Şimdi Ara

PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
24.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Çok yakın zamanda bir dvd oynatıcısı alacam. Çok araştırdım ve büyük ihtimal philipsin bu 2 modelindne birisi olacak.

Sizden bir rticam var. Bi teknoloji marketinde hem 3260 hemde 3264 var. Aralarında da 10tl fark var. Hangisini almalıyım? ya da farkları nedir?

ya da bu fiyatlarda önereceğiniz başka dvd oynatıcıları var mı? benim isteğim basit. Usb bellekten rahatca divx filmleri izlyebileceğim, 3 gün sonra dağılıp bozulmayacak, (hdmi olması çok önemli değil) dvd veya vcd taktığımda cdleri seçmeyecek bir ürün istiyorum.

Tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

Syg.
  • bu hafta ben de kartal electroworld den 3260 aldım. buradaki yazılımı kurulunca alet tam bir canavar oldu. ben kredi kartına tek çekim 99 ytl ye aldım. Fiyat preformans oranı bence en iyi olan modellerden birisidir. kesinlikle tavsiye ederim
  • hayırlı olsun. orjinal yazılım mı yüklediniz?

altyazılar nasıl, boyutlarını falan ayarlayabiliyor musunuz ?

ö ü ş ç filan sorunsuz çıkıyor mu_?

Flash disk desteklemesi çok iyi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_31542980/mpage_1/key_philips%2C3260//tm.htm#31542980 bu adresteki yazılımı yükledim ve çok memnun kaldım. Altyazılar için normal orta ve büyük seçenekleri var. Tv üzerinde düşey olarak pozisyon tayini yapabiliyoruz. Türkçe kararter sorunu kesinlikle yok. Ben OCz nin 8Gb lık flashbelleği ile kullanıyorum. 3-4 gündür dizileri hep usb vasutası ile izliyorum. kesinlikle tavsiye ettiğim bir ürün. Daha önce 4 yıl Vestel kullanmıştım. Bozulunca bunu aldım. ve hiç pişman olmadım.
  • 3260I cihazı ile ilgili en son kumandadan ses kontrolu ve altyazı font+renk seçenekleri olan yazılımı verebilecek olan arkadaş varmı.Cihazı bugün aldım.Gerçekten süper cihaz.Tek eksiği kumandadan ses kontrolü yok.500 GB maxtor hdd fat32 formattan sonra tanıdı.Divxin her formatı ve mp4lerin bazı formatlarını oynatabildim.Dvd ve vcd lerde ise sorun zaten yok.Bikaç yazılım attım ama hiçbirinde kumandadan ses olayı olmadı.Bide bu olursa 10/10 olacak.Şimdiden teşekkürler ilgilenenlere..Ellerinize sağlık....
  • Bir önceki sayfada linki var aslında. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_31542980/mpage_1/key_//tm.htm#31542980

quote:

Orjinalden alıntı: bulutsuzluk16

3260I cihazı ile ilgili en son kumandadan ses kontrolu ve altyazı font+renk seçenekleri olan yazılımı verebilecek olan arkadaş varmı.Cihazı bugün aldım.Gerçekten süper cihaz.Tek eksiği kumandadan ses kontrolü yok.500 GB maxtor hdd fat32 formattan sonra tanıdı.Divxin her formatı ve mp4lerin bazı formatlarını oynatabildim.Dvd ve vcd lerde ise sorun zaten yok.Bikaç yazılım attım ama hiçbirinde kumandadan ses olayı olmadı.Bide bu olursa 10/10 olacak.Şimdiden teşekkürler ilgilenenlere..Ellerinize sağlık....

• PHILIPS DVP3260i Yeni Yazılım (Türkçe + Kumanda ile Ses +/-)

PHILIPS DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG yazılımdaki bazı problemleri düzelttim.
    Artık menüde "ş" karakteri bozuk çıkmıyor ve kumandadan ses ayarı yapılabiliyor..

vb6rocod nickli bir rumen bu cihaz için çok güzel bir yazılım yapmış indirip kurdum ama
    OSD menüde "ş" karakteri çıkmıyordu uzun süren çalışmalarım sonucu bunu düzelttim.

1 saatlik uğraştan sonra 3260i için kumandadan ses şidettini ayarlamayı yaptım ...
    MTKReMaker denilen programla cihazın yazılımını değiştirebiliyorsunuz.

Not: vb6rocod un hazırladığı "DVP3260I_12_vb6_v5_2_ORG" yazılımın editidir.

Yeni eklediğim özellikler

+ OSD menüde "ş" karakteri bozuk çıkıyordu bu sorun düzeltildi.
    + Kumanda ile OSD Menüye girmeden ses düzeyini ayarlayabilirsiniz. REPEAT AB (SES+) / REPEAT (SES-)

Yazılımdan Görüntüler

PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme

Yazılımın Özellikleri Ve Yüklenişi

Not : Aşağıdaki açıklama aylakaya nickli arkadaşa aittir.

