Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Bu akşam gelip kuracaklar inşallah. Kurulum sırasında servise gelen arkadaşlara neyi ek olarak yaptırmamda fayda vardır? 3d video youtube dan indirdim, bunlar yeterli olur sanırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Buradan yeni yazılımı indirip zip içerisindeki autorun. upd dosyasını flash belleğe atın. Güncelleme servisde büyük bir ihtimal yoktur. Birde buradan ölü piksel test resimlerini indirip flash belleğe kopyalayın, servisle birlikte test edersiniz. Onun dışında 3d video falan indirmişsinizdir sanırım birde onu denersiniz. Bu arada 47 mi aldınız?

Son olarak :) Şuradan Demo diskleri var lg phil ve bir çok markanın demoları var. Ve Buradan 3d içerik geniş, işinize yarayacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 11 Mart 2013; 13:12:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Bu akşam gelip kuracaklar inşallah. Kurulum sırasında servise gelen arkadaşlara neyi ek olarak yaptırmamda fayda vardır? 3d video youtube dan indirdim, bunlar yeterli olur sanırım. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Buradan yeni yazılımı indirip zip içerisindeki autorun. upd dosyasını flash belleğe atın. Güncelleme servisde büyük bir ihtimal yoktur. Birde buradan ölü piksel test resimlerini indirip flash belleğe kopyalayın, servisle birlikte test edersiniz. Onun dışında 3d video falan indirmişsinizdir sanırım birde onu denersiniz. Bu arada 47 mi aldınız?

Son olarak :) Şuradan Demo diskleri var lg phil ve bir çok markanın demoları var. Ve Buradan 3d içerik geniş, işinize yarayacağına eminim.

Hocam Philips sitesinde 2 tane güncelleme gözüküyor
    sabit yazılım ve media center olması lazım.
    Önce hangisini yükleyeceğiz ?
    yada en son cıkanı yüklemek yetiyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

Hocam 42 pfl 6877 fus tur. Sabit yazılım yani. Sabit yazılımı zipten çıkartıp usbye at. Yetiyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tedoa

Hocam 42 pfl 6877 fus tur. Sabit yazılım yani. Sabit yazılımı zipten çıkartıp usbye at. Yetiyor :)

saol hocam benim makina ilk kez kuruldugu için sordum.
    peki o diger yazılım ne işe yarıyor ? media manager olan ?
  • peki alt yazı boyutu ile ilgili bir sıkıntı oluyormu büyütüp küçülte biliyormuyuz forumda bir kaç yerde okumuştum çünkü dts =MKV2AC3 alt yazı =notpad 2 media player almayı gerekteren bir durum gözükmüyor hatta MKV2AC3 programında başka bir forumda okudum toplu film işlemde yapılıyor max 20 dk ac3 çeviriliyor bir film buda süper tek kafama takılan alt yazı ekranda çok ufak kalıyor mu bu konuda da sıkıntı yoksa media player iptal sırf 3 Ambilight bu tv de var birde 8007 de var 8007 46 yok :( 7007 2 Ambilight var ve kumandasına hayran oldum birde çok saçma ama öyle :) 7007 ya da bu model
  • ismailsss özellikle sizden cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur166

ismailsss özellikle sizden cevap bekliyorum

Dts formatlıları seninde belirttiğin gibi mkv2ac3 yada benzeri programla convertleyip bizim tvlerde rahatlıkla izleyebilirsin. Bana göre media playere verilen para fuzuli, hemen herkesin evinde pc, notebook yada tablet var. Converter programlarıyla uğraşmak istemeyen pc yada laptop aracılığıyla HDMİ bağlayıp dtsleri izleyebilir. Bildiğim kadarıyla altyazıyı büyütemiyoruz. Birde türkçe karakter sorunu var. Türkçe karakteri notepad 2 ile hallettik diyelim ama altyazı boyutu ufak, filmden ziyade altyazıya odaklanmak gerekiyor :). Altyazı ile uğraşmaya üşendiğim için genelde laptopa bağlıyorum

