Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.482
Cevap
20
Favori
136.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: visceroid

Az önce Bornova Vatan'da aldım mönitörü. Şimdilik kutusunda önümüzdeki pazar günü benimle beraber Giresun'a gelecek ve orada sisteme eklenecek.

Hayırlı olsun , güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Az önce Bornova Vatan'da aldım mönitörü. Şimdilik kutusunda önümüzdeki pazar günü benimle beraber Giresun'a gelecek ve orada sisteme eklenecek.

Teşekkürler

Bir teşekkür de size, sizin sayenizde cihazı gördük, beğendik aldık. Bu arada Philips SmartControl II programının kullanımını anlatan mesajınızı da merakla bekliyorum.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Bir teşekkür de size, sizin sayenizde cihazı gördük, beğendik aldık. Bu arada Philips SmartControl II programının kullanımını anlatan mesajınızı da merakla bekliyorum.

Bir şey değil, elimden geldiğince testler yapıyorum az önce pes 2012 ile test ettim gayet akıcı ve netti ve ghosting olayı yoktu.SmartControl II çok stabil çalışıyor istediginiz modda istediginiz ayarı yapıp kayıt ediyorsunuz mesela gece kullanımı için tüm ayarları yapıp isim vererek kayıt ediyorsunuz.İstediginiz kadar seçenek oluşturabiliyorsunuz mükemmel bence.Resimleri ekliyecegimde şimdilik 2 resim ekleyim buraya sonra bolca resim eklerim incelemeye.

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Ağustos 2012; 1:14:07 >

• @ sonicman,
    Sayenizde gerçekten muazzam bir monitörü inanılmaz bir fiyata ( Vatan 601 TL / 10 Taksitle) aldım.
    Sizin ve diğer arkadaşların yönlendirmesi olmasaydı 23-24"lerde geziyor olacaktım, 27"lere uzaktan bakıp, ağzımın suyu akarken.

Gerçekten PHILIPS'e de aferin, bu fiyata bu monitörü nasıl veriyorlar şaşırtıcı.

Yalnız geçenlerde yabancı bir sitedeki yorumlarında gördüm ki, aslen bizim monitörler PHILIPS değil AOC'muş :)
    2005 yılında, PHILIPS monitör bölümünü AOC'a satmış, sessiz sedasız

Uzun bir süredir de PHILIPS markalı monitör üretilmiyormuş ancak, bu model gamıyla başlayan bir ortak proje ile AOC artık PHILIPS markalı monitörleride üretmekteymiş.
    (Linki buldum; PC Advisor UK : PHILIPS 273E3LH review)

Neyse, tekrar tşkler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HGT -- 26 Ağustos 2012; 0:42:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HGT

@ sonicman,
    Sayenizde gerçekten muazzam bir monitörü inanılmaz bir fiyata ( Vatan 601 TL / 10 Taksitle) aldım.
    Sizin ve diğer arkadaşların yönlendirmesi olmasaydı 23-24"lerde geziyor olacaktım, 27"lere uzaktan bakıp, ağzımın suyu akarken.

Gerçekten PHILIPS'e de aferin, bu fiyata bu monitörü nasıl veriyorlar şaşırtıcı.

Yalnız geçenlerde yabancı bir sitedeki yorumlarında gördüm ki, aslen bizim monitörler PHILIPS değil AOC'muş :)
    4-5 sene önce PHILIPS monitör bölümünü AOC'a satmış, sessiz sedasız

Uzun bir süredir de PHILIPS markalı monitör üretilmiyormuş ancak, bu model gamıyla başlayan bir ortak proje ile AOC artık PHILIPS markalı monitörleride üretmekteymiş.
    (Linki buldum; PC ****or UK : PHILIPS 273E3LH review)

Bir şey değil, Sizleri mutluk ettiysem ne mutlu bana.Hocam bu ürünü sakın 273E3LH ile karıştırmayın çünkü onun tepkime ve input lag sonuçları iyi değil ve eski modeldir.

273E3LHSB/00 ise yeni çıkan modeldir 1ms ve input lag oranı gördügünüz gibi testimde sıfır çıkmıştır.

273E3LHSB/00'in dünyada hiçbir yerde incelemesi olmadığı için ben ayrıntılı bir şekilde inceledim.

