Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FTaze

Oyun modunda boyle sanki fazla tırtıklı bir görüntü var. Bunu manuel daha güzel yapma şansımız var mı ? Platform pS4

Daha önceden bende ps4'de kullanmıştım herhangi bi tırtıklanma v.s yaşamadım ayarlarınız tammı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTaze kullanıcısına yanıt
    Oyun modu kesinlik fazla olduğu için öyle , pc de aa açınca iyi oluyorda konsollarda ayar seçeneği yok sanırım.Bence konsollarda game mod degilde internet modu deneyin.

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de onu kullaniyorum. Sadece merak ettim :) teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTaze kullanıcısına yanıt
    Birşey değil.

• Monitörümü yeni TV aldığım için satıyorum arkadaşlar. Tertemiz sıfır ayarında hiçbir sorunu yok. Kutusu olmadığı için sadece Ankara içi elden teslim düşünüyorum. İlgilenen varsa PM den ulaşabilir.
  • arkadaşlar bende bu monitörden aldım oyun modunda görüntü bana göre çok keskin, ayarlamak istiyorum ama keskinlik ayarı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • aynı sorunun cevabı hemen yukarda verilmiş konsol bağladım bende diğer modlarda kullanıcaz o zaman
  • arkadaşlar ben monitörü hb den 810 tl ye aldım fakat game modu falan tırt geldi bana renk canlılığıda pek tatmin etmedi geldiği halde kullanıyorum yokmudur renkleri canlandırmanın bi formülü ayarı
  • Bende bu monitörü aldım hepsiburada üzerinden. Yanlız ilginç şekilde aynı gün seçeneğini seçip 10 lira ek verdim ve elime aynı anda verdiğim diğer parçalar gelmiş iken monitör halen gelmedi ve dağıtımda gözüküyor. Diğerlerinden çok monitörü heyecanla bekliyordum, dendiği kadar iyi mi görmek istiyordum ama gelen giden yok, 2 saatleri kaldı bakalım getirirler ise eğer bende deneyim edip dendiği kadar var mıymış bir görmek isterim.

Edit: Monitör geldi, çok detaylı ayarlarıyla uğraşma şansım olmadı henüz ama ilk izlenim olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. Oyun ve film performasına ayrıca bakacağım daha sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 28 Kasım 2015; 22:18:04 >
  • Monitor hala alınır mı acaba sizler ne düşünüyorsunuz? Hepsiburada'da 800 TL an itibariyla.

http://www.hepsiburada.com/philips-273e3lhsb-00-27-1ms-analog-dvi-hdmi-hoparlor-full-hd-led-monitor-pm-bd300147

Bilgisayar ve Xbox One ortak kullanım için 27-28" boyutlarında monitor veya TV arayışındayım aşağı yukarı bu fiyat aralığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®Pączek

Monitor hala alınır mı acaba sizler ne düşünüyorsunuz? Hepsiburada'da 800 TL an itibariyla.

http://www.hepsiburada.com/philips-273e3lhsb-00-27-1ms-analog-dvi-hdmi-hoparlor-full-hd-led-monitor-pm-bd300147

Bilgisayar ve Xbox One ortak kullanım için 27-28" boyutlarında monitor veya TV arayışındayım aşağı yukarı bu fiyat aralığında.

valla ben 590 liraya almıştım hocam , evet kur yükseldi ama dolar bazında da fiyatlar pek düşmedi . Temiz güzel daha iyi 2 el 27" ler alınabilir aynı bütçe ile .

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Monitor hala alınır mı acaba sizler ne düşünüyorsunuz? Hepsiburada'da 800 TL an itibariyla.

valla ben 590 liraya almıştım hocam , evet kur yükseldi ama dolar bazında da fiyatlar pek düşmedi . Temiz güzel daha iyi 2 el 27" ler alınabilir aynı bütçe ile .

Anladım hocam çok teşekkür ederim, konuyu bu modelden saptırmadan size bir ÖM atıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Anladım hocam çok teşekkür ederim, konuyu bu modelden saptırmadan size bir ÖM atıyorum.

Monitör televizyon gibi şeylerde ikinci el işine sıcak bakmıyorum, üstte mesajım duruyor yaklaşık 2 hafta olmuş monitörü alalı ve çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Eğer almak istiyorsan için rahat olsun alabilirsin zira fiyatının kolay kolay düşeceğini sanmıyorum artık zira hem dolar yüksek hemde yeni model olmadığı için bu tarz ürünlerde eskidikçe kaliteliyse fiyatı tam tersine ya aynı kalır ya artar.
    Zamanında Toshiba'nın o dönem için belki de hala efsane bir full led + gerçek dimming özellikli bir televizyonunu çok aramıştım sonunda 1 teşhir ürünü anca bulabildim ki direk firma yetkililerini falan da devreye sokup her türlü stok depo aramıştı ama önceden 2800 3000 civarına satılan tv için 3800 lira istedikleri için almamıştım.
    Monitörün benim için 2 eksisi var birincisi kendi hoparlörünün tizleri çok boğması. Tamam ahım şahım birşey beklemiyordum ama ses sistemi kullanmadığımdan konsolu daha önce tv'ye bağladığımda aldığım ses ile monitörden aldığım ses arasında o kadar fark var ki istemeden de olsa kulaklığa dönüş yaptım.
    İkinci eksi ise kişisel birşey, kendiliğinden gelen düzgün bir film modunun olmaması. Oyun modu fena değil, standart ve internet modu da işlevsel diyebilirim ama film modunun olmasını isterdim zira eski monitörümde modlar üzerinde değişiklikler yapıp direk geçiş yapıyordum.

• hepisburada'da 700 liraya indi, bayadır takipteyim sipariş geçsemde iptal ediyorum belki iner acelesi yok diye çoook iyi oldu
  • Arkadaslar bu monitorun yuksekligi ne kadar tam olarak?44 Cm mi acaba yanlis bakmis olmamayim.Masanin uzerinde rafa degiyor mu one gore alacagim cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

hepisburada'da 700 liraya indi, bayadır takipteyim sipariş geçsemde iptal ediyorum belki iner acelesi yok diye çoook iyi oldu

Yalnız yıllardır düşmedi şu monitörün fiyatı doğru dürüst.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seered

Arkadaslar bu monitorun yuksekligi ne kadar tam olarak?44 Cm mi acaba yanlis bakmis olmamayim.Masanin uzerinde rafa degiyor mu one gore alacagim cunku

şimdi ölçtüm 43 cm hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seered

Arkadaslar bu monitorun yuksekligi ne kadar tam olarak?44 Cm mi acaba yanlis bakmis olmamayim.Masanin uzerinde rafa degiyor mu one gore alacagim cunku

Dahili Boyutlar:
    •Standla birlikte ürün (mm): 642 x 440 x 227 mm
    •Standsız olarak ürün (mm): 642 x 391 x 64 mm

Yani ayaklı 44 cm , ayaksız 39.1 cm
  • Beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
    1 aydır kullanıyorum ps4 ile, çok memnunum. 2016 yılında hala sınıfının en iyisi.

1000-1500 lira civarı monitörlerle kıyasladım alırken hemen hemen onlarla yarışıyor performans olarak.

Adamlar yıllar önce ne teknoloji yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 22 Ocak 2016; 13:25:32 >
  • Hala alınır mı bu monitör sizce ?
    Fiyatı 800Tl
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.