Şimdi Ara

PHILIPS 40PFL5805H/12 Ambilight Spectra 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
13.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: an_believab_il

evet bu lcd de altyazı sorununu gördüğüm kadarıyla herkes media player alarak gideriyo... zaten çoğu tvnin desteklediği formatların yanında bu çözüm daha geniş bir destek ve torrent imkanıda sunuyor. kısacası media player altyazıda kesin çözüm olur.

ve bu playerlarla görüntü kaybı olacağını düşünmüyorum, forumda bu playerlar hakkında detaylı incelemeleri okumuştum kullananlar memnun gibi gözüküyor...

ben yukarıda resimlerini de ekledim, dexterın son bölümünü bu tvde izledim ve sadece 130mblık bir mkvden aldığım görüntüden tatmin oldum açıkcası... gayet güzell kotam olduğu için daha yüksek kalitedekileri indiremiyorm şimdilik ama görüntü daha kaliteli bir mkvde çok fark edecektir diye düşünüyorum...

ps3üm olmadığı için bir fikrim yok malesef... ama sonuçta aynı seri olduğu için diğer 5000 serileri ile aynı performansı verebilir..
    http://forum.donanimhaber.com/m_39114889/tm.htm
    buradan bi gözat derim...

çok teşekkürler verdiğiniz linki inceliyeceğim...

• quote:

bunlarda elimde dexter 5.sezon final vardı onu denerken aldığım görüntüler... 55dk ve 130mblık bir mkv dosyası görüntüleridir bilginize...

PHILIPS 40PFL5805H/12 Ambilight Spectra 2

hocam emeğine sağlık.
    bende şimdi dts ve altyazımöı yoksa ambilight mı bunu seçmem lazım :d
    c650 mi pfl5805 mi :d
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

hocam emeğine sağlık.
    bende şimdi dts ve altyazımöı yoksa ambilight mı bunu seçmem lazım :d
    c650 mi pfl5805 mi :d
    saygılarımla

evet hocam bende öyle bir seçim arasında kaldım ve ambilightı tercih ettim... sonuçta media playerla filan altyası, ses olayı çözülür fakat ambilightı başta tercih etmediysen bi daha yeni tv alana kadar elde etme şansım yok dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

quote:

evet bu lcd de altyazı sorununu gördüğüm kadarıyla herkes media player alarak gideriyo... zaten çoğu tvnin desteklediği formatların yanında bu çözüm daha geniş bir destek ve torrent imkanıda sunuyor. kısacası media player altyazıda kesin çözüm olur.

ve bu playerlarla görüntü kaybı olacağını düşünmüyorum, forumda bu playerlar hakkında detaylı incelemeleri okumuştum kullananlar memnun gibi gözüküyor...

ben yukarıda resimlerini de ekledim, dexterın son bölümünü bu tvde izledim ve sadece 130mblık bir mkvden aldığım görüntüden tatmin oldum açıkcası... gayet güzell kotam olduğu için daha yüksek kalitedekileri indiremiyorm şimdilik ama görüntü daha kaliteli bir mkvde çok fark edecektir diye düşünüyorum...

ps3üm olmadığı için bir fikrim yok malesef... ama sonuçta aynı seri olduğu için diğer 5000 serileri ile aynı performansı verebilir..

ibrhmymn hocam biraz araştırdım ve bu lcdnin 5605h ile ambilight hariç tamamen aynı olduğunu gördüm.. ama benim size verdiğim linkteki 5000 serileri 5405 gibi biraz daha farklı serilermiş(led arka aydınlatma ve kontrast farkı gibi)... yani asıl oyun performansını 5605 ile kıyaslayın, sanırım bu model ile aynı performansı verecektir..

http://www.dday.it/redazione/1637/DDay-The-Best-Gaming-TV-Test-edizione-2010.html#pagina-1

bu sitede oyun performansları için bazı incelemeler yapılmış, performansı gayet iyi görünüyor 5605in...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

quote:

ibrhmymn hocam biraz araştırdım ve bu lcdnin 5605h ile ambilight hariç tamamen aynı olduğunu gördüm.. ama benim size verdiğim linkteki 5000 serileri 5405 gibi biraz daha farklı serilermiş(led arka aydınlatma ve kontrast farkı gibi)... yani asıl oyun performansını 5605 ile kıyaslayın, sanırım bu model ile aynı performansı verecektir..

http://www.dday.it/redazione/1637/DDay-The-Best-Gaming-TV-Test-edizione-2010.html#pagina-1

bu sitede oyun performansları için bazı incelemeler yapılmış, performansı gayet iyi görünüyor 5605in...

