Şimdi Ara

Philips 32'' Full Hd Lcd Televizyon 32PFL3606

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HepsiBurada'dan Philips 32'' Full Hd Lcd Televizyon 32PFL3606 sipariş ettik. Dün yani cumartesi kargoya verildi, pazartesi ya da salı gelir diye düşünüyorum. Philips'in sitesindeki kutu içeriğinde askı aparatı yazmıyor ancak size sormak istedim. Yanında askı aparatı gelir mi? Eğer gelmiyorsa yarın çıkıp askı aparatı alacağız.
    Bir sorum daha var. Kurulumu biz yapsak garantide bir sorun olur mu ? Yoksa illa servis mi çağıracağız?
    Şimdiden çok teşekkürler.
    İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 11 Haziran 2012; 10:17:06 >

• öncelikle hayırlı olsun.Kutu içeriğinde yazmıyorsa büyük ihtimalle gelmez çünkü her tv yanında askı aparatı hediye gelmiyor.Kurulumu kendin yapma servis sorun çıkarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomencim

öncelikle hayırlı olsun.Kutu içeriğinde yazmıyorsa büyük ihtimalle gelmez çünkü her tv yanında askı aparatı hediye gelmiyor.Kurulumu kendin yapma servis sorun çıkarabilir.

Cevap için çok teşekkkürler yani ben servisi arayıp gelin kurun mu diyeceğim ?
    Edit: Peki kurulum yapmasam bile bir eksik var mı diye kargo görevlisiyle kutuyu açıp kontrol etsek garantide bir sorun çıkar mı? İlla kutuyu onlar mı açacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaulas -- 11 Haziran 2012; 10:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım kutuyu illa onlar açacak trt bandrolünü onlar yapıştıracak. biraz geç oldu cevap ama kusura bakma buralarda değildim. bende sana bir soru sorayım . askı aparat almışsındır hangi marka aldın benimde almam gerekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.