3lü Amboş çok güzel. Bu tvden sonra başka bir tv alırsam oda büyük bir ihtimal 3lü amboşlu bir philips olacak. 7007 aktif gözlüklü, belli bir süreden sonra senin yada ev ahalisinin midesi bulanabilir yada göz ağrısı olabilir, bu şekildede düşünmek gerek. Onca para verip özelliklerini kullanmamak pek hoş olmaz doğrusu. Forumdan @darknessjack adlı arkadaşta 7007 var, tvye oldukça hakim, iyi bir arkadaştır, ondan 7007 hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsin.

Aktif gözlük benim için olumsuz bir özellik olduğundan çok fazla araştırmadım 7007yi, yazılımları 3 aşağı 5 yukarı aynı, altyazı ve dts sorunu ondada vardır sanırım. Umarım merak ettiklerine cevap olmuştur yazdıklarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur166

ismailsss özellikle sizden cevap bekliyorum

Dts formatlıları seninde belirttiğin gibi mkv2ac3 yada benzeri programla convertleyip bizim tvlerde rahatlıkla izleyebilirsin. Bana göre media playere verilen para fuzuli, hemen herkesin evinde pc, notebook yada tablet var. Converter programlarıyla uğraşmak istemeyen pc yada laptop aracılığıyla HDMİ bağlayıp dtsleri izleyebilir. Bildiğim kadarıyla altyazıyı büyütemiyoruz. Birde türkçe karakter sorunu var. Türkçe karakteri notepad 2 ile hallettik diyelim ama altyazı boyutu ufak, filmden ziyade altyazıya odaklanmak gerekiyor :). Altyazı ile uğraşmaya üşendiğim için genelde laptopa bağlıyorum

3lü Amboş çok güzel. Bu tvden sonra başka bir tv alırsam oda büyük bir ihtimal 3lü amboşlu bir philips olacak. 7007 aktif gözlüklü, belli bir süreden sonra senin yada ev ahalisinin midesi bulanabilir yada göz ağrısı olabilir, bu şekildede düşünmek gerek. Onca para verip özelliklerini kullanmamak pek hoş olmaz doğrusu. Forumdan @darknessjack adlı arkadaşta 7007 var, tvye oldukça hakim, iyi bir arkadaştır, ondan 7007 hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsin.

Aktif gözlük benim için olumsuz bir özellik olduğundan çok fazla araştırmadım 7007yi, yazılımları 3 aşağı 5 yukarı aynı, altyazı ve dts sorunu ondada vardır sanırım. Umarım merak ettiklerine cevap olmuştur yazdıklarım.

@ismailsss gündemi yakından takip etmiyorsun sanırım.@darknessjack 7007'yi iade etti panasonic 50'' plazma aldı.En son öyleydi ama plazmadan sonra ortalıktan kayboldu izini kaybettik

• teşekür ederim istediğimden daha fazla güzel cevaplamışssın :) gömlü led ler konusunda sıkıntı aldığın cihaz güzel 11 sayfa yazıyı yazılmış hepsini okudum üşenmeden :) amboş için bile alınır o cihaz ben kasayı tutup tv altında zırt pırt taşımam zor olur babamın laptop hdmia girişi yok:( ucuz yollu bir media player şart ya da philipsin media player alacağız gibi hadie ben gördüm alt yazıyı babam yabancı dizi film hastası gözlük kullanıyor ona izlettiremem :)
  • Arkadaşlar ben de yaklaşık 10 gün önce burdaki yorumlardan da faydalanarak 6877 modelini aldım. Cihazdan oldukça memnunum şimdilik .