an_believab_il hocam teşekkürler çok yararlı bir siteymiş inceledim... 40PFL5605H en iyilerden birisi olarak gözüküyor... Aslında LG yada Sony düşünüyordum ama bu ambilight olayı beni çok cezbetti game mode da bu kadar iyiyse filmlerde heralde hiç bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Birde bu ambilight olayı sadece Philips te mi var bilginiz var mı teşekkürler

• ambilight yanlızca philips de var ve adamlar patentini aldığı için diğer firmalara bu hakkı vermiyolar diye biliyorum...

ibrhmymn hocam bide burayı inceleyin derim... bütün panellerin detaylı incelemeleri var..
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279009235

ben buradaki ayarları filan okudum, denedim., oldukça yararlı bir site..

• quote:

ambilight yanlızca philips de var ve adamlar patentini aldığı için diğer firmalara bu hakkı vermiyolar diye biliyorum...

ibrhmymn hocam bide burayı inceleyin derim... bütün panellerin detaylı incelemeleri var..
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1279009235

ben buradaki ayarları filan okudum, denedim., oldukça yararlı bir site..

an_believab_il hocam valla bu LCD olayı Derya deniz okudukça insanın kafası karışıyor :) ama önerdiğiniz siteler en azından teknik bilgiler içerdiği için objektif iyiden iyiye philips e kaymaya başladım inşallah kısa zamanda alırsam burdan paylaşırım

• valla ddoğru söylüyosun insan öğrendikçe kafası karışıyor... bu konuda forumda ender123 gibi objektif üstadlar da var, onlarında yazdıklarını okuyun derim

ama unutmayın sonuçta bunların hepsi lcd, ayna gibi görüntü koyacak değiller önümüze.. beklentilrinizi karşılayacak ve bütçenizi zorlamayacak bir modele en kısa sürede kavuşursunuz inşallah.. seçiminizi de burada bizimle paylaşın..
  • bende darty den 1679 tl ye aldım .led tv ler gıbı ınce degıl 8cm cıvarı kalınlıkta ama goruntu mukemmel 100 hz olayı kesınlıkle cok onemlı.goruntu tıtresımlı değilde sankı camın arkasından ızlıyormus gıbı oluyor.bu uydu ve kablo tv goruntusu ıcınde gecerlı
  • Arkadaşlar ben neyi kaçırıyorum?

5805 gerçek backlit direct led, ambilight spectra 2, fiyatı 1700 TL,
    5405 edge led, ambilight yok, 1800 lira.

ikisi de 40 inch...

Neden 5405 ve hatta 5605 daha pahalı da bu model ucuz?
    yarın alıyorum direk 5805, bir eksiğini aramama rağmen bulamadım. Mucize gibi bişey, bu fiyata bu alet olmaması lazım, nerde hata yaptım?

Tek eksik bilgi, 5405 ve 5605 Sharp UV2A kullanıyor, ama 5805'in panelinden haberdar değilim.

Lütfen karşılaştırır mısınız?
  • 5805 5605 e gore tek fark ıambiant biliyorum..sahsen 5605 dusunuyorum ben..
  • 5605 ile 5805 kağıt üzerinde aynı teknik özelliklere sahip olsalar da bana 5805 bana karanlık geldi, 5605 de ki mükemmel görüntü kalitesi ve parlaklık5805 de yok, iki adet teknosada ve bir darty de ürünü almak için inceledim, çünkü bu fiyata gerçekten çok uygundu ve bu cazip fırsatı kaçırmamak için epey uğraştım, ancak ,cihaz ''bence'' tatminkar bir görüntü sağlamıyor,gidip görmekte karşılaştırmakta fayda var.Bana karanlık gelen panel bir başkasına harika gelebilir.
  • evet miki hocamında söylediği gibi panel olayında gidip, görüp, izleyip ve mümkünse aklınızdaki modellerle yanyana kıyaslayıp içine sinerek almak lazım kesinlikle...

ama ben bu televizyondan ne yalan söliim gitgide daha çok memnun kalmaya başladım, görüntü ayarlarını kendime göre ayarladığımdan beri... belki de gözüm artık alışmaya başladı bilmiyorum... bu arada göstergeli prizde baktım 58w yakıo
    ödediğimiz paraya göre iyi gibi gelio bana...
  • cevaplar için teşekkürler, her ne kadar cevaplar pek de olumlu olmasa da, karanlık falan demedim, fazla düşünmedim, ambilight manyaklığı beynimi sarmış olmalı, bu fiyata ambilight 2 görünce dayanamadım aldım. Artık ben de 5805'e sahibim, kutu biraz önce teslim edildi, şu anda salonun kenarında duruyor, koyacak yer bulmakta zorlanacağım, neyseki öyle kocaman birşey değil, 40" biraz küçük de olsa iş görecektir diye düşünüyorum.

