Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçmiş olsun, yoksa benim gibi d3 vitamin eksikliği mi?
  • Bilmiyorum ama kan tahlilinde çıkmıyor birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    d3 testi ayrıdır yalnız tam kan da filan görünmez.
  • Monitör şuan 950 TL seviyesinde. Alınır mı hala? Tam aradığım özelliklerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abysm Nucleus

Monitör şuan 950 TL seviyesinde. Alınır mı hala? Tam aradığım özelliklerde.

4K monitor almanı öneririm hatta mümkünse 144 hz i çıkmasını bekle
  • Arkadaşlar HDMI üzerinden HD uydu alıcısı ile tv izleyen var mı? Hoparlörler de var sorun olmadan izleriz diye düşünüyorum. Var mı deneyen?
  • 6 yıllık modele o paralar verilmez kesinlikle yeni çıkacak modelleri bekleyin yada üzerine biraz daha ekleyip güncel 144hz monitörlerden alın derim
  • Arkadaşlar selam, bu monitör bende de var, 3-4 sene önce 600 tl ye almıştım, memnunum ama efsane ilan etmenizin sebebini anlayamadım? :) f/p olarak iyi mi demek istediniz?
  • Kendisini 20 Temmuz'da kaybettik arkadaşlar.

https://forum.donanimhaber.com/sonicman-vef-t-etti--128261992#128261992

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Kendisini 20 Temmuz'da kaybettik arkadaşlar.

https://forum.donanimhaber.com/sonicman-vef-t-etti--128261992#128261992

Şimdi okudum şok oldum bende ya :( zamanında az yardımcı olmadı bana bu monitörü alırken tavsiyeleri ile, boş dünya işte, Rabbim mekanını cennet etsin.
  • Er ya da geç, hepimiz göçücez burdan. Mühim olan, hesâbını veremeyecek kötü amelle gitmemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Ekim 2017; 1:48:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Er ya da geç, hepimiz göçücez burdan. Mühim olan, hesâbını veremeyecek kötü amelle gitmemek.

Öyle hocam anlığız ne olacağımız belli değil yarınımızın garantisi yok ona göre salih amellerle Rabbimin huzuruna çıkmak önemli olan.

• Ben de 2.elden yeni aldım monitörü, ilk sayfalari falan okuyordum bilgi almak icin. Sonicman nickli arkadas hem bana hem bir sürü arkadasa yardımcı olmuş, Allah rahmet eylesin.

2012'li yılları okudum hep, şu an farklı birsey var mı monitörle ilgili? Ps4'le kullanmayı düsünüyorum.

• arkadaslar bu monitörden yeni aldım. xbox one s ve intel + nvidia lı laptop kullanıyorum.
    renk ayarlarını nasıl ayarlamam lazım ?
    nette arastırdım ama bir bit degeri goremedim xbox için.
    laptop içinse ne yaptıysam istedigim koyulugu yakalayamadım.
  • elimde 3 tane var 2 sini satıyorum arkadaşlar ilgilenenler pm atsın.
  • Beyler bana bu ürünün anakartı lazım temin edebilme imkanımız var mıdır ? Aslında anakart çalışıyor ama mosfetlerden biri sanırım arıza yaptı yüksek akım geldiğinden. İşin garip tarafı VGA çıkışından görüntü alabiliyorum ama HDMI ve DVI portu çıkışlarından görüntü alamıyorum. Bu konuda bana teknik yardım yapabilecek bir Forumdaşımız var mı ?
  • ALLAH rahmet eylesin mekanı cenent olsun yeni gördüm çok üzüldüm geride kalanlara sabır versin
  • Allah rahmet eylesin. Bugün eskaza girdim de gördüm. Vakti zamanında kendisinin buradaki tavsiyeleri üzerine hdmi ve hoparlörsüz olan versiyonunu satın almıştım. Forum ahalisine çok yardımcı olmuştur her zaman. Allah taksiratını affeylesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _delicevat_ -- 2 Mayıs 2019; 1:4:57 >
  • arkadaşlar benim son 2 gündür zaman zaman monitör sapıtıyor pembe haraketli noktalar çıkıyor .monitörü kapayıp tekrar açınca bazen düzeliyor bazen kayboluyor aynı şekilde seste de sorun oluyor. sizce monitör mü gidiyor yoksa ekran kartımı
  • Herkese tekrardan selam. Monitörü alalı 5-6 sene oldu. İlk defa kulaklık girişini kullanmam gerekti. Kulaklık girişine taktığım zaman hala hoparlörden ses geliyor. Bunu çözebilen var mı ?

Bir de monitörü fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.