Dün tesadüf eseri media mark ta dolaşırken lcd reyonundaki görevli kız philipsin 37 pf 9641 d/10 modelinin 2220 ytl den satışa çıktığını fakat sadece 6 tane kaldığı için anons yapılmadığını ve kaçırılmayacak bir fırsat olduğu bilgisini aldım.Hemen bir kaç tlf görüşmesi yapıp arkadaşlarımdan ürünü internetten incelemelerini istedim.Daha on dakika geçmeden üründen 3 tanesi satıldı bende kalmayacak diye araştırma sonuçlarını bekleyemeden ürünü satın aldım.Şimdi daha önce hiç bir araştırma yapmadığım için doğrumu yoksa yanlışmı hareket ettiğimi bilemiyorum.Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlardan beni bilgilendirmeleri ve fiyatının nasıl olduğu konusunda yardım bekliyorum.Saygılarımla....
Dostum öncelikle hayırlı olsun. Fiyat İstanbul bilişimde 3600 peşin. Bence çok iyi bir tv yi çok ucuza almışsın. Sana linkde ürün spesifikasyonlarını yolluyorum.9641
Pixel Plus 2 HD Full HD / 2xHDMI Ambilight 2 Channel Peşin Fiyatı 1.999 € + KDV KDV DAHİL Peşin Fiyatı 4.080,52 YTL Havale/EFT/Nakit indirimli 3.958,11 YTL
İstanbul bilişim fiyatı. Dostum süper fiyata almışın.
ne bu ya lcd alıncaya kadar her sabah bir elektronik marketlere uğrayalım bari.42PFL7332 2200 satmış teknosa buda 37PF9641 i satıyor. :( bizde bu şans varken gerçi bize denk gelmezde..:(
bu aletle kullanabileceğim,özellikle aynı kumandadan komut verebileceğim bir ev sinema sistemi tavsiye edebilirmisiniz.Yaklaşık 500 ytl bütçem var ama blueray dvd izleyebilmem için biraz daha arttırmam gerekiyor olabilir.Bana model ismi verebilirseniz çok sevinirim.Özellikle media markten ucuz alabilirim diye düşünüyorum.