Şimdi Ara

PHILIPS 40PFL5805H/12 Ambilight Spectra 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
13.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu aralar bu ürünü satan hiç büyük firma görmüyorum, ilginç..? darty,vatan,bimeks,mm,gold vs..
  • günaydın,
    dün teknosada 12 ay taksitli 1999 tl ye gördüm
  • 1699TLYE Alan arkadaşlar çok şanslı,şuanda heryerde 1999tlden satılıyor...Sanırım ambilaghtı tanıtmak için bir süre 16899tlden satıldı bu cihaz.Bence 2000tlyi bile hakeder(:
  • 47" m.markta 2499 ve diji hediyeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

47" m.markta 2499 ve diji hediyeli

Yanlışınız olmasın 47 değildir 46inç 5805 2499 ve diğitürk hediyesi yok,diğitürk kampanyası sadece LG ledlerde var diye biliyorum ve öylede satıyorum(:
  • Arkadaşlar merhaba.Bende dün bu televizyondan aldım.Öncelikle tv çok güzel.Ama bana sd görüntüler çok iyi gibi gelmedi.Tabi ben scart ile kullanıyorum ondan olabilir.Sd yayınlarda görüntü ayarlarını nasıl yaptınız?Birde tv kutusunun üzerinde hem led hem de lcd yazısı var.Hangisi doğru? İnternette biraz araştırdım bu tv yi kullanan çok yok gibi.Böyle bir sayfa görünce sevindim.Deneyimlerimizi burada paylaşalım
  • arkadaşlar bu televizyondan bende aldım teknosadan 1700 YTL ye ama kullanmak daha nasip oldı inş. evlendiğim zaman evimde olcak. Acaba erkenmi aldım diye düşünmeden kendimi alamıyorum. fiyatı gerçekten çok uygundu ve görüntü kalitesini görünce hemen aldım ımbilight özelliğini başlangıçta anlamamıştım ama sonradan gerçekten çok güzel bir özellik olduğunu farkettim. ama aklıma takılan ölçüleri oldu LED olmasına rağmen biraz kalın gibi masa üstende ve duvarda kullanan arkadaşlar varsa acaba memnunlarmı çok kabamı duruyor yoksa normal bir görüntüsümü var
  • merhaba
    1689a aldık ve evde duvara asılı sekılde kullanıyoruz.ambilight süper bir özellik.film izlerken super oluyor.amblight ısık sıddetı ve keskınlıgı ayarlanabiliyor. hem lcd hem led yanı lcd tv ler gıbı florasan aydınlatma var hemde led tvler gıbı led var.hem led hem florasan.renk ve parlalık cok ıyı.ekonomi modunda ambilight acıkken 42 w/saat yakıyor.SÜPER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mknsm

merhaba
    1689a aldık ve evde duvara asılı sekılde kullanıyoruz.ambilight süper bir özellik.film izlerken super oluyor.amblight ısık sıddetı ve keskınlıgı ayarlanabiliyor. hem lcd hem led yanı lcd tv ler gıbı florasan aydınlatma var hemde led tvler gıbı led var.hem led hem florasan.renk ve parlalık cok ıyı.ekonomi modunda ambilight acıkken 42 w/saat yakıyor.SÜPER

Dostum nerden aldın acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: mknsm

merhaba

Dostum nerden aldın acaba?

darty'den almıştım.bıraz ısrar edınce hdmi kabloyuda hediye ettiler.pc ve hdmi beraber süper. 1900lü çözünürlüklerde cok rahat calısıyor.
  • Şu an güncel fiyatı nasıl?
  • Hort. Display güzel ses güzel ambilight süper fakat kumanda skandal.
  • Nasıldır bu tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips ambilight deneyimi muhteşem bende evimde philips tv kullanıyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=ciSxGOZCi-Q izlemenizi tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.