Şimdi Ara

Philips 40pfl9705 3d gözlük seti ve philips htr5000 av sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Philips 40pfl9705 3d gözlük seti ve philips htr5000 av sistemi
    Forumdan takip edilip kömür karası siyahıyla ve 3 yönlü hiçbir markada ve şu anki philips serilerinde pek bulunmayan 3 yönlü amblight aydınlatması ve 3d özellikleriyle meşhur,sıradan dijital scartlı uydu alıcısıyla bire hdye yakın görüntü veren televizyonumu X firmasının pek cok bayisini arayarak artık piyasada bulunamadığı için en az kullanılmış ve sıfırdan farksız olan şekliyle aldım.Sorunlu bir evlilik girişiminden sonra ayrılınca çeyiz olarak aldığım ve kullanma fırsatı bulamadığım bu harika televizyonu satma kararı aldım.Eğer benim gibi bu ürünü çok arayıp bulamayan varsa yukarıda belirtilen ürünlerle birlikte alabilir...Hayırlı olsun....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Eylül 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiyat fazla değil mi ?
  • urunu sorunsuz ciziksiz teshir urunu olarak aldim.yaninda pta02 gozluk seti takimi,htr5000 av 1000wlik sistemi ve yaninda da amblightin duvara en etkili bicimde yansimasi ve duvara en yakin sekilde montaji icin ultra ince aski aparatiyla beraber teslim edecegim InsAllah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ______________________________

• aynı üründen bende de var, 1600 tl ye vereyim, diğer odada olduğu için fazla kullanılmadı, kutu vs herşeyi duruyor. 46pfl9706 olanını kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.