Orjinalden alıntı: aylakaya

Arkadaşlar, board.softpedia.com forumlarındaki vb6rocod nickli arkadaşın yaptığı Philips DVP3260 ve DVP3260I
    dvd playerlara ait en son yazılım güncelleştirmelerinin açıklamalarını ve linklerini aşağıda veriyorum.
    Amacım İngilizce bilmeyip de yabancı forumları takip edemeyen arkadaşlara yardımcı olmak.
    Aşağıdaki açıklamalar ve dosyalar benim değil.
    Ben sadece _http://board.softpedia.com/index.phps=f20feacb67ff663ddce36542268c2097&showtopic=9446&st=320 sayfasındaki
    vb6rocod arkadaşın yazdığı açıklamayı neredeyse bire bir Türkçe'ye çevirdim. Orijinaline bakmak isteyen arkadaşlar yukardaki sayfaya bakabilir

Bilen arkadaşlar bilirler. Sözüm bilmeyen arkadaşlara:
    Yazılım güncellemesi yapmak çok kolay ama dikkat isteyen ciddi bir iştir.
    Güncelleme sırasında işler ters giderse, bir yanlış yapılırsa, elektrik kesilirse cihazınız bozulur.
    Bu riskleri göze alarak güncelleme yapıp yapmamaya kendiniz karar verin, sonradan suçlu aramayın.
    Bu nedenle bir problem olursa, yazılımla ilgili bir şey sormak istiyorsanız muhatabınız ben değil, güncellemeyi ve açıklamayı yazan arkadaştır.
    Ben dediğim gibi, o açıklamaları ve o dosyaların linklerini sizlere yardımcı olmak amacıyla buraya taşıdım.
    İlk mesajıma bakarsanız benim de bu konularda pek fazla bilgim yok.
    Ama ben de oradaki açıklamalara göre DVP3260I playerimi güncelledim.

Açıklamalar aşağıdadır. Açıklamaların tamamını okumadan güncelleme yapmayın.

-----------------------------------------------

Güncelleme modu Philips'in Eylül 2008 tarihli V51 sürümü üzerine kurulu.

Değişiklikler:

-Logo ve dosya göstericisi için yeni arayüz.
    -cd/DVD'den okumada en fzla 64 karakter, USB'den okumada 25 karakter yazı
    -Yeni pozisyonda 2 mp3 tag'ı
    -Altyazının rengini, ekrandaki pozisyonunu ve boyutunu değiştirme seçeneği
    -Mpeg4'ün (Divx'in) yeni menüsü Genel Ayarlar sayfasında
    -1 sn.lik srt bug'ı onarıldı
    -Önce aynı isimli altyazıyı yükler, bulamazsa diğerlerini

DVP3260 için 2 versiyon yapıldı. "Load ORG" ve "No ORG". Eğer Vobsub (sub/idx) altyazıları kullanıyorsanız "No ORG" versiyonunu kullanın.
    Çünkü "Load ORG" versiyonunu kullandığınız zaman, birden fazla film ve birden fazla (sub/idx) altyazı varsa, sadece birinci altyazıyı yüklüyor.
    DVP3260I sadece "Load ORG" versiyonu olarak yapıldı.

Şimdi gelelim güncellemeye:

Güncellemeden önce menüye girip dili İngilizce'ye çevirin.
    DVD'nin tablasını açın. Kumandadan 55 tuşlayın. Bu şekilde ekranda yazılımınızın versiyonunu göreceksiniz.DVD3260_12.bin yazıyorsa
    cihazınıza 3260 versiyonunu yükleyin. DVP3260I_12.bin yazıyorsa da 3260I versiyonunu yükleyin.

Yazının sonundaki size uygun dosyayı indirdikten sonra bir klasöre açın. Türkçe güncelleme dosyası 1254 nolu klasörün içinde.
    Dosyanın adını sakın değiştirmeyin. Olduğu gibi bırakın.

-Güncelleme dosyasını cd'ye yazma:
    -Dosya Sistemi: ISO 9660 + Joliet
    -Dosya adı uzunluğu: max11 chars 0 8+3 (Level 1)
    -Karakter Set: ISO 9660 (ISO normal CD_ROM)
    -Çoklu oturum olmayacak.
    -Yazma hızı en düşük.
    -Yazma metodu: Track at Once
    -Dosyayı ayrı klasöre filan koymayın. Doğrudan CD'deki ana klasöre atılacak
    CD'ye kapatma işlemi uygulanacak (Finalize)

Yazılımı DVD playera yükleme
    1. Düğmesine basarak cihazı açın ve CD'yi yerleştirin.
    2. Yazılım algılandıktan sonra ekranda bir mesaj belirecek.
    3. Ekrandaki yönergeleri takip edin. Güncellemeyi başlatmak için OK'e basın.
    4. Dosya okunduktan sonra cd tablası kendiliğnden açılıp CD dışarı çıkacak.
    5. CD'yi hemen alın sakın tablayı kapatmayın
    6. Yaklaşık 3-5 dakika yazılımın güncellenmesini bekleyin.
    7. Güncelleme bitince yazılım kendini yeniden başlatacak. Ekranda yeni logo görünecek.
    8. Yeniden başladıktan sonra Setup'a girin. Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.