Ben zorluk çektim siz çekmeyin diye hazırladım incelemeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Ağustos 2012; 0:32:52 >

• quote:

Bir şey değil, Sizleri mutluk ettiysem ne mutlu bana.Hocam bu ürünü sakın 273E3LH ile karıştırmayın çünkü onun tepkime ve input lag sonuçları iyi değil ve eski modeldir.

273E3LHSB/00 ise yeni çıkan modeldir 1ms ve input lag oranı gördügünüz gibi testimde sıfır çıkmıştır.

273E3LHSB/00'in dünyada hiçbir yerde incelemesi olmadığı için ben ayrıntılı bir şekilde inceledim.

Hahahaa...

Ellerine ve emeğine sağlık. Gerçekten herhangi bir test yoktu. Ama artık var

Evet, model farklarının farkındayım. Sadece menşei, origin olarak PHILIPS'lerin artık AOC olduğunu vurgulamak istemiştim.

Tekrar tşkler

• quote:

quote:

@ sonicman,

4-5 sene önce PHILIPS monitör bölümünü AOC'a satmış, sessiz sedasız

(Linki buldum; PC ****or UK : PHILIPS 273E3LH review)

Benim monitörde sol üstte 273E3LH yazıyor fakat kutusunda 1 ms ve 20 milyon kontrastlı olduğu yazılı.
    Acaba benim doğru model mi ?

• quote:

@ sonicman,

2005 yılında, PHILIPS monitör bölümünü AOC'a satmış, sessiz sedasız

(Linki buldum; PC Advisor UK : PHILIPS 273E3LH review)

Mesajınızdan sonra AOC'nin E2795Vh modeline göz attım ve Philips 273E3LHSB/00 modeli ile arasındaki benzerlikleri gördüm.
    Philips 273E3LHSB ile AOC E2795Vh arasındaki benzerliği, resimlerle gösteriyim dedim.

@PlayerX
    Dogru model.
    Mesajlarımda sürekli belirtiyorum.
    Kutusunda 1ms yazmasına dikkat edin.Birde Monitörün arkasındaki etiketinde Model İd: 273E3LHSB/00 yazıyor.Martın 2. haftası 2012 tarihli.Monitörün sol üst köşesinde ise 273ELH yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Ağustos 2012; 19:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım Philips'in /00 olan modeliyle aynı. Çünkü /00 olmayanın şu testteki tepki süreleri çok yüksek ama bu monitörün öyle değil.

E2795VH inceleme linki: Renk canlılığı da oldukça yüksek olan ve tepki süreleri de FPS için en uygun monitörlerden biri. Aynı zamanda test sonucunda editörden bronz ödülü almıştır.

Philips 273E3LHSB inceleme linki: Yukarıda verdiğim linkle bu linkteki Responce Time kısımlarını karşılaştırırsanız, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Ağustos 2012; 15:35:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sanırım Philips'in /00 olan modeliyle aynı. Çünkü /00 olmayanın şu testteki tepki süreleri çok yüksek ama bu monitörün öyle değil.

E2795VH inceleme linki: Renk canlılığı da oldukça yüksek olan ve tepki süreleri de FPS için en uygun monitörlerden biri. Aynı zamanda test sonucunda editörden bronz ödülü almıştır.

Philips 273E3LHSB inceleme linki: Yukarıda verdiğim linkle bu linkteki Responce Time kısımlarını karşılaştırırsanız, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Ekstra çıkışlar eklemiş Aoc , Philipsteki çıkışlar daha az bundan dolayı philips daha hızlı olmuş sanırım birde Philips'te SmartResponse özelliği olduğu için tepkime süresi 1ms'ye inmiş ve input lag oranları dahada düşmüş.
    Tamamen aynı değil PHILIPS 27" 273E3LHSB/00(1ms) çok daha iyi AOC E2795Vh(2ms)'den.
    Sıralama yaparsak en iyisi 1 sonra 2 daha sonra 3 diyebiliriz.
    1- 273E3LHSB/00
    2- AOC E2795Vh
    3- 273E3LHSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Ağustos 2012; 20:06:47 >

