Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki hocam efsane oldu artık monitör ;)
  • Ankaradan sıfır ayarında 2.el almak isteyen varsa tv aldığım için satıyorum. Kutusuz olduğu için sadece elden teslim edebilirim :)
  • bu monitörü r9 380 ekran kartıma display port üzerinden bağlama şansım yokmu acaba bu arada monitörü 75 hz kullanıyorum
  • Şu konu sayesinde efsane oldu monitör ya Zamanında 600 TL ye alan şanslılardanım , beni gram üzmedi . Gerçekten 1500 TL lik monitörlere taş çıkarıyor. Şuanki fiyatı 800 TL sanırım gene çok iyi kesinlikle almak isteyipte çelişkide kalanlar direk alsın bulamazsınız böylesini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 4 sene olmuş hala konuşuluyor monitör.

benimde aklımı çeldi, 24" almayı düşünüyordum hatta aldım ama problem çıktı hep iade ettim.

acaba 27" çok mu büyük olur?

göz yorma durumu falan var mı?

ölü piksel, ışık sızması gibi durumlarla karşılaşan var mı?

edit: sanırım flicker free değil ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 19 Şubat 2016; 19:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

valla 4 sene olmuş hala konuşuluyor monitör.

benimde aklımı çeldi, 24" almayı düşünüyordum hatta aldım ama problem çıktı hep iade ettim.

acaba 27" çok mu büyük olur?

göz yorma durumu falan var mı?

ölü piksel, ışık sızması gibi durumlarla karşılaşan var mı?

edit: sanırım flicker free değil ??

Hocam küçük bi monitorden geçiş yapıyorsunuz ilk başlarda bi göz aşinalığı olur illaki ama kısa süreli bi durum çabuk alışırsınız ve sonrasında iyiki almışım dersiniz göz yorması falan yapmıyor ben yaşamıyorum öyle bi sorun tabi bunda monitorle aranızdaki mesafe önemli çok yakından bakmayın 60 cm lik bi mesafe olsun en azından ölü piksel v.s bi sorun olmuyor çok alırsanız bi test yaparsınız zaten ilk iş olarak.

• Arkadaşlar monitörün ikinci el ederi nedir sizce yardımcı olabilirmisiniz?

• Aldığım dönemin en iyilerinden Philips 190X7B 1280x1024 5:4 oranlı LCD monitör kullanıyorum. Aslında "1920x1080 çözünürlüğü imzamdaki eski (ekran kartı nispeten daha yeni) sistem 2-3 yıl öncesinin fps oyunlarında ne derece kaldırır?" bilmiyorum AMA 27" monitörleri araştırırken mu model dikkatimi çekti. Piyasaya sürüleli 4 yıl olmuş. fps oyunları için aynı boyutta yakın fiyatta daha iyisi de yok gibi
    Birkaç forumdaş bu fiyata 2. el daha iyi monitör alınabileceğini yazmış. 2.el monitör almaya hiç sıcak bakmadam da, Philips'in sıfır fiyatına alınabilecek 2.el marka/model'ler hangileridir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Grafik işlerinde bu monitör işimi görür mü ? Var mı o şekilde kullanan ?
  • bu monitör bugün halen alınırmı fiyatı 799 tl yoksa alternatif modeller varmıdır ?
  • arkadaşlar bu monitörü uydu alıcısıyla kullanmayı düşünüyorum. tv niyetine yani.. monitörler tv den daha güzel görüntü veriyor açıkçası..

tv gibi kullanmak için tavsiye eder misiniz bu monitörü .. 4 yıllık bir model olmuş hala alınır mı bu model yoksa başka bişi mi bakayım.. fiyatı cazip geldi açıkçası.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Hocam pm atmışsın pmlerin kapalı olduğu için cevap yazamıyorum. Benim monitör satıldı.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    benimkinde sol alt köşeye yakın ölü pixel var ama sorun teşkil etmiyor monitör göz yormuyor parlaklığını da ayarlarsanız uykunuz bile gelir başında renkleri güzel game modunu sevmedim sadece 75 hz de arada git gel yapıyor harici memnunum
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    pardon dostum.. mesajı baya önce atmışsın zaten dikkat etmemiştim ona.. hayırlısı olsun. teşekkürler cevap için
  • Arkadaşlar lösemi hastalıgına yakalandım.AB rh+ kan grubuna ait kişiler varsa bana mesaj atsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Nisan 2016; 18:48:42 >
  • Arkadaşlar büyük çoğunluğumuzun şu monitörü almasına vesile olan her ne sorumuz olsa içtenlikle cevap verip yardımcı olan arkadaşımız sonicmanımız'ın şimdi bizlerin desteğine ve duasına ihtiyacı var Rabbimin izniyle inşALLAH şifasını bulacak lütfen gereken hassasiyeti gösterelim ve dostumuzun yanında olalım.
  • hasip04 H kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata alınabilicek en baba en sağlam monitör daha yeni iki tane daha alıp triple setup yaptım ilkini 2012 de Sonicman sayesinde almıştım.hatta sıfırınının hala satıldığını görünce hiç tereddüt etmeden aldım
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    Allah şifa versin hocam, inşallah en kısa sürede atlatırsın.
  • Rabbim Şİfa Versin Sonic man abimize...umarım Arkadaşlar iyileştim mesajınında görürüz hepberaber
    Lakin Ben Banq RL2755HM model monitörü aldım ama daha kullanmak nasip olmadı bekliyor Allah hepimize Sağlıklı günler nasip etsin
  • Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.