Şimdi Ara

PHİLİPS 32PFL351 (youtube sorunu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: biembilisim

KESİN BİLGİ:PHILIPS 46PFL4418K/12 de DENENDİ

Modem ayarlarınızdan MTU değerini 1462 den 1300 e düşürün kaydedip çıkın modemi açıp kapatından sonra Youtube ye girememe sorunu kalmıyor

ben dns değiştirdim modemi açtım kapadım olmadı sizin dediğiniz modem ayarını değiştirmeyi deneyecağim video oynatırken sürekli donma oluyor
  • Arkdaslar bu sorunu çözebilen varmı?
    Yoksa artık smart TV de YouTube uygulaması çalışmıyor mu artık ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfsaneFocus kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir haftadır Philips 7008 modeli televizyonumuzda Youtube videolarını seyredemiyoruz. Uygulama açılıyor ama videolar yüklenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Arkdaslar bu sorunu çözebilen varmı?
    Yoksa artık smart TV de YouTube uygulaması çalışmıyor mu artık ??

32PFL5507H/12 kullandığım modelde yaklaşık 6 ay oldu youtube sorunu yok 6 ay önce sürekli videolarda donma oluyordu ve bir arada youtube uygulaması hiç açılmıyordu müşteri hizmetleri son yazılımı yüklememi istedi yükledim uygulama tekrar açıldı fakat videolarda sürekli donma oluyordu bir süredir donma takılma yapmıyor internet hızınızında en az 12 mb olması gerekir
  • 3. Net TV belleğinin silinmesini tavsiye edebiliriz; Belleği silebilmeniz için aşağıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz.

1. HOME tuşuna basın.
    2. [Ayarlar] > [Ağ ayarları] öğesini seçin.
    3. [Net TV belleğini sil] öğesini seçin,
    ardından OK tuşuna basın.

merhaba, smart tv açmak istediğimde To complete NetTV sign-in,please switch yor TVset off and again uyarıyı veriyor ve sizin yazdığınız maddelerden sadece modemin ayarlarına bakmadım çünkü anlamıyorum ama tv internete bağlanıyor o konuda problem yok yukarıdaki 3. maddeyi uyguladığımda gerçekten de smart tv açıldı ama bu akşam geldiğimde tv yi açtım smart tv yi açmak istediğimde yine aynı uyarıyı verdi açılmadı kafayı yicem dikkatimi çeken şu oldu tv yi fişten çıkarıp taktiğimda manuel ayarladığım sat tarih yine otomatiğe dönüyor smart tv problemini çözemedim 1 ay önce müşteri hizmetlerine mail atmıştım beni teknik servise yönlendirdi ama gitmedim neden ki bu donanımsal bir problem mi ?

• 32PFL5507H/12 modelde bu akşam you tube videolar açılmıyor herhangi kısa veya uzun video arıyorum youtube uygulamasında videoyu buluyor fakat oynatmak istediğimde yükleniyor olarak kalıyor bu akşam bu problemi yaşıyorum internet bağlantısında problem yok modemi bir kaç kez kapadım açtım tv yi fişten çektim yine düzelmesi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.