Şimdi Ara

Philips 288P6LJEB 4K monütör hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ancak mönütörü displayport 1.2 den bağladım 60 hz gördü çalıştı fakat ekranda arasıra titreme çok kısa süreli ekran kapanıp açılma (kararma) ıpıl ıpıl olma hatta kendi hoparlöründen cızırtı bu displayport takılınca oluyor, HDMI da sorun yok oda 30hz olduğu için 4k kullanmanın bir anlamı olmuyor bilgiyaar faresi bile yavaşlıyor 30 hz kutudan çıkan displayportunu kullanıyorum ekran kartım hd 7850 yanlış mini displayport var 2 adet birde ekran kartı kutusundan çıkan mini displayportu normal displayporta çevirici var
    HDMI 2.0 desteklimi bilmiyorum desdekli ise 60hz 4k kullanmak mümkünmü tabi birde ekrankartı değişecek sanırım HDMI 2.0 yada ekran karrtları 4k 60hz hazır değilimi beklemekmi gerekir ?

Siz değerli yorumculara sorum şuki displayport çeviricimi sorunlu olabilirmi mini displayport normal displayportla aynımı yeni ekran kartı almaya değermi beklemelimiyim 500, 600, 700, e kadar satılan ekran kartları işimi görürümi oyun pek oynamam sadece daha kaliteli görüntülü mönütör kullanmak amacım saygılar şimdiden teşekkürler.

bu sistem 4k kaldırırmı ?

AMD X6 1090T İŞLEMCİ
    AMD HD7850
    16 GB RAM 1600
    SAMSUNG SSD 512 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinec -- 18 Mart 2016; 1:33:18 >

• sorun çözüldü NVİDİA GTX 960 sayasinde demekki phlilips AMD kartlarda 4k 60 hz sorun var çünkü hd 7850 ile sorun başladı rd9 380 aldım gene aynı en sonunda youtube bir video koydum sorunmla ilgili ve philipse ve AMD ye yazdım kimse tiye almadı baktım youtubede aynı sorunlar ve ve amd kartlar soluğu Vatanbilgisyarda aldım GTX960 ALDIM
    4k 60HZ keyfini gördüm saygılar kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.