• E2795VH'nin de input lag süresini bilseydik iyi olurdu. 1 ms ile 2 ms arasındaki farkı anlamamız imkansız gibi birşey. Monitörleri sadece FPS değil de genel olarak değerlendirecek olursak 273E3LHSB, 3. sıraya girebilir ama FPS de işin içine girerse, input lag süresinin yüksek olması sebebiyle o zaman sıralamaya bile giremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

E2795VH'nin de input lag süresini bilseydik iyi olurdu. 1 ms ile 2 ms arasındaki farkı anlamamız imkansız gibi birşey. Monitörleri sadece FPS değil de genel olarak değerlendirecek olursak 273E3LHSB, 3. sıraya girebilir ama FPS de işin içine girerse, input lag süresinin yüksek olması sebebiyle o zaman sıralamaya bile giremiyor.

Genel olarak düşünmüştüm.Dediğin gibi Fps olarak 273E3LHSB tavsiye listesine bile giremiyor.Benim anlamadığım bu kadar kıymetli bir monitörün (273E3LHSB/00) incelemesini neden yapmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 26 Ağustos 2012; 20:42:07 >
  • quote:

Benim anlamadığım bu kadar kıymetli bir monitörün (273E3LHSB/00) incelemesini neden yapmazlar

"Sağolsun Sonicman gayet güzel inceleme yapmış. Sayesinde satışlarımız pik yaptı. Bizim tekrar inceleme yapmamıza gerek kalmadı." demişler.
  • cuma gunu sipariş yaptık

ups de kargoda şuanda bende bekliyorum yarın olsada monitor gelse

vatanda sipariş kısmında aynen şu yazıyor

27" 273E3LHSB/00 GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

şimdi kutusunda direk 1ms yazıyorsa problem yok değil mi? illa kutuyu açmak için kargocuyu bekletmiyeyim :)

farklı bişi olursa bekletir aynen geri yollarım monitoru cunku
  • Arkadaşlar monitöre tam ekran görüntü gelmiyor ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

cuma gunu sipariş yaptık

şimdi kutusunda direk 1ms yazıyorsa problem yok değil mi? illa kutuyu açmak için kargocuyu bekletmiyeyim :)

benim monitör geldi kutuda 1ms yazıyor
    içinden dvı kablosu çıkmaması saçma bişey sadece vga kablo var
    bu sırada vatan karşı ödemeli gönderdiği için 9 tl kargo parası verdim küçük hesapların peşine düşmüş VATAN COMPUTER
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Arkadaşlar monitöre tam ekran görüntü gelmiyor ne yapmalıyım?

Mönitörünüz ne marka? Sizi ilk defa buraya mesaj atarken görüyorumda

HDMI ile bagladınız diyelim tam ekran yapmak için Amd ekran kartı kullananlar için yöntem şöyle:
    Catalyst Control Center - Digital Flat Panellerim - Ölçekleme Seçeneklerin'den Aşırı taramayı %0 yaparsanız tam ekran olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 27 Ağustos 2012; 18:34:37 >

• quote:

quote:

HDMI ile bagladınız diyelim tam ekran yapmak için Amd ekran kartı kullananlar için yöntem şöyle:
    Catalyst Control Center - Digital Flat Panellerim - Ölçekleme Seçeneklerin'den Aşırı taramayı %0 yaparsanız tam ekran olacaktır.

Aynısı hocam fakat hallettim az önce farklı bir yöntemle yine de teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Aynısı hocam fakat hallettim az önce farklı bir yöntemle yine de teşekkürler

Birşey degil , yenimi aldınız monitörü ? Hayırlı olsun , güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 27 Ağustos 2012; 18:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inalb

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

cuma gunu sipariş yaptık

benim monitör geldi kutuda 1ms yazıyor
    içinden dvı kablosu çıkmaması saçma bişey sadece vga kablo var
    bu sırada vatan karşı ödemeli gönderdiği için 9 tl kargo parası verdim küçük hesapların peşine düşmüş VATAN COMPUTER

İncelemedeki PHILIPS SWV3432 1.8 metre altın uçlu hdmi kablodan almanızı tavsiye ediyorum.Kutunun içinden çıkan vga kablo ile kullanmayınız.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.