Bildirim
PHILIPS 32PFL8404
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
philips in modeli 07:00 itibari ile bitti. -
süper bir kampanyaymış ya nasıl kaçırdık...bu fiyata alınmazmı hocam 8404 ten bahsediyoruz amblight serisi... -
Sabah 06:30 civarlarında aldım,07:30 gibi çıkarken baktım daha bayağ bi vardı ama yoğun talep vardı.Heniz kurdurmadım ama güzel bi cihaza benziyor.Yağmur altında 2 saat beklememize değdi sanırım :) -
kesinlikle değmiştir hocam:) normal de fiyatları incelersen görürsün zaten ne seviyede olduklarını:D -
Saat 7:00 da 1 tane bile kalmamıştı.Almka için çok uğraştım ama malesef yetişemedik. -
Peki bu cihazı vatanda 1362 TL ye 5 taksit olarak buldum.Naasıl sizce? Bu cihaz alınırmı? Arkadaş 40C650 serisini önerdi kafam karıştı doğrusu..hangisini önerirsiniz? -
Aynı durumda bende varım karar veremedim.birde 5 taksit olunca vazgeçtim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X