Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada ilgisi varmı bilmiyorum ama 20 aylık bir kızım var bir iki klibe taktı kafayı son 15 gündür sürekli youtubeden klip açıyorduk, bozulmanın bununla ilgisi var diye düşünüyorum. Youtubede iken kasılıp tvye geçiyordu..
  • arkadaşlar uyduya tv nin uydusundan frekansı giriyorum fakat kanal bulmuyor mesela dsmarta gelen yeni natgeoları bir turlü ekleyemedim
    Sebebebini bilen varmı acaba
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 9 Ocak 2015; 22:37:33 >
  • Arkadaşlar 42pfl6877 tvmin panele sert cisim değmesi ile içten çatladı. Ne yapılabilir bu durumda?
  • tv de flash desteği yok . internet tarayıcasında flash destekli site izleyemiyoruz . lg de hem flash var hem digitürplay uygulaması var . bu yüzden tv den soğudum. isteyen olursa satarım bile . cihaz görüntü açısından çok iyi ama maç izleyemiyorum smart tv de o kötü.
  • Ben 2013 yılında teknosadan Philips 42PFL6907K/12 aldım. Benim sorunum (bence birçok kullanıcının sorunu) şu philips tvlerde altyazı sorununu bildiğimden egreat marka playerla HDMI bağlantısıyla film izliyordum.
    Ayrıca harici uydu alıcısınıda HDMI bağlantısıyla izliyordum.
    Sebepsiz birden HDMI ile görüntü alamadığımı belirtmek istiyorum. Ne PC nede diğer cihazlarla görüntü gelmiyor.hdmi ile bağlantı olunca TV algılıyor ancak sinyal yok uyarısı veriyor.
    Nette çok araştırdım ama çözümü bulana rastlamadım.
    Yardımcı olacaklardan önerilerini bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andygarcia

Ben 2013 yılında teknosadan Philips 42PFL6907K/12 aldım. Benim sorunum (bence birçok kullanıcının sorunu) şu philips tvlerde altyazı sorununu bildiğimden egreat marka playerla HDMI bağlantısıyla film izliyordum.
    Sebepsiz birden HDMI ile görüntü alamadığımı belirtmek istiyorum. Ne PC nede diğer cihazlarla görüntü gelmiyor.hdmi ile bağlantı olunca TV algılıyor ancak sinyal yok uyarısı veriyor.

hdm kabloyu vede pcyi başka yerde deneyin bence belki sorun kablo yada pc de

• andygarcia A kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı sorunu bende yaşamıştım. Tv yi kapatıp güç kablosunu çıkardım biraz bekledim taktım çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: andygarcia

Ben 2013 yılında teknosadan Philips 42PFL6907K/12 aldım. Benim sorunum (bence birçok kullanıcının sorunu) şu philips tvlerde altyazı sorununu bildiğimden egreat marka playerla HDMI bağlantısıyla film izliyordum.

hdm kabloyu vede pcyi başka yerde deneyin bence belki sorun kablo yada pc de

kablo ve cihazlar başka tv de çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: k700

Dostum aynı sorunu bende yaşamıştım. Tv yi kapatıp güç kablosunu çıkardım biraz bekledim taktım çalıştı.

dediğinizi yaptım ama bir türlü çalışmadı. Lütfen yardım edin, bir çözümü mutlaka olmalı,
  • Tv si arızalanan var mı arkadaşlar ? Tv si arızalı arkadaşlar bana özelden ulaşırsa sevinirim. Benim tv bozuldu belki yedek parça temini yaparız birbirimizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k700 -- 16 Mayıs 2017; 15:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    ismailsss arkadaş ilk paylaşımda tv ayarları ile ilgili güzel bir video paylaşmıştı o ayarlar güzel görüntü sonucu vermişti ama o video yayından kalkmış gibi o videoya tekrar ulaşmak mümkün mü acaba.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.