Fakat kutuyu açamadığım için içinde ne var ne yok bilmiyorum.

@an_believab_il, kutunun içinden askı aparatı çıkıyor mu? Yoksa servis gelmeden bir tane edinmeli miyim? HDMI kablo çıkıyor mu?

Kumandalar berbat diyorlar, güzel bir philips kumanda var mı tavsiye edebileceğiniz?

Ayrıca bu işin ustalarına sorayım, Bu Ambilight spectra 2 tv'ler AMBX uyumlu mu? ÖYle ise süper olur yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ref -- 4 Ocak 2011; 13:43:16 >
  • sayın ref kutunun içinden askı aparatı çıkmaz gelen servisten temin edebilirsiniz eğer kendin alırsan askı aparatını bide servise asma parası vereceksin ondan direk onlar taksın ve belki birazda pazarlık yapabilirsin 40-50tlden bence fazla verme.ambx derken o philipsin bilgisayar monitörlerinde kullandığı fanlı falan bir sistem olarak biliyorum eğer demek istediğin ben bilgisayarı bağlayınca yinede ambilight çalışır mı ise tabi yine çalışacaktır.bence kesinlikle iyibir tercih yapmışsın asacağın yerin sağ ve sol tarafında biraz boşluk olmasına yani bir tarafın veya iki tarafında köşelere ve kapıya çok yakın olmamasına dikkat etki ışıklar duvar iyice dağılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ref

cevaplar için teşekkürler, her ne kadar cevaplar pek de olumlu olmasa da, karanlık falan demedim, fazla düşünmedim, ambilight manyaklığı beynimi sarmış olmalı, bu fiyata ambilight 2 görünce dayanamadım aldım. Artık ben de 5805'e sahibim, kutu biraz önce teslim edildi, şu anda salonun kenarında duruyor, koyacak yer bulmakta zorlanacağım, neyseki öyle kocaman birşey değil, 40" biraz küçük de olsa iş görecektir diye düşünüyorum.

Fakat kutuyu açamadığım için içinde ne var ne yok bilmiyorum.

@an_believab_il, kutunun içinden askı aparatı çıkıyor mu? Yoksa servis gelmeden bir tane edinmeli miyim? HDMI kablo çıkıyor mu?

Kumandalar berbat diyorlar, güzel bir philips kumanda var mı tavsiye edebileceğiniz?

Ayrıca bu işin ustalarına sorayım, Bu Ambilight spectra 2 tv'ler AMBX uyumlu mu? ÖYle ise süper olur yahu...

fbm333 hocamında dediği gibi askı aparatı çıkmaz... ayrıca hdmi kabloda yoktur, kendiniz edineceksiniz. kumandalar konusunda ben yavaş yavaş alışmaya çalışıyorm, fdarklı bir kumanda almayı düşünmediğim için birşey söyleyemeyeceğim...

bide AMBX sorunu anlamadım açıkcası? gerçi bu konuda da pek bilgim yok ama burda bişeyler yazmışlar..

http://forum.donanimhaber.com/m_11129582/tm.htm

• merhabalar,
    40PFL5805H/12 aldım yarın teslim edecekler.askısı ve hdmi kablosu pakete dahil,
    bu konuda uzman arkadaşlara sormak istediğim şu,digitürk üm eski dekoderli,HD yayınları izleyebilmem için digitürk plus la değiştirmemmi gerekiyor,satıcı böyle bir kelime sarf etti gibi kalmış aklımda,ayrıca bağlantılarını scartla yapma dedi
  • ilk önce güle güle kullan hayırlı olsun .
    digitür hakkında bişey diyemeyecem ama genel olarak bence ürün gelsin ve bir süre kullan eğer görüntü olarak seni tatmin etmedi ise hd yayını düşüne bilirsin ama tatmin ediyorsa boşuna masraf yapma hatta bundan dolayı elindeki bağlantı kabloları ile dene iş görebilir.bide nerden kaça aldığını da yazarsan.
  • sağolun,bir kuralım bakalım sonrasında paylaşırım tecrübelerimi,fiyat konusuna gelince,yukarıda bazı rakamlar yazmış arkadaşlar,bunları görünce ben biraz pahallı almışım dedim:(( o yüzden fiyatını ve yerini şimdilik paylaşmayayım.
    ben 11 ay taksitle aldım,bunun normal fiyatı şuan için vadeli ne kadardır?
  • ben fiyatını 1700tl civarı biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.