Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günlük kullanımda anlaşılmaz zaten alabilirsin.
  • Arkadaşlar satıılıp 32 inch bir TV falan alınır mı ?
  • Vatan 385 Tl fiyat çekmiş ama yanına stokta yok yazmış...Yoksa bir an için sipariş vereyim diye düşünmüştüm.
  • http://www.n11.com/philips-27-273e3lhsb00-genis-ekran-led-monitor-P37830029

Bu linkteki bu konuyla ilgili olan ürün mü gerçi almak istiyorum ama doa ürünüdür yazıyor
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    Konudaki monitör evt 273E3LHSB/00
  • Arkadaşlar monitörümü led tv almak istediğim için satıyorum ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar monitörümü led tv almak istediğim için satıyorum ilgilenenler pm atabilir.

Kardeşim satmadıysan,,emregunes92 sende hala arıyorsan monitörü anlaşın işte ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Arkadaşlar monitörümü led tv almak istediğim için satıyorum ilgilenenler pm atabilir.

Kardeşim satmadıysan,,emregunes92 sende hala arıyorsan monitörü anlaşın işte ;)

Satıldı hocam: )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    tesekurler hocam kacırdık fırsatı ıns bıdakıne denk gelırız
  • emregunes92 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam: )

• Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Monitör yerine TV yı aldın mı? Biraz tecrübe paylaşır mısın sattığın monitör forumda efsane oldu çünkü :)

• Hocam tv yarın ya da salı elimde olur . Ancak aldığım tv sony w805 yani piyasadaki oyumla en iyi tv lerden birisi input lag konusunda falan :) Ama yinede karşılaştırmamı sizinle paylaşırım kurduktan sonra :)
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Hocam tv yarın ya da salı elimde olur . Ancak aldığım tv sony w805 yani piyasadaki oyumla en iyi tv lerden birisi input lag konusunda falan :) Ama yinede karşılaştırmamı sizinle paylaşırım kurduktan sonra :)
  • Çok iyi TV almışsın hayırlı olsun, onunla karşılaştırma yapmana gerek yok güle güle kullan :)
  • Elimdeki monitörü satıp buhttp://www.vatanbilgisayar.com/philips-28-288p6ljeb00-4k-ultra-hd-monitor.html#genel-bakis monitörü almayı düşünüyorum sizce değer mi yakın zamanda fiyatlar düşer mi özellikleri gayet çekici geldi ama kararsız kaldım beklemeli miyim değerli görüşlerinizi bekliyorum saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thehunt -- 15 Ocak 2015; 13:58:06 >
  • Kullandığınız monitör işinizi görüyorsa bi aceleniz yoksa bekleyin derim fiyat tabiki düşer zamanla
  • Arkadaşlar bende artık 273E3LSB/01 kullanıcısı oldum. Ürünü almadan önce tereddüt etmiştim ama yakından da görünce evet bu ürünü almalıyım dedim ve aldım. Yalnız beyler benim bir sıkıntım var. Yapmış olduğunuz paylaşımları göz önünde bulunduraraktan gelen CD de ki SmartControl ü kurmaktan ziyade sitesinden güncel olanını indirdim fakat bu oyun/internet/video gibi seçenekler kurmuş olduğum Smart Conrol II de mevcut değil ya da ben bulamadım. Bütün sekmelere baktım Tırt... Bu hususta ne yapmalıyım ya da benim monitör desteklemiyor mu bu seçenekleri /00 olmadığı için. Aşağıda Resmi paylaşıyorum herşey aynı ama bu seçenekler yok ....
     PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi)

• quote:

Orijinalden alıntı: _uNDeRGRouND_

Arkadaşlar bende artık 273E3LSB/01 kullanıcısı oldum. Ürünü almadan önce tereddüt etmiştim ama yakından da görünce evet bu ürünü almalıyım dedim ve aldım. Yalnız beyler benim bir sıkıntım var. Yapmış olduğunuz paylaşımları göz önünde bulunduraraktan gelen CD de ki SmartControl ü kurmaktan ziyade sitesinden güncel olanını indirdim fakat bu oyun/internet/video gibi seçenekler kurmuş olduğum Smart Conrol II de mevcut değil ya da ben bulamadım. Bütün sekmelere baktım Tırt... Bu hususta ne yapmalıyım ya da benim monitör desteklemiyor mu bu seçenekleri /00 olmadığı için. Aşağıda Resmi paylaşıyorum herşey aynı ama bu seçenekler yok ....
     PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi)

monitörün ön taafındaki dokunmatik tuşlardan en soldakine dokununca açılan menude standart internet oyun modlarını göreceksin ;) yada görmesilisin... bendeki model /00 olan.

• (: Öğrenecez inşallah.... Peki Dük hocam smart Control II panelinde sonicman ın paylaşmış olduğu resmin arayüzünde bu sekmeler mevcut iken bendekinde nie yok. Gıllandım işin gerçeği (:

Bu arada yardımcı olduğun için tşk
  • _uNDeRGRouND_ kullanıcısına yanıt
    Sende de var hepsi Adjust ile color kısmına bak.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.