Benim de şöyle bi sorunum var. Panasonic marka DVD ev sinema sistemini hdmi kablosu ile tv ye bağladım. Daha önceki tv de smart kablosu ile bağladığımda tv nin sesini sinama sisteminden alıyordum fakat bu tv ye hdmi dan bağladığımda bu sesi alamıyorum .
    Ayrıca 6 kanalı ses ozelligi olan filmler mevcutmu . mevcutsa tek parça filmleri Tv'den USB bellek den bu ses sisteminden 5.1 olarak ses alabilirmiyim.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam
    @ismailsss gündemi yakından takip etmiyorsun sanırım.@darknessjack 7007'yi iade etti panasonic 50'' plazma aldı.En son öyleydi ama plazmadan sonra ortalıktan kayboldu izini kaybettik

Bu aralar yoğunluk var dostum pek takip edemiyorum dediğin gibi :) arada girip bir bakıyorum konulara birde sıcak fırsatlar başlığına bakıyorum varmı birşey diye o kadar :)

Hayırlısı olsun ne diyelim. Çihazlar güzel ama yazılım tırt. Onada çözüm bulsa phil efendi on numara olacak.

@ugur166 haklısın babanın takip etmesi zor olur, media player şart :) Phil kullanıcı yorumlarını biraz dikkate alsa çok daha güzel işler çıkartır. Bana kalsa komple yazılım departmanını kovup yerine yenilerini alması lazım. Yada yazılımın çekirdeğini değilde belli bir kısmını açık kaynak yapsa android gibi değişik derlemelerle daha çabuk çözüm alınır.

• 27 şubatta 4. kez servise verdğim cihaz bugun geldi. Ledlerde ki sorun halledilmiş sonunda (:
  • arkadaşlar 47" 6877 3 aydır güncelleme yapamıyorum aralık ayındaki güncelleme yüklü. yükleme yapmak istediğimde tvniz güncel diyor, usbye indirip kurmak istediğimde zip olarak da attıp zipden çıkarıp da attım, ama tv güncelleme dosyalarını görmüyor. lütfen yardım
  • teknosa 42 ekranı 1999 + 100 tl hediye çeki fiyatı dahada düşermi acaba?
  • Fiyat konusunu bende merak ediyorum.3-4 ay sonra fiyat düşer mi yoksa bu modeller piyasadan çekilip yeni modeller mi gelir?... ayrıca yeni gelecek modellerde 3 taraflı ambilight olur mu?
  • arkadaşlar ben 47pfl6877 almayı düşünüyorum. Resimdeki tvnin yerine koyacağım tvyi. 3 taraflı ambide tv üstündeki kitaplık ambilight'ın ışığı yaymasını önlermi sizce. Bu şekilde üstünde dolap olarak kullanan arkadaşlar varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

arkadaşlar ben 47pfl6877 almayı düşünüyorum. Resimdeki tvnin yerine koyacağım tvyi. 3 taraflı ambide tv üstündeki kitaplık ambilight'ın ışığı yaymasını önlermi sizce. Bu şekilde üstünde dolap olarak kullanan arkadaşlar varmı?

Tv'nin etrafında yani 3 tarafında da 50 cm boşluk olmadıktan sonra anlamı yok dostum
    Bu arada foton görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

arkadaşlar ben 47pfl6877 almayı düşünüyorum. Resimdeki tvnin yerine koyacağım tvyi. 3 taraflı ambide tv üstündeki kitaplık ambilight'ın ışığı yaymasını önlermi sizce. Bu şekilde üstünde dolap olarak kullanan arkadaşlar varmı?

Tv'nin etrafında yani 3 tarafında da 50 cm boşluk olmadıktan sonra anlamı yok dostum
    Bu arada foton görünmüyor

evet yüklendi diyor ama bir türlü açılmadı foto. 50 cm yok ne yazık ki. nereden baksan 10-15 cm olur boşluk. O zaman iki taraflı olanlara bakıcağız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: arifkoray

arkadaşlar 47" 6877 3 aydır güncelleme yapamıyorum aralık ayındaki güncelleme yüklü. yükleme yapmak istediğimde tvniz güncel diyor, usbye indirip kurmak istediğimde zip olarak da attıp zipden çıkarıp da attım, ama tv güncelleme dosyalarını görmüyor. lütfen yardım

güncel
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.