Dikkat: Güncelleme esnasında cihazın sakın fişini çekmeyin veya power düğmesine basmayın

Yazılımı USB'den güncellemek:
    Önemli: Flash diski DVD Playera takmadan önce dvd playera takılı cd veya dvd varsa mutlaka çıkarın.
    1. 1254 klasörünün içindeki güncelleme dosyasını flash diskinize kopyalayın (Flash diskin en aşağı 64MB kapasitede olması gerekiyor)
    2. Önce DVD playerı açın. Sonra flash diski playera takın.
    3. Kumandadan USB tuşuna basın.
    4. Ekranda bir mesaj çıkacak. OK tuşuna basıp güncellemeyi başlatın.
    5. DVD Player cd tablasını çıkardığı zaman 2-3 saniye bekleyin ve flash diski çıkarın. Ama sakın CD kapağını kendiniz kapatmayın.
    Not: Sonradan güncelleme dosyasını flash bellekten silmeyi unutmayın. Yoksa her taktığınızda DVD player güncellemeye başlamak isteyecektir.

DVD Player cd kapağını kapatana kadar bekleyin.
    Setup'a girin Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.
    Genel ayarlar sayfasından da altyazının rengini ve pozisyonunu ayarlayın.
    (Tabii dili de Türkçe yapmayı unutmayın)

Linkleri Yeniledim

RShare >>http://******.com/files/245256591/DVP3260I_12.rar.html
    SpeedyShare >>http://www.speedyshare.com/650957448.html
    Uploaded >>http://uploaded.to/file/ac0qfh
    Sendspace >>http://www.sendspace.com/file/xxidq7
    Netload >>http://netload.in/dateizt14eLNpgX/DVP3260I_12.rar.htm

4 tane alternatif verdim inş. linkler yine uçmaz :)

• Kardeşim valla ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah razı olsun..Emeğine gönlüne sağlık...

• Softpedia'da bugün yeni bir yazılım yayınlandı bilginize

http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=9446&st=520&start=520
  • Merhaba,

Usb den güncelleme yapmaya çalışıorum maalesef cihaz kabul etmiyo.. USB yi taktığımda kartı boşalt diye bi uyarı geliyo. USB bellek te sadece firmware dosyası var.

bu neden olur önerisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar bu konuda bahsi geçen cihaz linkteki cihaz mıdır? Sipariş vereceğim, acil cevap verirseniz sevinirim. Model ismi "dvd 3260" olarak geçiyor ama burada "dvp 3260" olarak söz edilmiş. Aklıma takılan nokta bu.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35473
  • bence yazım hatası olsa gerek aslı DVP 3260 dır,görüntüdeki cihaza görede bu cihaz diyebilirim.
  • Fiyatı da world'e 90 tl/ 5 taksit. Uygun geldi bana; sizce nasıl?

Siparişi verdim artık, umarım memnun kalırım cihazdan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bence gayet uygun,hayırlı olsun,sonucu bekleriz.
  • Kargoya verilmiş, yarın elimde olur hayırlısıyla. Bu arada birde 1.5 TB maxtor siparişi verdim darty kampanyasından. Şimdi bu diski nasıl formatlayayım? fat32 olarak ne kadar yer bırakayım? Bu konuda ki düşünceleriniz nelerdir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Kargoya verilmiş, yarın elimde olur hayırlısıyla. Bu arada birde 1.5 TB maxtor siparişi verdim darty kampanyasından. Şimdi bu diski nasıl formatlayayım? fat32 olarak ne kadar yer bırakayım? Bu konuda ki düşünceleriniz nelerdir?

fat32 formatlaman ve diski bölmen gerekiyor eğer 1.5tb okutabilirsen burayda yaz bende alacam
  • Deneme amaçlı 80 gb fat32, gerisini ntfs olarak biçimlendirdim. Açtı ve biraz izledim(fat32 yi tabi). Dvd denedim, onda da sorun yok gibi. Ha bu arada divx'in altyazıları küçük. onunda çözümü bu konuda var sanırım. Birde izlediğim dvd'leri 4:3 olan ekranımda nasıl tam ekran yaparım?
  • coolfire-->vatandan gelen 3260, 3264 yoksa 3260I mı... bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
  • 3260 yazıyor. Tam olarak dvp 3260/12 şeklinde yazmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.