Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung monitörünün arızalanmasi sonucu bu monitörü aldım,deneyimlerimi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghosting nedir nasıl olur diye merak edenler

pes2012 ile denesin. eğer monitorunuzde ghosting var ise inanılmaz bir renk karmaşası oluyor. ama 2ms bir monitorde berrak ve net goruntu.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-273e3lhsb00-27-273e3lhsb00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60857

şimdi anladığım kadarıyla bu monitorun 2 mmodeli varmış. topiği açan arkadaş emek vermiş, ondan ricam pes 2012 de bir resim veya olabilirse video koyar mı?

vatandan bu monitoru alırsak bize 2ms yazanını yollarlar ise ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Samsung monitörünün arızalanmasi sonucu bu monitörü aldım,deneyimlerimi yazarım.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

ghosting nedir nasıl olur diye merak edenler

pes2012 ile denesin. eğer monitorunuzde ghosting var ise inanılmaz bir renk karmaşası oluyor. ama 2ms bir monitorde berrak ve net goruntu.

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/philips-273e3lhsb00-27-273e3lhsb00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60857

şimdi anladığım kadarıyla bu monitorun 2 mmodeli varmış. topiği açan arkadaş emek vermiş, ondan ricam pes 2012 de bir resim veya olabilirse video koyar mı?

vatandan bu monitoru alırsak bize 2ms yazanını yollarlar ise ne olacak?

Ben vatandan almıştım.
    Siz alırken kutusunda 1ms yazmasına dikkat edin.Birde Monitörün arkasındaki etiketinde Model İd: 273E3LHSB/00 yazıyor.Martın 2. haftası 2012 tarihli.Monitörün sol üst köşesinde ise 273ELH yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 23 Ağustos 2012; 21:03:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Samsung monitörünün arızalanmasi sonucu bu monitörü aldım,deneyimlerimi yazarım.

Hayırlı olsun.

Teşekkürler,monitörü beğendim.Ekran çok kaliteli,yanında dahili hoparlörü de olması çok iyi bir özellik.
    Kutusunda yazan 1 ms kısmı doğru mu ?
    Öyleyse piyasadaki en az tepkime süreli cihazlardan biri sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Hayırlı olsun.

Teşekkürler,monitörü beğendim.Ekran çok kaliteli,yanında dahili hoparlörü de olması çok iyi bir özellik.
    Kutusunda yazan 1 ms kısmı doğru mu ?
    Öyleyse piyasadaki en az tepkime süreli cihazlardan biri sanırım.

273E3LHSB/00'da 1 ms SmartResponse
    SmartResponse, tepki sürelerini hızlı tepki gerektiren oyun ve filmler gibi özel uygulama gereksinimlerine göre otomatik olarak ayarlayarak titreşimsiz, aralıksız ve gölgesiz görüntüler üreten özel bir Philips teknolojisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 23 Ağustos 2012; 21:20:51 >

• Gerçekten güzel monitör 27" harika
  • VATAN'da 600 tl :)) 24.8.2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: inalb

VATAN'da 600 tl :)) 24.8.2012

hemen sipariş verdim vatana internetten

umarım 2ms modeli gelmez, gelirse geri yollarım sitede 1 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm3tt -- 24 Ağustos 2012; 11:21:58 >
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın
    uzun zamandır bekliyordum bu modelin indirime girmesini gece görünce hemen aldım bende
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın
    uzun zamandır bekliyordum bu modelin indirime girmesini gece görünce hemen aldım bende

bende sabah aldım. ürünü gönderiyor mu vatan hemen? cuma günü verdik onumuzdeki haftaya sarkacak sanırım :/ bunların hızlı gönderisi ne işe yarar ki...

• 273E3LHSB/00 modeli 1ms , kutusunda yazıyor ayrıca monitörün yanındaki etikette de 1ms yazıyor.
  • @inalb
    @ahm3tt
    monitörünüz hayırlı olsun.Hdmi kabloda almayı unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki ilk %25 indirim haftasında gidip alacağım sanırım ben bunu ya, eğer aralık ayında stokta bulamazsam kafayı yerim, *Furious* nickli arkadaşım yeni modellerin çıkma ihtimali olduğu için beklememi önerdi ancak bocekgrafik ise aralık ayında stokda olup olamayacağını distribütör firmanın bile bilemeyeceğini ancak hali hazır da bu modelin yeni bir model olduğu ve alabileceğimi söyledi. Sistem toplamaya monitorden başlamak ne kadar doğru bilmiyorum ancak sanırım şöyle gideceğim; Monitor > Kasa > İşlemci > Ekran Kartı > Anakart > Ram .....

Ayrıca Sonicman'in aldığı hdmi kablosundan alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE4C4F1E -- 25 Ağustos 2012; 1:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farques

Önümüzdeki ilk %25 indirim haftasında gidip alacağım sanırım ben bunu ya, eğer aralık ayında stokta bulamazsam kafayı yerim, *Furious* nickli arkadaşım yeni modellerin çıkma ihtimali olduğu için beklememi önerdi ancak bocekgrafik ise aralık ayında stokda olup olamayacağını distribütör firmanın bile bilemeyeceğini ancak hali hazır da bu modelin yeni bir model olduğu ve alabileceğimi söyledi. Sistem toplamaya monitorden başlamak ne kadar doğru bilmiyorum ancak sanırım şöyle gideceğim; Monitor > Kasa > İşlemci > Ekran Kartı > Anakart > Ram .....

Ayrıca Sonicman'in aldığı hdmi kablosundan alacağım.

Alıp at kenara indirim varken 273E3LHSB/00'yi zaten yeni model bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 25 Ağustos 2012; 2:05:03 >
  • Şu sıralar daha çılgın şeyler düşünüyorum Sonicman. :D Aralık ayını beklemeden bankadan kredi çekmek gibi fantastik şeyler var kafam da, rahat da ödeyebilirim açıkçası, bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farques

Şu sıralar daha çılgın şeyler düşünüyorum Sonicman. :D Aralık ayını beklemeden bankadan kredi çekmek gibi fantastik şeyler var kafam da, rahat da ödeyebilirim açıkçası, bakalım..

Sen kafayı fena takmışın bu monitöre
  • Monitör çok iyi doğru tercih yapmışım,Vatan'dan indirimle 630 liraya geldi.Bu fiyata genelde 23-24 inç monitörler oluyor,Philips iyi işler çıkarmış.
    Alacak arkadaşlara öneriyorum ve şimdiden hayırlı olsun.
  • ben philips in 32pf5405 tv sini aldım

gerçek 100 hz

inanın ghosting olsun tepki süresi olsun gerçekten MONİTOR um diyen bir cok monitor den daha iyi oyun ve pc performansı vardı.

philips e güvenim arttı şu monitoru de gördükten sonra
  • Az önce Bornova Vatan'da aldım mönitörü. Şimdilik kutusunda önümüzdeki pazar günü benimle beraber Giresun'a gelecek ve orada sisteme eklenecek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.