Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajım size değildi. Zaten sizlik bir durumda yok. Sadece ilanımı görüp benim olabileceğimi düşünmüşsünüz ki bunda da doğruluk payı var(lakin ben saat 12.45 civarı almışım monitörü, saat 10da değil). Yazdıklarım üstteki mesajı yazan arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Ne güzel şeyler yazmışsınız arkadaşlar. Usulsüzlükten girip abiye kadar gelmişsiniz. Sanırım hb deki ürünü alamamanızdan bir hırsla yazdınız bunca şeyi. Neyse sorun değil. Bu arada monitörü dün saat 12 civarı hb.com'dan aldım. Aynı monitörden 1 tane daha mevcut bende. Fiyat iyi olunca 2. monitör olarak kullanırım diye düşündüm. Ama sonradan çok gerek olmadığını, çift monitör için ekran kartımıda değiştirmek zorunda kalacağımdan satışa çıkardım. Yani burda 'usul'e aykırı durum nedir? İlanı baltalamak yerine benden rica şeklinde ürünü alamadığınızı yazsanız aldığım fiyata size verebilirdim. İnanın sorun olmazdı. Ama bu durumda sizde artniyet ararım.

Bu arada monitörü almak isteyen arkadaşlar aldığım fiyattan satabilirim. Bunun için pm atabilirsiniz.

kısır bir tartışmaya girmek istemiyorum.. konuyla ilgili genel düşüncemi belirttim. ( ki arkasındayım )
    ilan sayfanızda da monitörü dün hp de 620 tl ye kaçırdım ama güzel monitör tavsiye ederim dedim ..

Ürünüde kendi yorumunuzda belirttiğiniz gibi RİCA OLURSA aldığınız fiyata verebilirmişsiniz !!!
    iyi niyetlisiniz yani kar yapmayı düşünmüyormuşsunuz... sorun ne onu anlamadım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanay -- 21 Ağustos 2014; 21:30:46 >

• volkanay V kullanıcısına yanıt
    quote:

kısır bir tartışmaya girmek istemiyorum.. ben isminizi anmadan veya alıntınızı yapmadan genel düşüncemi belirttim. ( ki arkasındayım ) 
    ilan sayfanızda da monitörü dün hp de 620 tl ye kaçırdım ama güzel monitör tavsiye ederim dedim .. 

sizi rahatsız etmiş yorumum silmişsiniz.. fiyatıda kendi yorumunuzda belirttiğiniz gibi 700 tlden aldığınız fiyat 548 e kadar düşürmüşsünüz !!! 
    iyi niyetlisiniz yani kar yapmayı düşünmüyormuşsunuz... sorun ne onu anlamadım ... 

Herhangi bir mesajın silinmesi gibi bir durum yok iyice bakın öyle yazın. Ayrıca mesajınızda ki linke iyi bakın orada satışta olan ürün benim ürünüm. Yani size yazmadım gibi bir cümle kurmanız mantıksız. Burada ki sorun bilip bilmeden havadan atıp tutmanın yersiz bir davranış olduğunu belirtmemdir. Ben alım satım işleri ile uğraşan biri değilim. Ki olsam da bu sizi hiçbir şekilde ilgilendirmez. Ürünü istediğim fiyattan satmakta özgürüm. Neyse bende tartışmaya girerek size prim yaptırmayayım. Umarım hb ye tekrar stoklara girerde ürünü alırsınız ve sonrasında ne kadar yersiz bir tartışma olduğunu anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 21 Ağustos 2014; 21:32:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    bencede benle vakit kaybetmeyin haklı olduğunuz bir konu var.. benden prim elde edemezsiniz .. hayırlı satışlar
    Eyvallah. Haklı olduğumu anlaman da güzel bir davranış.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    tabi haklısın dostum senin burda iyi niyetli olduğunu kim anlamaz ki ..
    tekrar hayırlı satışlar dilerim...
    Tekrardan eyvallah güzel düşüncelerin için.

• Ürünü bulamıyoruz. Hiçbiryer satmıyor. Ne yapacaz bilmiyorum.

• 4 ay once aldim ben bundan 1ms olani ama evde fazla suan alicak varsa kutu fatura herseyi duruyo tertemiz satabilirim.

• Arkadaşlar renk ayari hangisi daha iyi 9300 k mi 6500 mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar renk ayari hangisi daha iyi 9300 k mi 6500 mu

Ben 6500k kullanıyorum.Bana göre 6500k daha iyi.

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    Aynen banada öyle geldi renkler falan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Aynen banada öyle geldi renkler falan :)

Aynen öyle kardeşim 6500 iyidir :)
  • Bu monitör VA panel mi? İps kadar iyi mi görüntüsü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Baykuş

Bu monitör VA panel mi? İps kadar iyi mi görüntüsü?

TN Panel.

• İyi günler herkese, neredeyse 1 senedir bu monitörü kullanıyorum. Allah konu sahibinden razı olsun çok güzel monitör. Benim sorum şu; ps4 alacağım. fakat monitörde 1 adet hdmı girişi var. Dönüşümlü olarak ps4'te kullanırken sürekli HDMI çıkarıp takmak istemiyorum. Bunun çözümü olan aletler var fakat hangileri bu konuda kaliteli onu bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

İyi günler herkese, neredeyse 1 senedir bu monitörü kullanıyorum. Allah konu sahibinden razı olsun çok güzel monitör. Benim sorum şu; ps4 alacağım. fakat monitörde 1 adet hdmı girişi var. Dönüşümlü olarak ps4'te kullanırken sürekli HDMI çıkarıp takmak istemiyorum. Bunun çözümü olan aletler var fakat hangileri bu konuda kaliteli onu bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çıkarıp takmada zaten hocam deforme olur o şekilde zamanla Ps4 bağlı kalsın sabit, Bilgisayarda da kullanıyorsan onada dvi to hdmi kablo al o şeklide bağla yada direk bi dvi kablo ile bağla nasıl istersen artık.
  • Ben de bu başlık sayesinde almıştım /00 olan modeli.
    Almak isteyen arkadaş varsa güzel, ideal bir monitör..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 29 Aralık 2014; 15:45:17 >
  • Arkadaşlar bu monitörden satmayi düşünen varsa bana pm atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: çokbilirkişi

vatanda 550 tl alınır mı arkadaşlar ?

O .../01 olanı değil mi?

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.