikçilerimede sorabilirsin hiçbirinin camından içeri CRT monitör fırlatmadım işin şakası bu) yada muhatap olacağım bir esnaf olmuyor temin edebildikleri sürece yerel bilgisayarcılardan alışveriş ediyorum. Arıza durumunda kargoyla uğraşmak veya distribütör, servisle cebelleşmek zorunda kalmıyorum birde ürün servise gittiğinde şunla idare et diyip emanet birşeyler verdiler mi beni fethediyolar.

Ölü pixel için yıllar öncesinde şu programı kullanıyordumhttp://www.dataproductservices.com/dpt Karışık renkler içinde ölü pixel bulmak epey zor oluyor 27" de bu dahada zor olacaktır. Bu programla ekrana farklı renkler vererek ölü pixel tespit etmek daha kolay oluyor. Şüphelendiğiniz yada tespit ettiğiniz pixelleri markerle işaretlemekte mümkün. Daha verimli çalışan bir program çıktımı diye merak etmiştim.

Edit: Teşekkürler dostlar o zaman bana monitörü dvi ile bilgisayarda hdmi ile receiverda kullanmak düşer.

3. Digitürk'ün HDMI çıkışlı bu monitörle kullanabileceğim receiverleri var mıdır ?
    4.http://www.serend.com.tr/uploads/7/1/6/5/7165437/7593182.jpg?302 Bu arkadaşı alsam duvarı yıkmadan kullanabilirmiyim birde sitelerinde niyeyse hiç fiyat yok nereden temin edebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 11 Eylül 2012; 19:19:14 >

• quote:

Fikrim doğrudur diye idda etmiyorum belki burada bir vatan,mediamarkt v.b olsa durum farklı olurdu ama online elektronik eşya almayı sevmiyorum çünkü bozulunca gidip malı kafasına vuracağım (sevgili yeni tedarikçim eski tedarikçilerimede sorabilirsin hiçbirinin camından içeri CRT monitör fırlatmadım işin şakası bu) yada muhatap olacağım bir esnaf olmuyor temin edebildikleri sürece yerel bilgisayarcılardan alışveriş ediyorum. Arıza durumunda kargoyla uğraşmak veya distribütör, servisle cebelleşmek zorunda kalmıyorum birde ürün servise gittiğinde şunla idare et diyip emanet birşeyler verdiler mi beni fethediyolar.

Ölü pixel için yıllar öncesinde şu programı kullanıyordumhttp://www.dataproductservices.com/dpt Karışık renkler içinde ölü pixel bulmak epey zor oluyor 27" de bu dahada zor olacaktır. Bu programla ekrana farklı renkler vererek ölü pixel tespit etmek daha kolay oluyor. Şüphelendiğiniz yada tespit ettiğiniz pixelleri markerle işaretlemekte mümkün. Daha verimli çalışan bir program çıktımı diye merak etmiştim.

Edit: Teşekkürler dostlar o zaman bana monitörü dvi ile bilgisayarda hdmi ile receiverda kullanmak düşer.

3. Digitürk'ün HDMI çıkışlı bu monitörle kullanabileceğim receiverleri var mıdır ?
    4.http://www.serend.com.tr/uploads/7/1/6/5/7165437/7593182.jpg?302 Bu arkadaşı alsam duvarı yıkmadan kullanabilirmiyim birde sitelerinde niyeyse hiç fiyat yok nereden temin edebilirim ?

Ölü pixel için kullandıgınız program hala güncel olarak kullanılıyor.

3. Var https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=Digiturk+HD+Receiver&oq=Digiturk+HD+Receiver&gs_l=hp.12..0l2j0i30l2.1492.1492.0.3181.1.1.0.0.0.0.137.137.0j1.1.0...0.0...1c.2.QN7WhNikL6Y&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=53d212e39246c69f&biw=1920&bih=908

4. bauhausta var aşagıdaki modeller bu monitöre uygun.
    http://www.tec-supports.com/ProductDetails.asp?id=99
    http://www.tec-supports.com/ProductDetails.asp?id=100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 12 Eylül 2012; 7:04:50 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.