Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanksrist

Philips 42"/47" pfl 6877 için son güncelleme 12.12.2013 tarih ve 000.150.092.000 sürüm nolu dosya mıdır?
    Bundan sonra her hangi bir güncelleme yayınlandı mı?

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=47PFL6877K/12&slg=TR&scy=TR sayfasına yazıp aratsanız görebilirsiniz son yazılım 000.150.095.000 tarihide 2014-05-06

• quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

yeni 95 yazılımı devamlı güncelliyeyimmi diye sordu nasıl olduysa güncelledi . görüntü fena değil ama acaba bendemi oldu yoksa yazılımdanmı bilmiyorum ağ ayarlarında sadece kablolu aktif kablosuz işlem görmüyor. sizlerden bu yazılımı yükleyipde böyle sorunu olan varmı acaba dostlar..eğer yazılımdaysa başka yazılım yükleyeyim.

benimki 8007 modeli ama yine de yazayım dedim ağ da öyle bir sorun yok
  • phılıpse mesaj attım benden tvde kumanda ile bazı yerlere girmemi istediler bende girdim sonra bana bir link gönderdiler şimdilik eski yazılımı yüklememi istediler. aklıma gelen başıma geldi demekki bu son yazılım sorunlu.
  • phılıpsten gelen cevap paylaşayım dedim dostlar.bence burda yazalım ama sorunlarımızı phılıpsede mesaj olarak yazalım sadece burda yazmakla çözüm bulamayız.

Sayın Müşterimiz,

Belirtmiş olduğunuz konunuz ile ilgili olarak; yeni yazılım versiyonlarımız yurtdışı yazılım geliştirme birimlerince hazırlanmaktadır, ancak ne zaman yayınlanacağı hakkındaki bilgiler tarafımız ile henüz paylaşılmamıştır.

Her türlü konu ve önerilerinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla
    Philips TV Tüketici Danışma Merkezi
    444 8 445
    From: tuketici.danisma@tpvision.com
  • selam arkadaşlar bendede samsung tab3 t-310 var şöyle bir sıkıntım var philips 6877k led tv ye tabletimin ekran görüntüsünü aktaramıyorum sadece resim ve video oynatabiliyorum yardımcı olabilir misiniz bu konuda bana...
  • bu tvye uyumlu üniversal kumanda var mı? kızım pert etmeden yedeklesem iyi olacak...
  • Arkadaşlar baya uğraştım bilgisayarda Program ile ayarlamalar falan da yaptım ama usb ile filmde "altyazıda türkçe karakter sorunu"nu çözemedim. Var mıdır çözen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar smart dan youtube uzerinden hd video aciyorum hareketli sahnelerde kayma yapiyor bu normal diger led tvlerde oluyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Benim 42 pfl 6877 açılmıyor. Birkaç kez fişten çekip taktım ama boşuna öndeki ışık iki kere yanıp sönüyor ne kumandadan açılıyor nede arkadaki butondan sizce sorun ne olabilir.

• üstat tv açılmıyorsa yapacağın bişi yok

rezil bir tv yi almışız.

sövmekten başka caren yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCkİm

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim 42 pfl 6877 açılmıyor. Birkaç kez fişten çekip taktım ama boşuna öndeki ışık iki kere yanıp sönüyor ne kumandadan açılıyor nede arkadaki butondan sizce sorun ne olabilir.

besleme güç kaynağı arızası yapmış gibi servise danışın
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Müjdeler olsun, yeni bir güncelleme ve bu sefer Türkiye içinde birşeyler yapmışlar;

QF1EU_0.150.99.0 (Date published: 2014-10-27)
    •Improvements for audio reception Turksat
    •Improvement adding new analogue channel
    •Improvement channel sorting cable Germany
    •Updated channel logo database
  • erhan s40 kullanıcısına yanıt
    evet geçen hafta yüklemiştim ama TÜRKSAT ile ilgili bir değişiklik farketmedim hele şu logo ile ilgili güncelleme koydularmı deli ediyor açılınca logolar bir birine girmiş oluyor örnek trt logosu olmuş tgrt logosu bunu düzeltmek için tekrar kanal kurulumu yapmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Kasım 2014; 23:53:52 >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. televizyonda değişim talep edebilmek için farklı arızalardan kaç sefer garantiden tamire gitmesi gerekiyor. İlk sefer anakart değişti, tv geldi ledler renkleri algılamadı şimdide kendi kendine kapanıp açılıyor yani bu üçüncü sefer garantiden tamire gidişi olacak. Bıktım değişim talep etmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCkİm

Arkadaşlar iyi akşamlar. televizyonda değişim talep edebilmek için farklı arızalardan kaç sefer garantiden tamire gitmesi gerekiyor. İlk sefer anakart değişti, tv geldi ledler renkleri algılamadı şimdide kendi kendine kapanıp açılıyor yani bu üçüncü sefer garantiden tamire gidişi olacak. Bıktım değişim talep etmek istiyorum

