ARKADAŞLAR İZLEME MESAFEM TAM OLARAK 2.25 CM... PHILIPS 40pfl8605 LeD TV yi düşünüyorum amblight harika bir teknoloji tabi kullanan varsa yorum yazabilir mi
bunun 117 si de var 2 si arasında kaldı 2.25 cmde 102 mi 117 mi
daha iyi tv biliyorsanız önerir misiniz Ekran Boyutu 40 inch (102 cm)
Aspect Ratio 16:9 Widescreen
TV System PAL NTSC SECAM
Kontrast 500.000:1
Parlaklık 500 cd/m2
İzleme Açısı 178 derece
Sistem Perfect Pixel HD Engine
Panel LED Teknolojisi
Renk PAL
Tepki Süresi 1ms.
nolur yaaa bir şey yazın ufffff :))))))))))
117
philips snce iyi mi
Kesinlikle 46" dan asagilara bakma imkanin varsa 52" veya 60" al. Ambilight gercekten izleme keyfinize keyif katan bir ozellik.
10 m kardene az bir alan odam ytk odasıına alcam tkrr yorum sizi de yordum
AMBLİGHT'ın gözleri yorduğu hakkında yorumlar var..
Philips'in verdiği doğal görüntü diğerleri pek vermiyor, hele amblight olunca tadından yenilmiyor, kesinlikle 117 tavsiye ederim,ben 42pfl5405 aldım 42" şimdi bana ufak geliyor, gözünüz bir mütdet sonra alışıyor daha büyüğünü arıyorsunuz, alabiliyorsaniz 117 alın derim.
tm teşekkür ederim aylem amblightlı olunca zaten 132 oluo :D :D daha da büyür en iyissi 102 bide playstaion ohhhhh ilk önce samsung alcaktım vazgeçt im
bende 46pfl9705 var. öncelikle 3D için kesinlikle büyük ekran almalısın çünki küçük ekranda 3D nin keyfi çıkmıyor.benim izleme mesafem neredeyse seninkiyle aynı .46 inch kesinlikle beni rahatsız etmiyor.ama belki bu kişiye göre değişebilir.ambilight'a gelince benim tv de 3 taraflı ambilight var.bırak rahatsız etmeyi ışıkları kapatıp özellikle ambilight'la seyrediyoruz .philipsi kesinlikle tavsiye ederim.
9000 serisi gerçekten çok güzel ama çok pahallı o zmn 46 inç alıyım tadını çıkartıyım teşekkürler
sn pompafl,
size birkaç sorum olacak, 9705 modelini nerden aldınız? ne kadara aldınız ?
SD yayın kalitesi hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
yabancı forumlarda ilk çıkan modellerinde bazı sorunlar olduğu ve 33. haftadan sonra üretilen tv lerde bu sorunun olmadığı belirtilmiş. siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme