Şimdi Ara

Philips 32PF7331 hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba birkaç hafta önce Philips 32PF7331 marka LCD tv aldım.. Şu ana kadar gayet memnunum.. Ancak tv ile ilgili kafama takılan bişey var. televizyonun ekranının tozunu alırken panelin özellikle sağ üst köşesinde ve altta yer yer boşluk olduğunu gördüm.. parmakla panelin kenarlarına hafifçe bastırınca ekran ileri geri oynuyor.. Bu durumun bir kusur olabileceğini düşünerek servisi çağırdım.. Gelip baktılar.. Televizyonun duvara asılı olduğu için kasıldığını ve bu boşluğun normal olduğunu, tv de herhangibir problem olmadığını söylediler.. Tv nin görüntüsünde herhangi bir problem yok.. Bu yüzden bende üzerine gitmedim, hatta bir iki magzada ekrnları inceledim (çaktırmadan parmakladım ekranlarını) bir iki markada panelin oynadığını gördüm.. Lcd tv kullanan arkadaşlar sizin tv de de böyle birşey varmı.. sizce bu kusurmu, yoksa normal mi.. yardımcı olursanız sevinirim..

• nası kasılıyomuş panel ya anlamadım ben benim tvde duvara asılı ama taş gibi panel oynama falan yok.
  • evet,, kasılma işi banada saçma geldi.... ama herhangi bir sorun çıkarmadığı için dikkate almadım
  • Benim tv de duvara asılı ama öyle bişey yok bence servis üfürmüş.
  • Merhaba

Bende de 37PF7331 var. Ekranın sol alt kosesi sanki diger bolgelere gore daha ayrik duruyor ve orada gumus rengı bır metal gozukuyor. Ayrica parmakla basinca diger yerler de oynuyor. Ben de degisik magazalarda parmakladim ayni durum ve sol alt kosedeki bosluk ayni :)))

O yüzden bence stres yapmayin aynisi digerlerinde de var ve bir sorun yaratmiyor.

Cok ince eleyince bir sürü sey daha cikiyor onun icin bence sisteminizin keyfini cıkartın ben öyle yapıyorum
  • evet üstat,, içim rahat etmedi ,, bugün magzaları dolaştım, aynı modelleri inceledim, gerçekten de hepsinin ekranında boşluk var, çalışanlara sordum, normal olduğunu, ısınma sonucu yapışma olmaması için o boşluğun bırakıldığı söylendi. Ürünü aldığım mağzaya gittim, mağza yetkilisiyle görüştüm, teşhirdeki ürünü inceledim, ondada aynı boşluk var.. Yinede philips e mail atıp soracağını söyledi, az önce bende philips e mail atıp durumu sordum.. Acaba bu açıklık normal mi, yoksa kusur mu diye. bakalım ne cevap verecekler..
  • gayet ılgınc gercekten
    32pf7332 alan varmı kullanan varmı fıyat performans cok ıyı cunku??
  • bende de var aynı şey, bi problem yok iyi televizyon
  • ya ben 32pf7332 1800 pesın buldum cumartesı gunu yenı bosnadakı yere gıdıp bakıcam normalde fıyatı 2600 valla 1800 nasıl bırakıyorlar anlamıs degılım ustelıkte 7332 ınanılır gıbı degıl ben psın nakıt para ıle alıcam dedım bakalım gormeden ıncelemden bılemıycem
    ıncelerken neye dıkkat edıcegımı bılsem aslında cok ıyı olurdu:)kullanılmısmı teshır urunumu bılemıyorsunkı sıfırmı dılmı bu konuda fıkrı olan varsa yazssın cumartesı gunku ıncelememı bende burda daha saglıklı yazım
    herkez alsın bunu 1800 ytl dılmı:)
  • 7331 teknosa dahil mağzalarda 2499 ytl idi. ben EP center den 2300 ytl ye aldım. 7331 ile 7332 arasında 100 YTL fark var, pixel plus2 ve digital doğal hareket, USB 7332 nin + özellikleri. Bu özellikler için aradaki fark verilir bence. Ama yeni piyasaya çıkmış bu lcd için 1800 ytl uçuk bi fiyat. Bence iyi incele. Özellikle almaya karar verirsen magzada çalıştır öyle al.
  • bende sasırdım zaten acıckası ınanmıyorum ya gercekse dıye gıdıp gorucem:)
    valla 1800 bırakıyorlkarsa super ama bende ınanmıyorum:)
    Kesın bunlarda dalaverıcı uckagıtcı ZATEN ELEKTRONIK ESYA SATAN YERLERIN YUZDE 90 DALAVERECI UCKAGITCI cok dıkaktlı olmak lazım
    resmen kurtlar pıyasası yanı bu elektronık esya pıyasası
    bakalım gercekse alıcam tabıkı sıfırmı dılmı 7332 dogrumu pıxel plus 2hd varmı yokmu tv nın ayarlarına menusune gırdıkmı bellı eder kendını:)
    YANI UZERINDE 7332 YAZSA BILE MENUSUNE GIRIP BAKARIM VALLA
    ORDA 7332 OLUCAGINI NERDEN ANLIYABILIRIM BU MODLEI KULLANAN VARSA YARDIMCI OLSUN
  • Birde önemli aynı model fakat diğer serilerden farklı olarak model kodundaki L harfi neyin farklılığı acaba.diğer bütün modeller PF olarak başlarken bu model PFL diye isimlendirilmiş. ayrıca 7331'deki pixel plus yazılımı bu modelde pixel plus 2hd olarak değiştirilmiş.usb üstünden multimedia özellikleri ve yine usb üzerinden tv firmware güncelleme özelliği var.
    32PF7331 32PFL7332 burda neden L var bılen bır uzman arkadas varmı?
  • merhabalar ben bu fiyatı nerden aldığınızı merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: junıor82

merhabalar ben bu fiyatı nerden aldığınızı merak ettim

Şu anda Teknosa'larda son ürün olarak 2099 YTL'ye satılıyor. Peşinde % 10 yapıyor olabilirler. O zaman 1890 YTL olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.