Değiştiyse bilemem ama bildiğim kadarıyla aynı arıza için 3 farklı arızalar için 5 kez gitmesi gerekiyordu

• Merhaba Televizyonu tek kelimeyle hayran olarak kullanıyorum, ancak bugün "güncelleme bulundu" uyarısı aldım ve güncellemeyi başlattım. Bir yandan da korkuyordum "inşallah keyfim kaçmaz" diye (önceki güncellemelerde bir sıkıntı olmamıştı ama bazı arkadaşlar güncelledim bozuldu falan yazınca kıllandım)... şu anda zorlama bir seyretme yapıyorum (hata bulmaya çalışıyorum yani) herhalde ki biraz görüntüde bozulma var gibi hissediyorum... Böyle bir durum mümkün mü acaba? yani yeni yazılım getirdiği yenilikler yanında görüntü kalitesinde bozulma yapar mı? Bir diğer durum da acaba bu güncellemeler TV ayarlarını değiştiriyor mu? eski ayarların bir kısmını hatırlamıyorum çünkü... Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukgy

Merhaba Televizyonu tek kelimeyle hayran olarak kullanıyorum, ancak bugün "güncelleme bulundu" uyarısı aldım ve güncellemeyi başlattım. Bir yandan da korkuyordum "inşallah keyfim kaçmaz" diye (önceki güncellemelerde bir sıkıntı olmamıştı ama bazı arkadaşlar güncelledim bozuldu falan yazınca kıllandım)... şu anda zorlama bir seyretme yapıyorum (hata bulmaya çalışıyorum yani) herhalde ki biraz görüntüde bozulma var gibi hissediyorum... Böyle bir durum mümkün mü acaba? yani yeni yazılım getirdiği yenilikler yanında görüntü kalitesinde bozulma yapar mı? Bir diğer durum da acaba bu güncellemeler TV ayarlarını değiştiriyor mu? eski ayarların bir kısmını hatırlamıyorum çünkü... Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Bozulma hareketli görüntülerdeyse o normal.Ben 2 yıldır kullanıyorum.Maşallah diyorum taş gibi
    Elektronik işi şans işi...

Şimdiki kafam olsa 65" bir tane alır keyfime bakardım

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukgy

Merhaba Televizyonu tek kelimeyle hayran olarak kullanıyorum, ancak bugün "güncelleme bulundu" uyarısı aldım ve güncellemeyi başlattım. Bir yandan da korkuyordum "inşallah keyfim kaçmaz" diye (önceki güncellemelerde bir sıkıntı olmamıştı ama bazı arkadaşlar güncelledim bozuldu falan yazınca kıllandım)... şu anda zorlama bir seyretme yapıyorum (hata bulmaya çalışıyorum yani) herhalde ki biraz görüntüde bozulma var gibi hissediyorum... Böyle bir durum mümkün mü acaba? yani yeni yazılım getirdiği yenilikler yanında görüntü kalitesinde bozulma yapar mı? Bir diğer durum da acaba bu güncellemeler TV ayarlarını değiştiriyor mu? eski ayarların bir kısmını hatırlamıyorum çünkü... Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Dün bana da güncelleme geldi. Artık psikolojik mi bilmiyorum görüntü hafiften bozulmuş gibiydi. Çok da rahatsızlık vermedi, sıkıntı yok yani

• İlk aldığımda kırılma özellikle açık renklerde çok canımı sıkıyordu, sebebi de muhtemelen almadan önce yaptığım lüzumundan fazla araştırma. çünkü her tür teknik eksikliği arayan bir gözüm oldu bu sayede... Baya bir ayar yapmaya çalıştıysam da tatmin olamadım sonra Philips'e yazdım "numaranızı verin sizi arayalım" dediler... yazdım ama arayan olmadı, ama ne oldu sanki ağrı kesici hap almışım gibi o gün akşamdan itibaren hiçbir sıkıntı görmez oldum hatta özellikle aramama rağmen hiçbir bozukluk göremez oldum :) Sonrasında da "hiç güncelleme yapmayayım" diye düşünüyordum arada bir kere korka korka yaptım neyse ki bir sıkıntı olmadı ama bu güncelleme de çok az da olsa gözüme bir bozulma takılıyor... Belki gene psikolojiktir ama yinede aklıma bir şey takılıyor, acaba usb den bir önceki güncellemeye geri dönebiliyormuyuz izin vermeme gibi bir durum var mı?

• Benim tv bozuldu, anakart değişecek. 21 Kasımda servisi arasım 22 kasımda gelip aldılar tvyi. Hala tamir edilmedi. 20 iş gününde tamir edilmezse para iadesi talep edilebiliyormuş. Başına gelen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.